הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דדליפט גמר לי את הבטן תחתונה ... מוזר

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
התאמנתי תקופה של חודש וחצי על GOOD MORNING בשביל לשפר גמישות בהמסטרינג . כרגע אני מאוד גמיש והתחלתי לעבוד על טכניקה .קראתי את הספר דדליפט למאמן ובכללי תפסתי את התנועה צ'יקצ'אק- כשהייתי ילד הייתי עושה דדליפט ( חובבני אבל עושה ).

התלהבתי יותר מידיי ועשיתי דדליפט יומיים רצוף יום למחרת לא יכלתי לזוז הייתי משותק הבטן תחתונה צורבת מכאבים כשאני יושב , ומן הסתם כשהולך .המותן כסל וכל האזור של המותניים, מקרבים כואבים בטירוף.

פחדתי שאני עם קילה או משהו כזה כי בקושי יכלתי ללכת וסבלתי מכאבים מטורפים .

אם זה חשוב אז לפני האימון עשיתי 20 דקות קפיצה על דילגית ובסוף האימון עוד חמש דקות וגם חצי שעה אחרי הדדליפט שיחקתי כדורגל איזה שעה בערך.

עברו ארבע ימים מאז הכאבים 92 אחוז נעלמו למזלי זה ניגמר בטוב ,
בכללי אני מבין שטעיתי

בשביל למנוע בעיות עתידיות ,כשאני מכווץ את הבטן אני צריך גם להכניס אותה פנימה כמו ששמעתי בכל מיניי מקומות או שאני מוציא אותה החוצה ונועל את ה "קרס" ??

דבר שני , אם אני מכווץ את שרירי רצפת האגן בזמן הדדליפט . זה אומר שאני מוסיף גם עבודה עלייהם ????!

תודה מראש וסליחה על כמות העוצמה של איתיות בעברית שפורסמו פה למעלה . 🤘

נערך לאחרונה:
תעלה סרטון של הדדליפט,אם אחרי ארבעה ימים הכאבים "92 אחוז נעלמו" (חחחחחחחחח) אז כן יכול להיות שזה שריר...אם עוד יומיים שלוש לא עובר לך להבדק...לא יקרה כלום

עשית דדליפט יום אחרי יום?
לא מעשה נבון במיוחד, כרגע תנוח ותעבוד עם משקלים נמוכים מהמקסימום

הוא עשה דדליפט יום אחרי יום
כשהשרירים תפוסים אפשר להמשיך להתאמן רגיל, כאן אם זה באמת מה שהוא עשה אז הוא יכול להגיע לאימון יתר

כשהשרירים תפוסים אפשר להמשיך להתאמן רגיל, כאן אם זה באמת מה שהוא עשה אז הוא יכול להגיע לאימון יתר

מה הקשר?
הוא מתאר מצב של שרירים תפוסים. אין קשר לאימון יתר.

דדליפט גורם לשרירים להיות תפוסים , כרגע תנוח תימנע מדדליפטים בשבוע הקרוב, ואל תעשה את זה בקביעות! לא עושים יום אחרי יום , כי זה דופק לך את השרירים .

דדליפט גורם לשרירים להיות תפוסים , כרגע תנוח תימנע מדדליפטים בשבוע הקרוב, ואל תעשה את זה בקביעות! לא עושים יום אחרי יום , כי זה דופק לך את השרירים .

דופק את השרירים אחי? איך דופקים שריר?

אל תשאל אחי, פעם עשיתי 3 סטים יותר ממה שהייתי אמור, נכנסתי לאימון יתר. היה מפחיד!

יכול להיות שהשרירי גב שלך חזקים ובטן חלשה.
אולי גם אתה לא עושה נכון .
מומלץ שתעלה סרטון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית