הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט בסייקל חיטוב

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
תפריט תזונה בסייקל חיטוב :
בוקר :טוסט מלחם קל עם גבינה צהובה לייט+2 כפות גבינה 5 אחוז.
ביניים: שייק חלבון +כפית סוכר ענבים .
צהריים : חזה עוף +אורז 100 גרם או לחילופין טונה .+2 כפות טחינה.
ערב : חזה עוף שוב או סלט טונה +כף טחינה .
לפני שינה : שייק חלבון או יוגורט + תפוח .

איך התפריט יש לציין שאני בסייקל חיטוב :סיופינאט+טרן וויני ירד לא מזמן עשיתי חודש .

---------- התגובה התווספה ב 22:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:24 ----------

שכחתי לציין
אני 102 קילו 11 אחוז שומן ,מתאמן מזה 5 שנים .

לא טענתי שמי שאין לו ניסיון עם חומרים אין לו ידע. יש לך בעיה בנושא הסקת מסקנות.

אני טוען שצריך ליהיות הבדל כולשהו בין אדם מוזריק ללא מוזרק בנושא תזונה ותפריטים. אם זה נכון כן או לא זו כבר שאלה אחרת.

אין לי כרגע צורך לחקור בנושא.

לא אמרתי שצריכים ליהיות חוקים ברורים אלא שמי שמייעץ כדאי שייעץ בחוכמה ומניסיון. (בהנחה שהמייעץ מתבסס נכון על הדברים)

אני אשמח לשמוע את דעתם של אנשים שמשתמשים\השתמשו בעבר לחוות את דעתם.

אתה כן אומר שמי שמייעץ צריך ניסיון. וגם הנימוק שלך ללמה עדי הוא היחידי שמבין זה כי הוא מוזרק בעצמו.
אבל העיקר לכתוב ולכתוב דברים בלי בסיס ועוד לרשום על ההודעה של עצמך "אם זה נכון או לא רק אלוהים יודע"

יכולת הסקת המסקנות שלך לוקה שוב בחסר. לכן רשמתי כדאי. (אפשר, סוג של התנייה חיובית)

לא טענתי שמי שאין לו ניסיון עם חומרים אין לו ידע. אני מציע שנפסיק פה את הדיון בנושא.

זה מוציא מפוקוס את נושא האשכול.

נערך לאחרונה:
לא, אתה רשמת "החברה פה מנחשים" שזה משפט מפגר איך שלא תסתכל עליו.
שמע, ברור שאנשים שלא מזריקים יכולים להיות מבינים בחומרים, אין פה שום סטירה.
אבל מן הסתם שבין אדם שחווה את זה על הגוף שלו, ויודע איך הגוף שלו מגיב למאכלים מסויימים ואיך הגוף שלו הגיב לחומרים, יידע יותר טוב לתכנן לעצמו את התזונה ואת התפריט היומי בצורה המושלמת בשבילו.

שמע, ברור שאנשים שלא מזריקים יכולים להיות מבינים בחומרים, אין פה שום סטירה.
אבל מן הסתם שבין אדם שחווה את זה על הגוף שלו, ויודע איך הגוף שלו מגיב למאכלים מסויימים ואיך הגוף שלו הגיב לחומרים, יידע יותר טוב לתכנן לעצמו את התזונה ואת התפריט היומי בצורה המושלמת בשבילו.

הוא לא, זה לא עובד ככה.
מאיפה הבאת את זה?
אתה חושב שהניסיון של בילדר שעשה 2 סייקלים שווה יותר ממידע שאתה יכול להשיג ממחקרים?

איזה מחקרים מדעיים יש לך על סטרואידים\שימוש בסקיילים עבור בודי בילדרים\בניית גוף? 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית