הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם התפריט שלי נחשב למאסה מלוכלכת

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
אני אוכל 800-1000~ מעל התחזוקה

משתדל לא לאכול גאנק
רוב התזונה היא לחם מלא,שיבולת,ביצים,חלב,טונה בשמן,פסטה מלאה,אורז,שעועית,גבינה28%,אגוזים,חמאת בוטנים ועוד תוספות

אך אני לא נמנע מסוכר, לא בקפה ולא במשקאות קלים ולא בדגני בוקר ולא אוכל שומדבר דיאט או דל שומן
כמו כן מידי יומיים יוצא לי לאכול שוקולד/גלידה/ציפס או משהוא מטוגן/חטיף לא כמות אלא מנה רגילה

וכמובן שאני לא נמנע מלאכול מאוחר, לפעמים יוצאים לי אימונים ב 10-11 בלילה אז כמובן שעוד ב12 אני על ארוחה של איזה 1000 קלוריות

עולה קילו מידי שבועיים/שלשה

אז איך זה נקרא?

יש האומרים שזה יהיה מאזן גדול מידי
אבל למה אתה נמנע מלאכול ג'נק? קלוריה זו קלוריה ולהכניס כמות כזו של קל' מאוכל כמו שאתה אוכל יהיה קשה לזמן ממושך
תאכל כמה שאתה צריך כדי להרגיש שהתאוששת מהאימון הקודם,במידה ואתה מתאמן אימוני כוח

• פותח/ת השרשור
אני אוכל בכזה פלוס קלורי כדי להיות על בטוח, כי 500 מעל זה לא בטוח אופטימלי ואולי בכלל החישוב בפועל שגוי איפשהו אז ככה שאני מעדיף שיהיה טיפה עודף מאשר חוסר אשר יעקב אותי

זו לא ממש בעיה להכניס כמות כזו
מגאנק אני נמנע כי אני אני אוכל ארוחות מסודרות אז אין לי בעצם רגעים של מאנצ ואני בכללי לא קונה שטויות לבית אז יוצא לי לאכול שטויות רק אם אני מתארח איפשהו

אני ב ss כרגע למתרת צבירת כח שאוכל להמשיך לאימוני מאסה
האם לשלב זה אפשר באמת להיות רק על +500 ?

רק בראש חודש, למה?

ולמה להימנע מסוכר?

יש מחקרים שמראים שפרוקטוז נאגר בגוף כשומן (30% ממנו אם אני זוכר נכון).
ודבר שני רמה גבוהה של אינסולין מעכבת שריפת שומן.

אני לא אומר להימנע לגמרי, תפחית כמה שאתה יכול.

אם אתה עולה קילו בשבועיים שלושה אז זה לא הרבה מדיי.

+1
עלה על המשקל כל שבועיים ותחליט על ההתקדמות ע"פ המשקל, אין דרך טוב היותר מזו לבדיקה..
בכל מקרה, לא הייתי אומר שהתפריט מלוכלכך אבל גם לא הכי נקי וזה בסדר גמור.
אתה אומר שאתה מבצע SS ובתכנית כזאת מן הסתם צריך לאכול בהתאם, כמו שאמרו לך תאכל כמה שצריך על מנת להתאושש ולעלות במשקלים, זו הדרישה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית