הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תפריט חיטוב דל פחמימה

• פותח/ת השרשור גבר
  • פורסם בתאריך

גבר

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
51
86
1
גובה 1.60
משקל 61
בן 18

מחר אני מתחיל חיטוב דל פחמימה עם התפריט הזה:
2 סקופים של חלבון
גבינה לבנה 5% 250 גרם *2
200 גרם חזה עוף
2 ביצים
50 גרם אגוזי מלך
10 גרם שמן זית
50 גרם גבינה צהובה

קלוריות: 1716.9
חלבון: 160.5
שומן: 100.3
פחמימות: 40

אני קודם כול מתחיל שבועיים ניטרלי, שבהם אני אתחיל מאיזה 150 גרם פחמימה ולאט לאט ירד, עד שאני אגיע לתפריט הזה שבועיים אחרי.
אחרי הניטרלי אני אוסיף 30-40 דקות אירובי 3 פעמים בשבוע ומשם נמשיך כבר.
עוד דבר, אני קצת בעייתי מבחינת אוכל, ויוצא שאני אוכל 500 גרם גבינה ביום:O, מה אתם אומרים על זה? מזיק?

ובנוסף כול הערה שתבוא תתקבל
תודה לכולם וגמר חתימה טובה:)

• פותח/ת השרשור
למה גבינה לבנה ולא קוטג' במקום ? פחות פחמימות יותר טעים

לא כול כך חשבתי על זה אבל עכשיו שאתה אומר את זה ניראה לי שאני באמת אעבור לקוטג'. ואין בעיה עם זה שאני אוכל קוטג' 500 גרם ביום?
ולגבי השאר הכול בסדר?
תודה

לפי דעתי לבשר אדום יהיה המון יתרונות בשבילך כמו ויטמינים מינרלים וקריאטין. אז אם יש אפשרות תוסיף אותו.
נראה בסדר סה"כ.

• פותח/ת השרשור
למה אתה עושה חיטוב שאתה פאקינג 60 קילו?

התחלתי עם 65 קילו 17% ככה, ואם לא שמת לב לצערי אני 1.60..ואני מתגייס במרץ ואני רוצה לרדת לאחוז נמוך ואז לעלות עד הצבא.

לפי דעתי לבשר אדום יהיה המון יתרונות בשבילך כמו ויטמינים מינרלים וקריאטין. אז אם יש אפשרות תוסיף אותו.
נראה בסדר סה"כ.

כן אני יודע אבל זה יהיה בעיה בשבילי, כי אנחנו לא קונים את זה כול כך הרבה, ואני גם לא ידע איך לבשל אותו כול כך. אם נגיד אני יקח מולטי ויטמין זה יפצה על זה?

אם אתה מתכנן לעלות במסה עד הצבא חבל על הזמן, לא תצליח לשמור עליה לאורך זמן אלא אם אתה הולך לג'וב.

אם אתה מתכנן לעלות במסה עד הצבא חבל על הזמן, לא תצליח לשמור עליה לאורך זמן אלא אם אתה הולך לג'וב.

אל תגזים, אני מכיר מספיק קרביים שהיו מתאמנים באימונים כבדים והם לא איבדו כל כך הרבה מסה, רובם התחטבו וירדו 5-6 קילו ב-4 חודשים בערך אבל לא נהיו שחיפים, גם בצבא מתאמנים אני מזכיר לך ואתה לא תאבד את כל מה שבנית ב-3 שנים שבהן אתה מתאמן בערך פעם בשבוע שבועיים (כשאתה חוזר הביתה) אתה לא צריך לבאס את הקרביים סתם.

אל תגזים, אני מכיר מספיק קרביים שהיו מתאמנים באימונים כבדים והם לא איבדו כל כך הרבה מסה, רובם התחטבו וירדו 5-6 קילו ב-4 חודשים בערך אבל לא נהיו שחיפים, גם בצבא מתאמנים אני מזכיר לך ואתה לא תאבד את כל מה שבנית ב-3 שנים שבהן אתה מתאמן בערך פעם בשבוע שבועיים (כשאתה חוזר הביתה) אתה לא צריך לבאס את הקרביים סתם.
גם בצבא מתאמנים? מה מתאמנים בדיוק? אתה ישן 4 שעות בלילה ונמצא בלו"ז מסלול במשך כמעט שנה, שלא לדבר על התזונה בחדר אוכל שמורכבת מ-80% פחמימה.

תפריט סביר, תגוון (עם שינוי בכמויות בגלל השינוי) מדי פעם במזונות אחרי תשתעמם מהר.

תגיד את זה אחרי כמה חודשים ואז נראה או שבעצם במקרה שלך עדיף לא לעשות דיאטה ארוכה מדי אחרת לא ישאר ממך כלום.

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר שלא, אבל עשיתי תקופה מסוימת חיטוב כזה, ואני רוצה לראות איך עובד עליי דל פחמימה, וזה גם די אתגר..

סבבה, אבל אני בדעה שחיטוב דל פחמימה הוא סתם סבל ואתה תרד אותו דבר אם המטרה שלך זה אחוז שומן דו ספרתי כלשהו.
מתחת לזה כבר דל פחמימה מתאים יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית