הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגליים גדולות מדי.

• פותח/ת השרשור etzach
  • פורסם בתאריך

etzach

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
138
38
1
אני מניח שקריאת ההודעה שלי תגרום לרובכם לירוק את הקוטג' על המקלדת ולקרוא להגלייתי לסיביר, אבל הגיע הבאר ששבר את גב הגמל.

אני נמצא בעיצומה של תכנית Starting Strength. פרט להפסקת מחלה של כשבועיים, הכל מתקדם אחלה- עולה במשקלי העבודה ובמשקל הגוף בקצב נאה, אבל... הירכיים שלי גדולות מדי בעבורי. גם לפני תחילת התכנית הן היו גדולות (כמובן שלא רק שריר, שומן הגוף שלי נהנה להתמקם מדרום לישבן), אבל עכשיו זה מתחיל להיות קצת too much בעיניי.

אני מאוד נהנה מהתכנית ומהתוצאות שאני רואה בשאר קבוצות השרירים, ואני מבין שזה הופך אותי לכופר בקודש, אבל חשבתי על איזושהי אדפטציה לתכנית. שינוי עצימות הסקוואט, לעשות אותו לסירוגין או כל דבר אחר, אני לא באמת יודע.

שוב, אני יודע שזו נחשבת ל'בעיה טובה' בעיני רובכם, אבל בסופו של יום כנראה שיש לי מטרה מעט שונה מהמקובל כאן.

אשמח לטיפים והכוונות למיניהן.

ערן.

רוב האנשים שאני מכיר שטוענים שיש להם רגליים "גדולות מידי" זה כי הם בעלי % שומן יחסית גבוה או לפחות מצטבר להם שם יחסית הרבה שומן. מה אחוזי השומן שלך (בקירוב?) אתה יכול גם לעלות תמונה וננסה להעריך (של כל הגוף).
בקשר לאדפציות ושרירי רגליים, אתה יכול לעשות סקוואט רק פעם בשבוע (יחד עם דדליפט פעם בשבוע).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה.

בהערכה גסה, בהתבסס על תגובות הניתנות בפורום התמונות, הייתי מעריך שכ-18%.
כפי שציינתי בהודעה הראשונה, הרגליים הן אכן המקום הראשון להשמין במקרה שלי.

באימון השני להשאר עם פרס וב.א.ר בלבד?

מה אתה מדבר אתה 18% שומן?!
תרד לכ 12% לפחות ואז נדבר.
ולפי דעתי זה טוב כשהרגליים גדולות אתה פשוט הכנסת לראש שלך שזה גרוע גם לי היה את זה מתישהו
בכל מקרה כמו שאחד פה אמר תעשה חיטוב ואל תעשה סווקאט יהיו לך רגלי ציפור אחרי זה

מה אתה מדבר אתה 18% שומן?!
תרד לכ 12% לפחות ואז נדבר.
ולפי דעתי זה טוב כשהרגליים גדולות אתה פשוט הכנסת לראש שלך שזה גרוע גם לי היה את זה מתישהו
בכל מקרה כמו שאחד פה אמר תעשה חיטוב ואל תעשה סווקאט יהיו לך רגלי ציפור אחרי זה

תרגע כבר עם ההודעות האלה, לא כולם צריכים להגיע במאסה מקסימום ל-15% בשביל למצוא חן בעיני החבר שלהם.

חחחחח מכיר את זה מקרוב מאוד...

אל תדאג בחיטוב זה ירד בובלה!!
ארובי בכלל יעזור לי, ירדתי במכנס אחרי חיטוב מ36 ל32

גם לי יש בעיה עם זה..
הרגליים שלי תמיד גודלות בOVER. גם בחיטוב ירדתי ל11-12 אחוז והתחת שלי עדיין היה גדול יותר משאר הגוף, וגם הרגליים באופן כללי. משום מה התחת שלי ממש גדל החוצה כזה, לא התרחבתי, אבל התחת שלי ממש גדל החוצה.
ברור לי שזה שריר, אבל זה מבאס חחח

לפותח הפוסט, הרבה יותר קל לאבד שריר מאשר לבנות אותו. כשתחליט שאתה רוצה לעבור לחיטוב ועדיין תחשוב שיש לך רגליים גדולות, פשוט תעשה סקווט קל או תעשה אימון כן אימון לא.

• פותח/ת השרשור
המשקל הוא 89 ק"ג על 183 ס"מ.

כרגע המטרה היא לא ירידה במאסת השריר ברגליים, אלא שימורה בזמן שאמשיך לגדול בשאר חלקי הגוף.
כשאגיע לסימטריה אופטימלית אתחיל חיטוב, במהלכו לא אתנגד לירידה גדולה יותר ברגליים (פעם נוספת, BigMass וכו', אני לא מעוניין ברגליים גדולות).

אם כך,
סקוואט ברוטציה תהיה הדרך הכי טובה להגיע למטרה?

אתה יכול לעשות מה שמשה הציע
מה שכן כנראה שמסיבות גנטיות הרבה שומן מצטבר לך ברגליים/יש לך גנטיקה ממש טובה ברגליים והן גודלות מהר.
אני מציע שתיתן חיטוב, אל תפסיק לעשות סקוואטים, וסתם שתדע לטעמי רגליים גדולות וחזקות זה יפה.

הרצון והכוונות הטובות שלך לא קובעות את הפרופורציות שלך. אלא גנטיקה ותזונה.

אני לא מדבר על שרברב שיש לו אמות חזקות או כדורגלן עם רגליים מפותחות ביחס לשאר הגוף

ואני קצת בספק שיש לך רגל ענקית עם 90 קילו על 1.83. אתה בטוח שאתה לא מחפש גושפנקה לעשות פשוט רוטציה בתרגילי רגליים? כי אתה לא צריך את האישור שלנו, אתה יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית