הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוזי שומן - בגיל מבוגר

הגיל לא משנה. האחוז ההכרחי "לפי הספר" הוא 5.
מה יש לבנאדם בגיל 40 לרדת מתחת ל15 אלוהים יודע.

תיקנתי לך.

כדי שאח"כ במסה תוכל לטחון בלי לדאוג לאחוז השומן. 😛

וברצינות - נכון שזה לא כ"כ משנה, אבל למי שמתבסס על אתרי היכרויות, ששם אתה נשפט פחות או יותר מיידית על סמך המראה החיצוני, קוביות יכולות בהחלט לעזור.

כי אם אתה לא מתחרה אז אתה סתם יורד לאחוז שומן נמוך , מאבד מאסה על הדרך ואחרכך מה הטעם להאבק לשמור על זה ?
וגם לא יכול להעלות כמעת מאסה במצב הזה
וביננו, רוב רובם של הרוצים לרדת לאחוז שומן נמוך אין להם מאסה רזה נכבדת

כי אם אתה לא מתחרה אז אתה סתם יורד לאחוז שומן נמוך , מאבד מאסה על הדרך ואחרכך מה הטעם להאבק לשמור על זה ?
וגם לא יכול להעלות כמעת מאסה במצב הזה
וביננו, רוב רובם של הרוצים לרדת לאחוז שומן נמוך אין להם מאסה רזה נכבדת

כן אבל מצד שני, ק!ביות ב1לטות, הפרדות יפות, ורידים בולטים ואסתטיות זה מתכון טוב להשיג כמה דברים אתה לא חושב?
לדומגה אני עושה מסה בחורף(חורף בישראל מי ישמע כן...) ומחטב לקראת הקיץ, ואז ניטרלי במהלכו עד שמגיע החורף שוב.

אני לא מבין למה אתם כל כך נגד לרדת לאחוז שומן נמוך?
מה הבעיה בלרדת ל-8-10?(כמובן מישהו עם מסת שריר סבירה, לא מישהו שיגיע ל-8 אחוז ויראה כמו שלד)

אני לא מתנגד לרדת לאחוז שומן נמוך, אני מתנגד לאובססיה לאחוזי שומן. רוב האנשים מתפקדים הכי טוב בסביבות ה-15% שומן ומי שחשוב לו להיות על %8-10 כנראה לא התבגר עדיין.

כדי שאח"כ במסה תוכל לטחון בלי לדאוג לאחוז השומן. 😛

וברצינות - נכון שזה לא כ"כ משנה, אבל למי שמתבסס על אתרי היכרויות, ששם אתה נשפט פחות או יותר מיידית על סמך המראה החיצוני, קוביות יכולות בהחלט לעזור.

יש דרך לעקוף את בעיית אתרי ההכרויות שהצגת

קבצים מצורפים

• 314900_10150340167071904_741381903_7907096_1783778531_n.jpg
    314900_10150340167071904_741381903_7907096_1783778531_n.jpg
    KB 10.5 · צפיות: 168
8 א.ש זה נמוך לשגרת אימונים,

לדעתי, אבל אפשר לתפקד יופי גם על 10-14 א.ש בשגרת חיים סבירה (שכוללת אימון וטיפה אירובי) בלי אובססביות מטורפת אבל עם בקרה קלורית מסוימת.

כן אבל מצד שני, ק!ביות ב1לטות, הפרדות יפות, ורידים בולטים ואסתטיות זה מתכון טוב להשיג כמה דברים אתה לא חושב?
לדומגה אני עושה מסה בחורף(חורף בישראל מי ישמע כן...) ומחטב לקראת הקיץ, ואז ניטרלי במהלכו עד שמגיע החורף שוב.

שוב, זו שגרה של מתחרים+-
כמה מאסה אתה כבר חושב שתצבור בחצי שנה?
או כמה ישאר ממנה אחרי 3~ חודשי חיטוב?
זה לא שאתה ב״סייקל״ מאסה ומעלה הרבה שריר יחסית ואז ב״סייקל״ חיטוב שאתה שורף שומן מהר יחסית ושומר כמעת על כל המאסה

תהיה במאסה טבעית איזה שנה וחצי שנתיים ואז תראה אם זה זמן לחטב ביחס לאיך שאתה נראה מבחינת שומן/שריר

נערך לאחרונה:
שוב, זו שגרה של מתחרים+-
כמה מאסה אתה כבר חושב שתצבור בחצי שנה?
או כמה ישאר ממנה אחרי 3~ חודשי חיטוב?
זה לא שאתה ב״סייקל״ מאסה ומעלה הרבה שריר יחסית ואז ב״סייקל״ חיטוב שאתה שורף שומן מהר יחסית ושומר כמעת על כל המאסה

תהיה במאסה טבעית איזה שנה וחצי שנתיים ואז תראה אם זה זמן לחטב ביחס לאיך שאתה נראה מבחינת שומן/שריר

אם הוא יעשה מסה שנתיים הוא ימצא את עצמו על 20+ א.ש.

לפעמים זה נדמה לי שלמתאמני כוח כבדים יש איזו אובססיה לא מוסברת נגד חיטוב ואסטטיקה.. אבל נו טוב, שיהיה.

פשוט התכוונתי שלמפתח גוף חובבן אין טעם לחטב כל קיץ כי לא יצא לו מזה עליית מאסה יפה כי כל תקופת מאסה קצרה יחסית תיגמר בתקופת חיטוב שתפגע במאסה
אם מישהו רוצה להיות חטוב וצנום משנה לשנה אז שיבושם לו

אני לא מתנגד לרדת לאחוז שומן נמוך, אני מתנגד לאובססיה לאחוזי שומן. רוב האנשים מתפקדים הכי טוב בסביבות ה-15% שומן ומי שחשוב לו להיות על %8-10 כנראה לא התבגר עדיין.

מה הכוונה "יתפקד הכי טוב על 15%"?
אני כל החיים שלי הייתי על פחות מזה. אם אני עולה ל15%, מה זה יתן לי?

יתפקד הכי טוב אומר מבחינת הביצועים שלך באימונים. אם אתה מסתדר על פחות אין סיבה לעלות. 15% שומן זה בדרך כלל פחות או יותר המצב בו אתה יכול להיות עם מאסת שריר מכובדת ובמצב אנאבולי שכולל התאוששות טובה באימונים. פחות מזה ואתה כבר משקיע משאבים בלהשאר באחוז שומן נמוך יותר במקום בביצועים. ושוב, זה מספר ממוצע, זה לא אומר שזה המצב שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית