ייעוץ מים בברך, תחליף לסקוואט

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1
עשיתי אולטרה סאונד ואמרו לי שיש לי קצת מים בברך וזה לא רציני.

הברך כואבת לי בסקוואט אבל בדדליפט לא.
יש לי תור לרופא לעוד חודש

האם לג פרס+ דדליפט עם קצת יותר סטים
יהיה תחליף טוב לסקוואט?

תודה

הייתי לוקח מנוחה כמה שיותר עד שזה עובר. עדיף לא לנסות לסחוב פציעה, ולהעלים אותה ישר. יכול לחסוך לך הרבה כאבי ראש.

• פותח/ת השרשור
זה לא רציני בכלל, אני אפילו יכול לרוץ כמעט חופשי.

רק בתנועות כאלה חדות ופתאומיות זה כואב, ובסקוואט.

אני כן אקח מנוחה קטנה, אבל גם עוד חודש- חודשיים אני מאמין שיכאב לי בסקוואט, בגלל זה שאלתי אם לג פרס+ הוספת נפח לדדליפט יהיו תחליף סביר לסקוואט.

גם לי זה קרה, תן לרגל מנוחה שבועיים כי עכשיו אין לך משהו רציני אבל אם תשים זין ותמשיך להעמיס על הרגל אז השבועיים האלה יהפכו לחודשיים וחבל. תעשה או רק דדליפט כי יש לו פחות עומס או לגמרי הפסקה פלג גוף תחתון לאיזה שבועיים.
לג פרס לא מוריד עומס מהברכיים.

נערך לאחרונה:
הטכניקה ממש קריטית - אתה בטוח שאתה יודע לבצע סקוואט בצורה טובה?

אני למשל סבלתי מכאבים מציקים בברך ימין עם כאבים חדים בזמן ביצוע הסקוואט וגם כאבים שנמשכו במהלך שגרת היום בצורה מעומעמת אבל בצורה מציקה ומורגשת. תקופה מאוד קצרה לאחר שלמדתי לבצע את הסקוואט הכאבים פשוט נעלמו. כמו אצלך הם גם היו רק בסקוואט ולא בתרגילים אחרים כמו הדדליפט. (וכן כשבצעתי לחיצת רגליים הרגשתי את הברך)

• פותח/ת השרשור
זה לא רציני בכלל, אני אפילו יכול לרוץ כמעט חופשי.

רק בתנועות כאלה חדות ופתאומיות זה כואב, ובסקוואט.

אני כן אקח מנוחה קטנה, אבל גם עוד חודש- חודשיים אני מאמין שיכאב לי בסקוואט, בגלל זה שאלתי אם לג פרס+ הוספת נפח לדדליפט יהיו תחליף סביר לסקוואט.

הטעות הכי נפוצה של מתאמן זה להמשיך לעבוד על פציעה קיימת ולקוות ש"שתעלם" ללא מנוחה או טיפול.

!!!

ואני עכשיו מאמן רק פלג גוף עליון ( גם ככה הרגליים שלי גדולות יחסית לפלג גוף עליון).

ליאור, תודה רבה.

מנוחה זה דבר שעושים במצב קריטי
ברוב הפציעות עדיף לעבוד קל/עד גבול כאב/סביב הפציעה
בשילוב קרח ולפעמים נוגדי דלקות כשצריך

אני מזלזל בכל מי שחושב שכל כאב קטן או כל פציעה דורשים מנוחה מאימונים. יש לך בעיה עם זה? אני חייב לך משהו?

אתה לא חייב לא כלום וגם אני לא צריך ממך כלום,פשוט אתה מזלזל בהרבה משתמשים
בלי שום סיבה.והוא חייב לך משהו?ומאיפה אתה יודע שזה כאב קטן או פציעה קטנה?

אם הוא יכול לעשות לג פרס ודדליפט הגיוני להניח שזאת כנראה פציעה קטנה.
הוא מזלזל בו בגלל תגובות קודמות שלו כאן בפורום.

הוא לא חייב, ואם הוא לא ירצה הוא לא יענה. ואני יודע שזה כאב קטן או פציעה, כי רואים שהבן אדם חסר ניסיון. חוץ מזה שכדי להפצע בתחום הזה פציעה רצינית אתה צריך להיות ברמה מספיק גבוהה וכנראה ספורטאי תחרותי, או לחלופין אידיוט גמור.

הוא לא חייב, ואם הוא לא ירצה הוא לא יענה. ואני יודע שזה כאב קטן או פציעה, כי רואים שהבן אדם חסר ניסיון. חוץ מזה שכדי להפצע בתחום הזה פציעה רצינית אתה צריך להיות ברמה מספיק גבוהה וכנראה ספורטאי תחרותי, או לחלופין אידיוט גמור.

אתה חושב שחסרים "אידיוטים גמורים" בעולמנו ;maeq?

בכל מקרה הוויכוח חסר טעם,אני פורש 🥰

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית