הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרפר במכונה ופרפר עם דאמבלים ועוד כמה

• פותח/ת השרשור Ziv195
  • פורסם בתאריך

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
בגלל מכה שקיבלתי בכתף לפני מעל חצי שנה, למרות שהייתי בטוח שעבר לי, שניסיתי את הפרפר במכונה היו לי כאבים ולא יכלתי להשלים אפילו חזרה אחת גם עם המשקל הכי נמוך... ועם דמבלים לא הרגשתי את הכאב הזה, ועשיתי 8 ק"ג כל יד ל12X2 (משקל נמוך כי זה היה אימון ראשון שלי במכון אחרי הרקבה זמן לא רציתי הכביד עליי)

השאלה שלי אם לשני התרגילים עם דאמבלס או עם מכונה יש אותה השפעה?

ומה לדעתם משקל סביר להתחיל את הבנצ' פרס בלי אימונים קודמים?
גיל 16 משקל 70

בגלל מכה שקיבלתי בכתף לפני מעל חצי שנה, למרות שהייתי בטוח שעבר לי, שניסיתי את הפרפר במכונה היו לי כאבים ולא יכלתי להשלים אפילו חזרה אחת גם עם המשקל הכי נמוך... ועם דמבלים לא הרגשתי את הכאב הזה, ועשיתי 8 ק"ג כל יד ל12X2 (משקל נמוך כי זה היה אימון ראשון שלי במכון אחרי הרקבה זמן לא רציתי הכביד עליי)

השאלה שלי אם לשני התרגילים עם דאמבלס או עם מכונה יש אותה השפעה?

ומה לדעתם משקל סביר להתחיל את הבנצ' פרס בלי אימונים קודמים?
גיל 16 משקל 70

תתחיל בנץ ממוט ריק ותתקדם איתו, חבל לעבוד עם הדאמבלס

אין פה שאלה של יותר טוב או פחות טוב , כול אלמנט עובד בצורה טיפה שונה על השריר (מיצבים, שרירים שעובדים בנוסף, זווית עבודה) לטעמי תעשה את מה שלא כואב זה הכי חשוב , על כאב משוג כזה לא עובדים .

• פותח/ת השרשור
טוב אז אני אעשה פרפר עם דאמבלס...
ובנצ' התחלתי עם מוט ו2.5 קילו כל צד, למרות שאני משער שהייתי יכול להוסיף איזה 5-7 קילו בסה"כ, כדי לי לעלות משקל כל אימון? בAB

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית