הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערכים סופיים לעלייה במסה נקייה כמה שאפשר

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
בן 16.5 משקל 70 גובה 175
עד לפני כשנתיים הייתי שמן, עד שהתחלתי אירובי רציני, ובהמשך התחלתי גם לקחת את הריצה לרמה של תחרויות

יש לי נטייה להשמנה, אני מקפיד מאוד לא לאכול ממתקים וג'אנק, פעם בחודש חודשיים ככה, ואני על אחוז שומן של 12 בערך נכון לעכשיו.

יש לי גם נטייה לעלות במסת שריר מהר מאוד, אחרי כמה שבועות אפשר לראות עליי שינוי משמעותי.
אני רוצה להתחיל מסה רצינית אבל ממש לא בא לי לעלות הרבה בא"ש אפילו אם זה יגרור לכך שהעלייה בשריר תהיה איטית יותר.

מה הערכים הסופיים שאני צריך להגיע אליהם מבחינת חלבונים\שומנים ופחמימות? הRMR הוא בערך 2100, כמה לאכול מעל השריפה הקלורית?

לשלב אירובי? אינטרוולים?

תודה.

חלבון כפול 2 ממשקל גוף את המסה אתה יכול להתחיל עם 300 קלוריות מעל הRMR ושאתה מתחיל להתקע במשקלים להעלות עוד קלוריות אתה יכול לשלב אירובי פעם פעמיים בשבוע בתנאי שאתה מחזיר את הקלוריות ששרפת במהלך הפעילות בפורטל כתוב מחינת שומן לאכול פר קילו בגוף במקרה שלך 70 גרם שומן פחמימות כל הקלוריות שנכנסות לך שם גרם פחמימה =4 קלוריות
אל תשכח שאתה צריך לתסף במולטי ויטמין אם אתה לא אוכל מספיק ירקות ובעוד ויטמינים אם יש חוסר
וגם בקריאטין בשביל התאוששות

• פותח/ת השרשור
כמה זה מספיק ירקות ביום?
ומולטי ויטמין זה חשוב למסה? או לבריאות?

ואיך זה הגיוני שכל כך הרבה פחמימות?
2 חלבון לקילו זה 140 חלבון 560 קלוריות
70 שומן זה 560 קלוריות
יוצא ביחד 1120
2400-1120 יוצא 1280 קלוריות שזה 320 פחמימות... זה נשמע המון.

אל תבינו אותי לא נכון אני יכול בכיף לאכול ככה וגם יותר אני לא מאלה שיש להם בעיה לאכול הרבה, אבל אני חייב לעלות עם עלייה כמה שיותר מינימלית בשומן.
בטוח שהחישוב שלי נכון?

נערך לאחרונה:
כמה זה מספיק ירקות ביום?
ומולטי ויטמין זה חשוב למסה? או לבריאות?

ואיך זה הגיוני שכל כך הרבה פחמימות?
2 חלבון לקילו זה 140 חלבון 560 קלוריות
70 שומן זה 560 קלוריות
יוצא ביחד 1120
2400-1120 יוצא 1280 קלוריות שזה 320 פחמימות... זה נשמע המון.

אל תבינו אותי לא נכון אני יכול בכיף לאכול ככה וגם יותר אני לא מאלה שיש להם בעיה לאכול הרבה, אבל אני חייב לעלות עם עלייה כמה שיותר מינימלית בשומן.
בטוח שהחישוב שלי נכון?

זה בסדר, ואם אתה רוצה עלייה איטית תתחיל במאזן של 250 קלוריות..

• פותח/ת השרשור
140 חלבון 85 שומן 260 פחמימות יהיה בסדר?
יוצא לי בול 300 מעל הנייטרלי

אגב אם אני עושה אירובי או משחק כדורגל אני משלים את הקלוריות רק מפחמימות?

אתה צריך להיות בחיובי קטן של איזה 200 גג.. קח בחשבון שההתקדמות שלך תיהיה איטית וגם העלייה לא תיהיה נקייה לגמרי כמו שאתה חושב, עדיך לך ללכת על מסה רגילה שבה תתקדם הרבה, ואז תעשה חיטוב גדול לקראת הקיץ.. למה לך להיות חטוב כל השנה ולסבול? גם לי פעם היה את האובססיה הזאת עד שהבנתי שאני טוחן מים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית