הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב הערכת א.ש + חדש בפורום

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך
אם אתה רוצה להיות בטוח שאין לך ג'ינו אתה צריך ללכת ל:
1. אנדוקרינולוג.
2. מנתח פלסטי (עדיף 2-3).

רק אלו יגידו לך מה יש לך. לאנדוקרינולוג תבוא עם בדיקות דם מוכנות שרופא המשפחה יביא לך (בעיקר פרולקטין).

• פותח/ת השרשור
לא יודע אני לא רואה שום ג'ינו או משהו שקרוב או מזכיר את זה.

האמת כיף לשמוע ! 🤘

אם אתה רוצה להיות בטוח שאין לך ג'ינו אתה צריך ללכת ל:
1. אנדוקרינולוג.
2. מנתח פלסטי (עדיף 2-3).

רק אלו יגידו לך מה יש לך. לאנדוקרינולוג תבוא עם בדיקות דם מוכנות שרופא המשפחה יביא לך (בעיקר פרולקטין).

אני לא חושב שאני אעשה את זה אחי...
כמו שאתה רואה גם אם זה ג'ינו זה ג'ינו ממש קל שאפילו כמעט ולא רואים ואם זה עור אז זה עור..
ביינתים אני לא אגיד שאני בסדר עם זה ב100 אחוז אבל אני מעדיף לחשוב שזה עודף עור ולנסות לסדר את זה בדרך הקשה...
אם זה לא יעזור לי וזה יפריע לי בעתיד אני אגש לבדוק..
תודה בכל מקרה !
ד"א משה אם כבר אז כבר, אני מתכוון יום רביעי להכנס לשבועיים נייטרלים מבחינת תזונה ושבועיים של מדידת RM5 כדי להתחיל SS.
שתי שאלות..
1. אני בחיטוב דל פחמימה (50 גרם די מדוד) והעמסה אחת ל7-8 ימים.. השאלה אם ביום רביעי פשוט להכנס ישר לנייטרלי, משמע 200 גרם פחמימה ככה ? זה לא מין שוק לגוף הכמות הזאת ?
2. המשקלים שלי יחסית גבוהים משל מתחיל למרות שעדיין לא ניסיתי SS מעולם... האם בכל זאת כדאי לעשות את התכנית למרות שהמשקלים גבוהים יחסית ? זה לא יגרום לי להתקע מהר וליפול לבור של הרבה ריסטים כל הזמן ?

1. אל תעשה העמסה פשוט תכנס לנטראלי ותתחיל עם 150 גרם פחמימה.
2. מה זה גבוהים? אם יש לך סקוואט פי אחד וחצי ממשקל גוף, בנץ פי 1-1.2 ממשקל גוף, פרס משקל גוף ודדליפט פי 2 ממשקל גוף הכל לחמישיות אז כנראה ש SS לא מתאימה, למרות שזה לא חקוק ואפשר לנסות אין מה להפסיד. תזכור רק להתחיל ממשקלים יחסית קלים, לא מחפשים RM5 ב SS אלא פשוט מתחילים עם מוט ומתקדמים משם (נגיד להתחיל מ 70% עצימות ולהתקדם כל אימון ב 2.5-5 ק"ג בתרגילים).

• פותח/ת השרשור
1. אל תעשה העמסה פשוט תכנס לנטראלי ותתחיל עם 150 גרם פחמימה.
2. מה זה גבוהים? אם יש לך סקוואט פי אחד וחצי ממשקל גוף, בנץ פי 1-1.2 ממשקל גוף, פרס משקל גוף ודדליפט פי 2 ממשקל גוף הכל לחמישיות אז כנראה ש SS לא מתאימה, למרות שזה לא חקוק ואפשר לנסות אין מה להפסיד. תזכור רק להתחיל ממשקלים יחסית קלים, לא מחפשים RM5 ב SS אלא פשוט מתחילים עם מוט ומתקדמים משם (נגיד להתחיל מ 70% עצימות ולהתקדם כל אימון ב 2.5-5 ק"ג בתרגילים).

אוקיי ולאחר שאני אעבור בתכנית את המשקלים (את חלקם אני כבר עושה..) שהצבת כאן כביכול, איזו תכנית יכולה להיות הכי טובה בשבילי למצות את הפוטנציאל מבחינת מאסה כמה שאפשר ?

למועדפים ! תודה.

אני לא מכיר כל כך את המדקאו אבל אני ממליץ על הלינארית, יש לי חבר שעושה אותה וראיתי אותו מההתחלה שלו עם התוכנית, עברו איזה 3-4 חודשים והוא פשוט התקדם בצורה מטורפת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית