ייעוץ במשך 3 חודשיים אין התקדמות

HENHRATI15

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
23
85
1
קודם כל שנה טובה וחג שמח לכל גולשי הפורום 😃
אני בן 16 גובה 180 משקל 67
אני מתאמן כ8 חודשים , ב5 החודשים הראשונים עבדתי בתוכנית AB ועליתי 15 קילו !! (הייתי שחיף מגעיל 52 קילו...) לאחר מכן הלכתי לעשות חידוש תוכנית..עברתי לABC במשך חודשיים לא זזתי עם המשקל ולא ראיתי שום תוצאות ..התייאשתי ניסיתי ABCD גיוונתי יותר מידי בזמן האחרון ואני מרגיש שאני לא מוצא את עצמי...איזה תוכנית להמשיך איתה ? אני רוצה לעלות עוד ועוד הרבה למה אני מרגיש רזה..מה מומלץ לי ? ;maeq

קודם כל שנה טובה וחג שמח לכל גולשי הפורום 😃
אני בן 16 גובה 180 משקל 67
אני מתאמן כ8 חודשים , ב5 החודשים הראשונים עבדתי בתוכנית AB ועליתי 15 קילו !! (הייתי שחיף מגעיל 52 קילו...) לאחר מכן הלכתי לעשות חידוש תוכנית..עברתי לABC במשך חודשיים לא זזתי עם המשקל ולא ראיתי שום תוצאות ..התייאשתי ניסיתי ABCD גיוונתי יותר מידי בזמן האחרון ואני מרגיש שאני לא מוצא את עצמי...איזה תוכנית להמשיך איתה ? אני רוצה לעלות עוד ועוד הרבה למה אני מרגיש רזה..מה מומלץ לי ? ;maeq

SS שהיא גם סוג של AB אבל אני בטוח שלא כמו שאתה עשית ואם תעשה בדיוק את מה שכתוב פה תעלה הרבה ותרגיש את זה דיי מהר: http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה..צריך להתאים תפריט תזונה במיוחד בשביל את התוכנית אימונים הזאת ?
אם כן , מה מומלץ

מתוכנית אימונים לא תצבור אחוזי שומן אלא מתזונה במאזן חיובי

אפשר לראות תמונת של לפני הAB ואחריו..??? אתה יודע יש 15 קילו ויש 15 קילו (זה לא רע בכל בשביל 8 חודשים אפילו מדהים אם מדובר בעליה נקיה).. בקיצור תעלה תמונות אני מתעניין

אפשר לראות תמונת של לפני הAB ואחריו..??? אתה יודע יש 15 קילו ויש 15 קילו (זה לא רע בכל בשביל 8 חודשים אפילו מדהים אם מדובר בעליה נקיה).. בקיצור תעלה תמונות אני מתעניין

אני אעלה עד הערב בכייף תמונות של לפניי ואחריי

אתה תגדל המון ב-SS, ותתחזק מאוד.
תעשה אותה כמו שצריך אתה תראה איך אתה תתקדם מהר.
מה המשקלי עבודה שלך?

• פותח/ת השרשור
אלו תמונות משבוע שעבר...תמונות מלפני שהתחלתי להתאמן לא נמצאו..ברגע שאני אמצא אני אעלה..
משקלי עבודה .. בנץ' פרס 75 ל6
פרס 45 ל8
סקוואט 65 ל6
דד ליפט אף פעם לא ניסיתי...

קבצים מצורפים

• IMG_0471.JPG
    IMG_0471.JPG
    KB 104.9 · צפיות: 198
  • IMG_0469.JPG
    IMG_0469.JPG
    KB 103.5 · צפיות: 206
  • IMG_0474.JPG
    IMG_0474.JPG
    KB 88.5 · צפיות: 151
  • IMG_0475.JPG
    IMG_0475.JPG
    KB 86 · צפיות: 151
יפה מאוד, מבלי לראות את המצב הקודם נראה שעלית בעיקר בשריר. אתה סביב ה12 א.ש

• פותח/ת השרשור
אווקי..אז מה ההמלצה בשבילי .. מין הסתם אני לא רוצה להיות שמן , אני רוצה לעלות במאסת שריר ולקבל נפח רציני...אין לי בעיה לעלות באחוזי שומן(כמובן לא ברמה דרסטית)

אתה יכול לבצע SS\FBW\AB כולן מפורטות בפורטל קילוגרם.

נושא התזונה והשמירה על מאזן האנרגיה קשור ל"כמה שומן אתה תעלה" הוא הרבה יותר משפיע מנושא הגנטיקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית