הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס פעמיים בשבוע

גשש בלש

משתמש פעיל
620
2
נק' מוניטין:
5,308
620
2
Team Go Active
זה אפשרי?

אני כבר לא יכול יותר להתאמן 3 פעמים בשבוע וחשבתי להישאר בתוכנית אבל לוותר על האימון התאוששות.
זה יצא שביום ראשון אני עושה אימון נפח וביום רביעי אימון עצימות.

1.גם בטקסס.
2+3.לא יעיל, ולא מה שהוא ביקש.

אני יכול להמליץ לו על סט אחד בשבוע של סקוואט מאותן סיבות. אם זה מה שעושה אותה טובה אז לא נראה לי שצריך להסתכל לכיוון שלה.

לא יעיל? למה (for what) זה לא יעיל?

ובכל מקרה, כתבתי למה אני אוהב את התוכנית ולמה היא טובה.

עזבו שטויות
התקדמות שבועית, אם זה FBW, טקסס, AB, לינארית של ביל סטאר
זה לא משנה כל עוד הוא מעלה משקל מאימון לאימון.

התוכנית של וונדלר כן מאפשרת לך להתקדם לאורך זמן ובקביעות. תרגילי העזר שצריך לבצע אחרי כל תרגיל בסיסי עוזרים לתת גירוי מספיק לשריר.

השאלות שלך לא ברורות.

מי שרוצה לשלב אימוני כוח ושיפור הכושר, חייב להתפשר. לא ניתן להתקדם באותו הקצב בשני התחומים. תוכנית כמו 5/3/1 מאפשרת את זה, כי העומס בה נמוך יותר מב- SS, למשל.
זה אחד היתרונות שלה, לדעתי.
עכשיו זה ברור?

התוכנית של וונדלר כן מאפשרת לך להתקדם לאורך זמן ובקביעות. תרגילי העזר שצריך לבצע אחרי כל תרגיל בסיסי עוזרים לתת גירוי מספיק לשריר.

מי שרוצה לשלב אימוני כוח ושיפור הכושר, חייב להתפשר. לא ניתן להתקדם באותו הקצב בשני התחומים. תוכנית כמו 5/3/1 מאפשרת את זה, כי העומס בה נמוך יותר מב- SS, למשל.
זה אחד היתרונות שלה, לדעתי.
עכשיו זה ברור?

אתה סוטה מנושא האשכול.
הבחור שאל שאלה, נתתי לו תשובה.
אם אתה רוצה לדון באיזה תוכנית אפשר לבצע in season אתה מוזמן לפתוח אשכול חדש בנושא.

אתה סוטה מנושא האשכול.
הבחור שאל שאלה, נתתי לו תשובה.
אם אתה רוצה לדון באיזה תוכנית אפשר לבצע in season אתה מוזמן לפתוח אשכול חדש בנושא.

עניתי לך על השאלות. מה עוד אתה רוצה?

שתכיר בזה שאם התוכנית יותר מתאימה לו מסיבות שהוא לא ביקש,
אז התוכנית לא יותר מתאימה לו, וצריך למצוא סיבות אחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית