הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לשחקן (שחקן.. חח) רוגבי

powerliftergod

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
חחח אני משחק רוגבי ואני דיי צריך עזרה. לגבי תרגילים שעובדים על כוח מתפרץ, רציתי לעשות ss אבל בגלל אבא שלי שלא מסכים לי משקולות אז החלטתי להתאמן ברוגבי ושנה הבאה אני יתחיל ss, ורציתי לדעת אם אתם מכירים תרגילים לשיפור כוח המתפרץ.. בשביל שחקני רוגבי ?(לצערי בלי משקולות) כי גם כי אין לי בבית ואין לי אפשרות בנתיים של חדר כושר..👋
מנהלים תעבירו התבלבלתי בפורום..

לפי דעתי מה שאתם עובדים עליו באימונים יהיה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות בלי משקולות וישפר לך את הביצועים הכי טוב.
יש תרגילים כמו ספרינטים וקפיצות לקופסא שאמורים לשפר את זה אבל קשה לי להאמין שהם יעבדו טוב בלי אימוני משקולות בנוסף.

• פותח/ת השרשור
אין מה לעושת רק שנה הבאה ושנה הבאה אני ואלי מתכוון לפרוש כי גם כול הזין הזה של נבחרת ישראל וטיסות לחו"ל ולא מתאים לי הזין הזה וגם ממש רציתי להתחיל ss והכול אבל נירא זה מה שיש בנתיים.. :( כדאי לי לקנות ציוד כזה של סולם חבלים קופסות לקפפיוצות מתח ומקבילים בתור התחלה.. ?

עם כזאת גישה איך אתה רוצה להצליח במשהו? אם אתה אוהב סוג של ספורט תעסוק בו כמו שצריך עם לא אז אל תבזבז את הזמן ותמצא משהו שאתה אוהב. אני משקולן במקור וההורים שלי לא אהבו את העובדה שאני רוצה ללכת להרמת משקולות אבל עם הזמן הם כבר התרגלו והיום הם מאוד תומכים. אז אם אתה רוצה לעסוק בss דבר עם אבא שלך ותסביר לו על ss ואיך אימונים של ss מתנהלים.

• פותח/ת השרשור
שמע אתה חושב שאני טמבל ?
אני בקושי בן 14 (עוד מעט:(בקושי לחדר כושר נותנים לי להיכנס אבא שלי אין אי אפשר להתווכח איתו סוף סוף הצלחתי להוציא ממנו שנה הבאה ss נירא לך שהוא יתן לי עוד ? הוא לא, שמע אין לי וכח להיכנס לוויכוח אז עזוב..

לא מתאים לך הטיסות לחול ונבחרת ישראל ? חח זה פעם ראשונה שאני שומע ..

פשוט תראה לאבא שלך מאמרים שכמה זה טוב חדר כושר לקטנים ויש מדריך מוסמך מ[ה]ווינגייט שעשה קורס ויודע מה הוא עושה .

שמע אבא חכם יש לך

לשלוח אותך לקבל תאקלים ומכות בלי הכנה גופנית הוא מוכן
אבל להכין אותך לספורט ולמנוע ולמזער פציעות זה מסוכן

שמע אתה חושב שאני טמבל ?
אני בקושי בן 14 (עוד מעט:(בקושי לחדר כושר נותנים לי להיכנס אבא שלי אין אי אפשר להתווכח איתו סוף סוף הצלחתי להוציא ממנו שנה הבאה ss נירא לך שהוא יתן לי עוד ? הוא לא, שמע אין לי וכח להיכנס לוויכוח אז עזוב..

כשאני פעם ראשונה הלכתי להרמת משקולות אני הייתי יומיים אחרי הבר מצווה שלי חחחח ועברתי אצל כל כך הרבה רופאים(למזלי אף רופא לא אמר משהוא רע על הרמת משקולות) וכל כך הרבה וויכוחים עם ההורים שלי עד ששכנעתי אותם פשוט שם להם על הווריד עד שהם יהיו מוכנים להקשיב לך.

• פותח/ת השרשור
טוב אני יראה מה אני ינסה,טוב נכנסתי איתם לריב בגלל זה ואניי פשוט לא יודע מה לעשות...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן הם שונאים אתזה.. אבל למזלי הרבה זה עומד להתשנות בקרוב 😃 תודה על העזרה בעיקר לך מייק, אפשר לנהול מנלהים הסתדרתי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית