הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה קצב ההתקדמות במשקל גוף "ב-SS"

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
מה קצב ההתקדמות במשקל גוף "ב-SS"?
ובחתירה מאימון לאימון לא מצאתי על זה תשובה במאמר ?

אני בSS מעלה גם בפנדלאיי רואו משהו כמו 2-3 ק"ג כל אימון..יש בעיה כל שהיא ? אמנם היא לא חלק מהתכנית המקורית אבל זה יותר טוב אם אני מעלה מאימון לאימון ולא להשאר תקוע על אותו משקל גם אפילו שבוע

אין קצב התקדמות קבוע במשקל הגוף אצל כולם בלי יוצא מן הכלל כי לכל אחד יש משתנים אחרים שצריך לקחת בחשבון(גנטיקה, חילוף חומרים, תזונה וכו').
מה שאמור לעניין אותך זה עלייה במשקלי העבודה.
משקל הגוף יעלה תוך כדי העלייה במשקלי העבודה.

אין קצב התקדמות קבוע במשקל הגוף אצל כולם בלי יוצא מן הכלל כי לכל אחד יש משתנים אחרים שצריך לקחת בחשבון(גנטיקה, חילוף חומרים, תזונה וכו').
מה שאמור לעניין אותך זה עלייה במשקלי העבודה.
משקל הגוף יעלה תוך כדי העלייה במשקלי העבודה.

לא נכון...
זה הקטע שאנשים ינסו להעלות משקל בלי להעלות משקל גוף ובסופו של דבר יפצעו (או מטכניקה שגויה או מחוסר התאוששות)

לא נכון...
זה הקטע שאנשים ינסו להעלות משקל בלי להעלות משקל גוף ובסופו של דבר יפצעו (או מטכניקה שגויה או מחוסר התאוששות)
אני אמרתי שהוא לא יעלה במשקל הגוף?
הוא צריך לאכול כמה שהגוף צריך בשביל להתאושש ולהיות מסוגל לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון ותו לא.
העלייה במשקל הגוף תבוא לבד תוך כדי העלייה במשקלי העבודה(הגוף יצטרך יותר אוכל כדי להתאושש כראוי=צריכה קלורית גבוהה יותר=עלייה במשקל גוף).
המשקל גוף לא אמור לעניין אותך בשלב הזה אלא המשקל על המוט.

אני אמרתי שהוא לא יעלה במשקל הגוף?
הוא צריך לאכול כמה שהגוף צריך בשביל להתאושש ולהיות מסוגל לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון ותו לא.
העלייה במשקל הגוף תבוא לבד תוך כדי העלייה במשקלי העבודה(הגוף יצטרך יותר אוכל כדי להתאושש כראוי=צריכה קלורית גבוהה יותר=עלייה במשקל גוף).
המשקל גוף לא אמור לעניין אותך בשלב הזה אלא המשקל על המוט.

אמרת שזה לא צריך לעניין אותו
אבל זה כן
כי תראה את הדוג' של אשכנזי מהפורזהום
הבן אדם לא עלה משקל גוף 4 חודשים. ועלה כבר לססקוואט 163X3 ובסוף זה יגרום לו לפציעה

אמרת שזה לא צריך לעניין אותו
אבל זה כן
כי תראה את הדוג' של אשכנזי מהפורזהום
הבן אדם לא עלה משקל גוף 4 חודשים. ועלה כבר לססקוואט 163X3 ובסוף זה יגרום לו לפציעה
כי זה באמת לא צריך לעניין אותו בשלב הזה.
הוא צריך להתמקד בלהעלות את המשקל על המוט(מה שיצריך ממנו התאוששות גבוהה=הרבה אוכל=עלייה במשקל הגוף).
המטרה העיקרית בתכנית היא לעלות במשקלי העבודה ולהגיע למצב שהמתאמן הוא כבר לא מתאמן מתחיל.
משקל הגוף יעלה אוטומטית.

אם אתה שלד 2-3 קילו בחודש זה טוב
אם אתה גדול אז 1-1.5 בחודש
אם אתה לא רוצה להשמין אז 0.5-1 קילו ~

כמובן שצריך להוסיף משקלים למוט במיוחד לסקוואט ודדליפט

כי זה באמת לא צריך לעניין אותו בשלב הזה.
הוא צריך להתמקד בלהעלות את המשקל על המוט(מה שיצריך ממנו התאוששות גבוהה=הרבה אוכל=עלייה במשקל הגוף).
המטרה העיקרית בתכנית היא לעלות במשקלי העבודה ולהגיע למצב שהמתאמן הוא כבר לא מתאמן מתחיל.
משקל הגוף יעלה אוטומטית.

מאיפה הבאת את זה שמשקל הגוף יעלה אוטומטית.?
כנס ללוג של ASHKENAZI שנראה לי הוא כבר סגר אותו
מה שלא עלה שם אוטומטית זה המשקל גוף

אז או שהוא לא עשה את התכנית כמו שצריך או שהוא הצליח משהו אפילו יותר טוב
אין מצב שאתה תכניס 4 אלף קלוריות(מה שהגוף דורש בשלבים מתקדמים בתכנית בשביל להתאושש כראוי) ויותר ולא תעלה במשקל(אלא אם תהיה ממש כבד).
מה גם שאין שום דבר רע בלעלות משקל על המוט בלי להעלות במשקל הגוף...זה דווקא אתגר גדול(כל עוד אתה שומר על הגוף כמובן)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית