הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחבושות לברכיים, כדאי?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אני לא דוגל בשום ציוד עזר חוץ מחגורה ומגנזיום, אבל לאחרונה היו כמה אנשים במכון(לא בילדרים, חברה שעושים סקוואטים לא רעים וקרוספיטרים) שהמליצו על לשים רצועות לברכיים כדי לשמור לעליהן.
אני לא מדבר על רצועות אינזר שמוסיפות פלטה לסקוואט ומשמשות בעיקר בתור חוסם עורקים, אני מתכוון לרצועות שהן כמו תחבושת אלסטית שאמורות לחמם את הברך ולשמור על מיקום הרכיבים בה במקומם(תקנו אותי אם אני טועה).
ראיתי תחבושות כאלה אצל משקולנים למשל, לדוגמא בסרטונים של Seth Able.

כדאי לאמץ כאלה?

תודה והמשך יום מצויין!

• פותח/ת השרשור
אלכס, האם התחבושות האלה מסייעות למניעת פציעות בנוסף לחימום שלפני הסט?

מישהו יכול להמליץ על חברה של תחבושות שאוכל להזמין מחו"ל?

נערך לאחרונה:
לי הן עושות טוב ואני משתמש בסוג די זול, ככה שאני לא ממש רואה סיבה לא להשתמש, חוץ מזה שכשאני שוכח אותן הכל מרגיש לי מוזר.

אני משתמש בכאלה של Uriel מהסופרפארם, בערך 50 ש"ח ליחידה. יש אנשים שמשתמשים בכל מיני סוגים יותר יקרים, בזמנו שחיפשתי ראיתי דברים בסדר גודל של 30-40 דולר ליחידה (לפני משלוח...). לדעתי אם אתה לא מרגיש צורך מיוחד הסוג הזול יספק אותך.

שלי מידה L וזוג שקניתי מזמן נמתח עם השנים ויושב סבבה, זוג שלבשתי פחות (אותה מידה) די חונק לי את הרגליים. אולי תוכל לקבל מהסרטונים שלי אינדיקציה למידה שאתה צריך. אם אני זוכר נכון לקחתי מידה מעל מה שצריך לפי המדידה שלהם כי הנחתי שאפילו שאין לי רגליים הארבע ראשי שלי עדיין קצת יותר גדול מהממוצע 😃

• פותח/ת השרשור
לי הן עושות טוב ואני משתמש בסוג די זול, ככה שאני לא ממש רואה סיבה לא להשתמש, חוץ מזה שכשאני שוכח אותן הכל מרגיש לי מוזר.

אני משתמש בכאלה של Uriel מהסופרפארם, בערך 50 ש"ח ליחידה. יש אנשים שמשתמשים בכל מיני סוגים יותר יקרים, בזמנו שחיפשתי ראיתי דברים בסדר גודל של 30-40 דולר ליחידה (לפני משלוח...). לדעתי אם אתה לא מרגיש צורך מיוחד הסוג הזול יספק אותך.

שלי מידה L וזוג שקניתי מזמן נמתח עם השנים ויושב סבבה, זוג שלבשתי פחות (אותה מידה) די חונק לי את הרגליים. אולי תוכל לקבל מהסרטונים שלי אינדיקציה למידה שאתה צריך. אם אני זוכר נכון לקחתי מידה מעל מה שצריך לפי המדידה שלהם כי הנחתי שאפילו שאין לי רגליים הארבע ראשי שלי עדיין קצת יותר גדול מהממוצע 😃

אוקי, בסופ"ש אבקר בסופרפארם ואבדוק מה יש להם שם!
תגיד, איך שמים אותן, למתוח אותן חזק בכל סיבוב כמו חוסם עורקים, או שסתם ללפף מסביב לברך?

שלי לא תחבושת אלסטית שאתה מלפף, אתה פשוט שם את הרגל בתוך זה. לא הייתי קושר חזק תחבושות אלסטית שם אלא אם יש לך משהו מאוד ספציפי שמציק לך ואתה מאוד קמצן.

• פותח/ת השרשור
אהה, אז זה מן שרוול כזה?
יש כאלה של חברה מסויימת שכדאי להזמין מחו״ל?

תילך על ההכי פשוטים
יש בערך ב 25 שקל ליחידה בסופרפארם , חומים .
יש גם לבנים אבל הם יותר עבים.
אני מאמין שהחומים הפשוטים יעשו את העבודה בלשמור על החום.

אני כנראה יהיה היחידי פה שיגיד את זה : אם לא מפריע / כואב לך אתה לא צריך להשים את זה. אגב אחריי שעושים איתם מספר אימונים לא כ''כ קל להיפרד מהם...

• פותח/ת השרשור
תודה לכל המגיבים על המידע!

OverPower, בנתיים אין לי שום בעיות אני חושב, אבל הייתי רוצה להתחיל להשתמש בהן כדי למנוע בעיות בעתיד.
קורה לעיתים מצב בP.R שאני גולש עם הברכיים פנימה וקשה מאוד לשלוט בזה, אז לפחות שימנע פציעות בעתיד, עד כמה שאפשר.

אהה, אז זה מן שרוול כזה?
יש כאלה של חברה מסויימת שכדאי להזמין מחו״ל?

כן, שרוול כזה. עזוב מחו"ל, זה יקר ולא בהכרח יהיה יותר טוב בשבילך.

OverPower, בנתיים אין לי שום בעיות אני חושב, אבל הייתי רוצה להתחיל להשתמש בהן כדי למנוע בעיות בעתיד.
קורה לעיתים מצב בP.R שאני גולש עם הברכיים פנימה וקשה מאוד לשלוט בזה, אז לפחות שימנע פציעות בעתיד, עד כמה שאפשר.

לזה זה לא יעזור לך.

• פותח/ת השרשור
כן, שרוול כזה. עזוב מחו"ל, זה יקר ולא בהכרח יהיה יותר טוב בשבילך.

לזה זה לא יעזור לך.

לא חשבתי שזה ימנע גלישה, שלא תבין אותי לא נכון.
אני רק מצפה שזה יתן לי יותר סיכוי להמנע מפציעות.

לא חשבתי שזה ימנע גלישה, שלא תבין אותי לא נכון.
אני רק מצפה שזה יתן לי יותר סיכוי להמנע מפציעות.

לא יודע אם הייתי מפתח תקוות בעניין הזה בהנחה וכרגע אתה לא מרגיש איזושהי אי נוחות. לא זה נוח ועוזר לי להגיע ממצב קר לירידה מלאה יותר מהר + אני עצלן ולפעמים מורח זמן בין הסטים, זה שומר את הברכיים חמות. לא הייתי מצפה ליותר מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית