עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה יש לבנאדם מעל גיל 20 לרדת מתחת ל15 אלוהים יודע.
תיקנתי לך.
תיקנתי לך.
כי אם אתה לא מתחרה אז אתה סתם יורד לאחוז שומן נמוך , מאבד מאסה על הדרך ואחרכך מה הטעם להאבק לשמור על זה ?
וגם לא יכול להעלות כמעת מאסה במצב הזה
וביננו, רוב רובם של הרוצים לרדת לאחוז שומן נמוך אין להם מאסה רזה נכבדת
אני לא מבין למה אתם כל כך נגד לרדת לאחוז שומן נמוך?
מה הבעיה בלרדת ל-8-10?(כמובן מישהו עם מסת שריר סבירה, לא מישהו שיגיע ל-8 אחוז ויראה כמו שלד)
כדי שאח"כ במסה תוכל לטחון בלי לדאוג לאחוז השומן. 😛
וברצינות - נכון שזה לא כ"כ משנה, אבל למי שמתבסס על אתרי היכרויות, ששם אתה נשפט פחות או יותר מיידית על סמך המראה החיצוני, קוביות יכולות בהחלט לעזור.
כן אבל מצד שני, ק!ביות ב1לטות, הפרדות יפות, ורידים בולטים ואסתטיות זה מתכון טוב להשיג כמה דברים אתה לא חושב?
לדומגה אני עושה מסה בחורף(חורף בישראל מי ישמע כן...) ומחטב לקראת הקיץ, ואז ניטרלי במהלכו עד שמגיע החורף שוב.
שוב, זו שגרה של מתחרים+-
כמה מאסה אתה כבר חושב שתצבור בחצי שנה?
או כמה ישאר ממנה אחרי 3~ חודשי חיטוב?
זה לא שאתה ב״סייקל״ מאסה ומעלה הרבה שריר יחסית ואז ב״סייקל״ חיטוב שאתה שורף שומן מהר יחסית ושומר כמעת על כל המאסה
תהיה במאסה טבעית איזה שנה וחצי שנתיים ואז תראה אם זה זמן לחטב ביחס לאיך שאתה נראה מבחינת שומן/שריר
הגיל לא משנה. האחוז ההכרחי "לפי הספר" הוא 5.
מה יש לבנאדם מעל גיל 46 לרדת מתחת ל15 אלוהים יודע.
אני לא מתנגד לרדת לאחוז שומן נמוך, אני מתנגד לאובססיה לאחוזי שומן. רוב האנשים מתפקדים הכי טוב בסביבות ה-15% שומן ומי שחשוב לו להיות על %8-10 כנראה לא התבגר עדיין.