הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ללא חומרים

BENKNAFO

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
התחלתי חיטוב כבר שבועיים , אם אני עושה חיטוב בלי לקחת שום תוסף כלשהו כמו - אבקת חלבון שורפי שומנים ג'ק 3D וכל מה שמצטרך , החיטוב יהיה הרבה יותר קשה וארוך?
חשוב לציין שאני לא מחטב לתחרות אני עכשיו 16 אחוז שומן לערך ואני רוצה לרדת לעשר אחוז בערך
(אני לא יכול לקחת חומרים כלשהם כרגע בגלל בעיה כספית - אני בן 17 כרגע ובלי עבודה ואני לא יכול לבקש מההורים שלי כל כך הרבה כסף על דברים כאלה , מה גם שיש המון הוצאות , אבל אני מוכן להשקיע ויש לי משמעת עצמית טובה )

• פותח/ת השרשור
תודה 😃
בעבר הייתי שוקל כ22 קילו יותר וירדתי את המשקל ב3-4 חודשים של דיאטה סבירה וקצת אירובי ואימונים שונים
וכבר כשנה וחודשיים אני בחדר כושר ועליתי מסה נקייה אבל נשאר עדיין קצת שומנים שאני מת לשרוף
כמה זמן אתם מעריכים שיקח לי לרדת מ16-17 אחוז שומן ל10-11 ?

אם משמעת עצמית תוכל להגיע רחוק ולחטב את עצמך במגבלות הגנטיקה שלך.

אתה בעקרון לא צריך לא קלן ולא יהימבין או יתר שטויות. אלא תזונה מוקפדת ופעילות מסודרת.

מה המשקלי עבודה שלך?
איזה תכנית התאמנת?
בכל מקרה אם התאמנת בתכנית נורמלית ואתה רוצה לשמור על המסת שריר תעבוד בנפח נמוך ועצימות גבוהה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית