הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי UD2

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
חשבתי להתחיל UD2 ויש לי כמה שאלות

נתחיל בזה שאני בצבא כרגע בקרבי ואין לי אפשרות להתאמן בכלל בחדר כושר, לפני הגיוס הייתי מתאמן כ3.5 שנים, פיתוח גוף.

יש אפשרות לעשות את האימונים של UD2 ללא חדר כושר? פשוט כי אין לי אפשרות כרגע בגלל היציאות.
והאם יש טעם לעשות UD2 למרות שאני על אחוז שומן דיי גבוה כרגע? (מעריך כ-25-28 לצערי)

צום קל ומועיל וגמר חתימה טובה לכולם.

לא, אתה גם לא תשרוד את זה, וגם זה כמעט בלתי אפשרי כי יש לך מלא שמן באוכל של הצבא.
לא עושים את זה כשאתה בקרבי.

• פותח/ת השרשור
ישרוד או לא תשאיר את זה בשבילי. לגבי האוכל יהיה בסדר נסדר כבר משהו. השאלה היא איך אני יעשה את זה מבחינת האימונים של הריקון..?

לא ממליץ לך לעשות את זה כשאתה בקרבי
בכל מקרה, בן אדם, UD2 זה בשביל אנשים עם אחוז שומן מתחת ל-12 שרוצים לרדת לאחוז שומן נמוך באמת (חד ספרתי)
אתה מעל 25 אחוז שומן לפי מה שאתה אומר אז חיטוב רגיל יהיה לך מעולה.

• פותח/ת השרשור
אפשר להבין למה התוכנית לא מתאימה לאנשים עם אחוזי שומן גבוהים? זה דבר שהוא מציין ממש בהתחלה בספר ואני פשוט לא מבין למה

אפשר להבין למה התוכנית לא מתאימה לאנשים עם אחוזי שומן גבוהים? זה דבר שהוא מציין ממש בהתחלה בספר ואני פשוט לא מבין למה

כי אין בשביל מה לסבול סתם
זה לא ייתן לך תוצאות יותר טובות מדיאטה רגילה
כל הUD2 והוריאציות האלה זה לכאלה של חיטוב רגיל מפסיק לתת תוצאות ולזה מגיעים שיורדים לא.שומן נמוך
חוץ מזה שאתה בקרבי וזה יהיה חוסר אחריות לעשות את התוכנית הזאת ומי שעשה אותה לפי הספר יודע את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית