הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Dance with the Devil

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
שיר דיי מטורף (מבחינת הסיפור)
לא יודע אם זה אמיתי או לא בכל מקרה אחד הסיפורים היותר מטורפים שיצא לי לשמוע,
אני לא רוצה להרוס אותו אז אם מישהו פה ריגשי משירים "מזעזעים" או שמדברים על מוות וכו' שלא יראה...למרות שלא צריך להגזים זה כמו לקרוא כתבה על מקרה מטורף.

אגב מישהו הכיר את זה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מכיר את זה שנים(כאחד שאוהב היפ הופ שאני מחשיב לאמיתי ולא החרא שקוראים לו היפ הופ היום, כדאי מאוד שהייתי מכיר)
הבנתי שהסיפור הוא שזה שיר שמישהו שבכלא כתב, בין אם הוא מכיר את הבחור או לא אני לא הבנתי וחוץ מזה כמה אמיתי הסיפור מוטל בספק, אבל חתיכת טוויסט עמוק יש בו.

blah blah blah NIGGA
blah blah NIGGAA blah
blah!
blah blah , yeah nigga ! blahhh
oooh , blah ooooh blah b blaaaaaaa..aaAA
Nigga niigga
...
....
...
ממש ליידי מק'בט!

הסיפור הוא שהראפר הזה עצמו [אימורטל טכניק] היה חבר בכנופיה, כושי בשם וויליאם רצה להצטרף לכנופיה שלהם אמרו לו שהוא צריך לעשות מעשה מספיק רע כדאי להראות שאין לו רגשות אבל בתאכלס הם פשוט רצו לאנוס ושיהיה להם עבודה קלה יותר שמישו פראייר יעשה את זה במקומם מתי שהוא ייעלף אותה לכן, הוא עצר מישי ברחוב והיה מאחוריה הוא חנק והטיח אותה לריצפה שניסתה להתנגד הוא פשט דרך לה הלסת ושבר לה אותה הם עצם פירקו אותה מכות וכל הכנופיה אנסו אותה [גם אימורטל טכניק עצמו פשוט אין ראיות לכך היום או שפשוט הסיפור הומצא] בזמן שויליאם בא לאנוס אותה גם הוא רצה לראות את פניה הוא סובב את ראשה והתברר שזאת הייתה אימו... יום לאחר מכן הוא התאבד

וגם יש שמועה שמלמדים אנגלית בבית ספר כי יש הפרשים מסוימים בין הסיפור לתירגום שלו

יאללה חח עזבו אותו סה"כ ניסה לתרגם למי שלא מבין, לא צריך להיות קטנוניים.
OT: אני לא ממש אוהב תסגנון, אבל שמעתי את השיר הזה מזמן ליריקה די מזעזעת.

Dance with the nigga!
חיים של קופים מאד מרגשים ומלאי עניין.

ראפ זה בלהבלהבלה

קחו משו איכותי

cannibal corpse - I Cum Blood Lyrics - YouTube
קניבל קורפס לא באים ללמד אף אחד מוסר ולספר סיפורים דרמטיים. זה כמו שיר של פאף דדי.
אם אתה כן רוצה דוגמא של שיר "איכותי" שכן באה לספר סיפור תבחר במשהו כזה:
למשל (חלק מאלבום שלם שעוסק בנושא)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית