ייעוץ דיאטת UD2-פעם ראשונה אז חשובות לי תגובות

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
3 שבועות בדיאטה,לפניה הפסקה קטנה(ניטרלי)ולפני זה דל פחמימה.
1.74 ,81ק"ג, 10%שומן.
ימים א'/ב':שייק חלבון בלבד 4-5 שעות לפני פעילות,אימון דילול מפוצל(Aחזה/גב/כתפייםBרגליים/ידיים 8-12סטים 15-20 חזרות)ולאחר מכן חצי שעה אירובי.
יום ג':שייק חלבון בלבד 4-5שעות לפני אימון אירובי רגוע של שעה.
בימים אלו התפריט הוא סביבות 1200קל' 200ג' חלבון 50ג' פחמימה 20+ג' שומן.
יום ד'-אימון כוח ואחריו אירובי חצי שעה ואז העמסה או אירובי בוקר וכוח בצהרים.
יום ה' המשך העמסה עד הערב.מנוחה.
ימים ו/שבת:20%פחות מניטרלי, בין 50-100ג' פחמיה השאר שומן וחלבון(מעדיף להתחיל לרוקן עוד לפני יום א'.)בשבת גם אירובי-אינטרוולים.
-אשמח לקבל תגובות בעיקר לענין של פעילות אחרי כמעט צום בימים הראשונים וסה"כ רשמים על הדיאטה.
תודה.

• פותח/ת השרשור
קראתי את המאמר ואת הספר,השאלות שלי הן נקודתיות בענין הדיאטה-כמו הנושא של אימוני אירובי וריקון אחרי לילה של צום וההשפעה של הדיאטה על שומן עיקש..

• פותח/ת השרשור
השאלה פשוטה,בדיאטת UD2 וכדי להגיע לאחוז שומן נמוך,האם זה בסדר בימי הדילול הראשונים לא לאכול לפני האימון דילול והאירובי(פרוטוקול 1 אם זוכר נכון).אני בדר"כ שותה שייק חלבון 4-5 שעות לפני הפעילות הזו וזהו זה יוצא ב6בבוקר ואז האימון בסביבות 11.זה שלא אוכל לא מפריע לי לבצע את האימון והאירובי לא ממש עצים.

לא מעשה כזה חכם, שוב, תקרא את המאמר שהבאתי לך על אימון בצום, זה לא ישרוף לך שומן יותר טוב, אין בזה תועלת חוץ מעייפות.

השאלה פשוטה,בדיאטת UD2 וכדי להגיע לאחוז שומן נמוך,האם זה בסדר בימי הדילול הראשונים לא לאכול לפני האימון דילול והאירובי(פרוטוקול 1 אם זוכר נכון).אני בדר"כ שותה שייק חלבון 4-5 שעות לפני הפעילות הזו וזהו זה יוצא ב6בבוקר ואז האימון בסביבות 11.זה שלא אוכל לא מפריע לי לבצע את האימון והאירובי לא ממש עצים.
זה בסדר אם הגעת לערכים הסופיים.

• פותח/ת השרשור
בדיאטה דלת פחמימות בכלל וUD2 יש יתרון באירובי אחרי לילה של צום או שכדאי לאכול משהו לפני האימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית