התאמנתי תקופה של חודש וחצי על GOOD MORNING בשביל לשפר גמישות בהמסטרינג . כרגע אני מאוד גמיש והתחלתי לעבוד על טכניקה .קראתי את הספר דדליפט למאמן ובכללי תפסתי את התנועה צ'יקצ'אק- כשהייתי ילד הייתי עושה דדליפט ( חובבני אבל עושה ).
התלהבתי יותר מידיי ועשיתי דדליפט יומיים רצוף יום למחרת לא יכלתי לזוז הייתי משותק הבטן תחתונה צורבת מכאבים כשאני יושב , ומן הסתם כשהולך .המותן כסל וכל האזור של המותניים, מקרבים כואבים בטירוף.
פחדתי שאני עם קילה או משהו כזה כי בקושי יכלתי ללכת וסבלתי מכאבים מטורפים .
אם זה חשוב אז לפני האימון עשיתי 20 דקות קפיצה על דילגית ובסוף האימון עוד חמש דקות וגם חצי שעה אחרי הדדליפט שיחקתי כדורגל איזה שעה בערך.
עברו ארבע ימים מאז הכאבים 92 אחוז נעלמו למזלי זה ניגמר בטוב ,
בכללי אני מבין שטעיתי
בשביל למנוע בעיות עתידיות ,כשאני מכווץ את הבטן אני צריך גם להכניס אותה פנימה כמו ששמעתי בכל מיניי מקומות או שאני מוציא אותה החוצה ונועל את ה "קרס" ??
דבר שני , אם אני מכווץ את שרירי רצפת האגן בזמן הדדליפט . זה אומר שאני מוסיף גם עבודה עלייהם ????!
תודה מראש וסליחה על כמות העוצמה של איתיות בעברית שפורסמו פה למעלה . 🤘
התלהבתי יותר מידיי ועשיתי דדליפט יומיים רצוף יום למחרת לא יכלתי לזוז הייתי משותק הבטן תחתונה צורבת מכאבים כשאני יושב , ומן הסתם כשהולך .המותן כסל וכל האזור של המותניים, מקרבים כואבים בטירוף.
פחדתי שאני עם קילה או משהו כזה כי בקושי יכלתי ללכת וסבלתי מכאבים מטורפים .
אם זה חשוב אז לפני האימון עשיתי 20 דקות קפיצה על דילגית ובסוף האימון עוד חמש דקות וגם חצי שעה אחרי הדדליפט שיחקתי כדורגל איזה שעה בערך.
עברו ארבע ימים מאז הכאבים 92 אחוז נעלמו למזלי זה ניגמר בטוב ,
בכללי אני מבין שטעיתי
בשביל למנוע בעיות עתידיות ,כשאני מכווץ את הבטן אני צריך גם להכניס אותה פנימה כמו ששמעתי בכל מיניי מקומות או שאני מוציא אותה החוצה ונועל את ה "קרס" ??
דבר שני , אם אני מכווץ את שרירי רצפת האגן בזמן הדדליפט . זה אומר שאני מוסיף גם עבודה עלייהם ????!
תודה מראש וסליחה על כמות העוצמה של איתיות בעברית שפורסמו פה למעלה . 🤘
נערך לאחרונה: