הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מים בברך, תחליף לסקוואט

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1
עשיתי אולטרה סאונד ואמרו לי שיש לי קצת מים בברך וזה לא רציני.

הברך כואבת לי בסקוואט אבל בדדליפט לא.
יש לי תור לרופא לעוד חודש

האם לג פרס+ דדליפט עם קצת יותר סטים
יהיה תחליף טוב לסקוואט?

תודה

לדעתי תעשה סקוואטים עד המשקל שאתה מרגיש את הכאב, גם אם זה משקל ממש נמוך, ולאט לאט תתקדם עד שיעברו הכאבים.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם.

אני יחכה עוד שבוע- שבועיים ויראה איך זה משתפר....

אני בכל מקרה יעשה במנוחה קצת סקוואטים עם משקלים מצחיקים כדי לשפר טכניקה.

יש לי מים בברך ותפרים מקרע במיניסקוס שעברתי ניתוח לאחר פציעה, התקשתי בהתחלה וכאב לי, אבל עכשיו מעולם לא הרגשתי טוב יותר ואין שום סימן בברך
ד״א הרופאים ניבוא שאני אחזור אליהם לחדר הניתוחים אחרי שנה, להורידם לי פרופיל ל62 ולא להרים משקלים
לא הקשבתי להם ועשיתי סקוואט, אומנם הגעתי הכי רחוק ל100 קילו, בתקופה של חצי שנה שכללה שיקום ונקטעה לטובת הצבא, אני משרת בקרבי עכשיו וכבר שנתיים לא ראיתי רופא ( אני לא זוכר שיש לי פציעה לפעמים)
תחשוב טוב לפני שאתה מוותר

• פותח/ת השרשור
יש לי מים בברך ותפרים מקרע במיניסקוס שעברתי ניתוח לאחר פציעה, התקשתי בהתחלה וכאב לי, אבל עכשיו מעולם לא הרגשתי טוב יותר ואין שום סימן בברך
ד״א הרופאים ניבוא שאני אחזור אליהם לחדר הניתוחים אחרי שנה, להורידם לי פרופיל ל62 ולא להרים משקלים
לא הקשבתי להם ועשיתי סקוואט, אומנם הגעתי הכי רחוק ל100 קילו, בתקופה של חצי שנה שכללה שיקום ונקטעה לטובת הצבא, אני משרת בקרבי עכשיו וכבר שנתיים לא ראיתי רופא ( אני לא זוכר שיש לי פציעה לפעמים)
תחשוב טוב לפני שאתה מוותר

לא וויתרתי.
אולי לא הבנת נכון אבל התכוונתי שאני יעשה סקוואט עם משקלים מצחיקים רק לזמן הקרוב, לא לעתיד.

אתה יכול לעבוד במתכונת פציעות של ריפטו, עזר לי מאוד כשהיו לי כאבים בצד בדדליפט, חזרתי מהר מאוד למשקלים שלי

• פותח/ת השרשור
שמעו, אין מה לעשות, דברים כאלה קורים משטויות ועוברים לבד.

אני פשוט אחכה ויחדד טכניקה.

תודה לכולם!

אפשר לנעול...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית