הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בבנצ'

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
התחלתי SS לפני חודש וקצת, לפני זה עבדתי על AB חודשיים והPR בבנצ' פרס היה 47.5 קילו. כשהתחלתי SS עשיתי ריסט בהתחלה ואז הגעתי עוד פעם ל47.5 ונתקעתי, אז עשיתי ריסט ל40 ועכשיו אני תקוע על 45 כבר 3 אימונים.. בשאר התרגילים האחרים אני מתקדם סבבה ואפילו הפרס שלי הוא 40 קילו, איך זה הגיוני שאני נתקע רק בזה למרות שעשיתי כבר 2 ריסטים?

יש שני דברים שאני יכול לחשוב עליהם במיוחד בכזה משקל נמוך
1) מה שנראה לי הכי הגיוני זה שהטכניקה שלך לא טובה ולחיצת חזה זה לא רק לרדת ולעלות עם המוט...
2)מה שנראה לי מאוד לא הגיוני במיוחד על סמך זה שאתה אומר שאתה מתקדם בתרגילים אחרים זה שאתה פשוט לא עובד מספיק קשה עד קצה היכולת

• פותח/ת השרשור
אני יעלה סירטון טכניקה אבל היא די טובה , אני לא משתמש בשיטות כמו דייב טייט אלא רק עושה קשת בגב ולוחץ.. אתה יכול להיכנס ללוג שלי ולראות את ההתקדמות (למשל בדדליפט היום הגעתי ל100 קילו)

גם אני תקוע בבנץ ואני חושב שאני עושה את זה טוב אני על 70 קילו מה שמוזר הוא שלפני כמה אימונים הצלחתי 72 קילו ל5 ועכשיו שאני מנסה 72 אני בקושי סוגר 3 חזרות וגם ככה על 70 והלחיצת כתפיים שלי רק הולכת ומתקרבת לבנץ

תשאל את עצמך אם לפני האימון ישנת מספיק,אכלת כמו שצריך ביום שלפני ואם יש לך מנוחה מספקת בין אימון לאימון.

זה רק מחזק את העובדה שאתם לא מתאמצים מספיק.
מזתומרת לא מתאמצים מספיק,להפך זה התרגיל שאני הכי אוהב והכי מנסה להתאמץ ככל האפשר,אחרי דדליפט הייתי רוצה שזה יהיה התרגיל הכי חזק שלי באופן יחסי.

סיבות אפשריות:

התאוששות,התאוששות,התאוששות. (שינה,אוכל,מרווח מנוחה לתרגיל).

ולפעמים זה פשוט לא הולך, תן לעצמך שלושה ימי מנוחה מהתרגיל ונסה אותו שוב והפעם תתחיל איתו באימון.

מזתומרת לא מתאמצים מספיק,להפך זה התרגיל שאני הכי אוהב והכי מנסה להתאמץ ככל האפשר,אחרי דדליפט הייתי רוצה שזה יהיה התרגיל הכי חזק שלי באופן יחסי.

זה בסדר שאוהב תרגיל אחד, אבל זה עדיין לא מסביר את העובדה שפרס יהיה באותו המשקל כמו בבנצ'.

אצלי דווקא הבעייה הפוכה אבל זה בגלל הזנחה פושעת של הפרס.

אם אתה מוודא שאתה ישן טוב, אוכל מספיק, עם טכניקה נכון עשית ריסט ועדיין לא עזר אז תוכל לנסות מה שאני עשיתי.
לי היה אותו מצב הייתי תקוע בשמונים בנץ' לפני כמה חודשים וניסיתי ריסט לא כ"כ עזר. עבדתי עם שמונים לחמישיה ולא הצלחתי 82.5 לחמישיה במשך כמה אימונים, אז העליתי ל 82.5 ועשיתי שלוש חזרות. אימון אחרי זה 82.5 לשלוש חזרות. ואז אימון אחרי זה הצלחתי להתקדם ל-85 לשלוש חזרות. אחרי זה שוב שני אימונים של 85 ואז התקדמתי ל 87.5 לשלוש חזרות. ככה הגעתי ל-90 ק"ג לשלוש חזרות ואז ירדתי ל 87.5 לחמש חזרות. תוך כמה שבועות עליתי ב 7.5 שזה אחלה.

נגיד אתה תקוע על 45 לחמישיה ואתה עובד על בנץ' יום ראשון ויום חמישי אז-
יום ראשון- 47.5 לשלוש חזרות כפול 3 סטים. חימום לפני של איזה שני סטים. סה"כ 2 סטים של חימום 3 סטים של שלוש חזרות של 47.5 יוצא 5 סטים

יום חמישי- אותו דבר בדיוק כמו ראשון

יום ראשון-50 לשלוש חזרות כפול 3 סטים. חימום בהתחלה של שני סטים ואז 3 סטים של שלוש חזרות של 50.

יום חמישי- כמו יום ראשון וכך הלאה. לי מאוד עזר להתקדם עם שלישיות. אז הורדתי חזרות העליתי משקלים. אם לדוגמה המטרה שלך היא 60 לחמישיה אז תעבוד כמו שהסברתי עד 62.5 לשלישיה ואז תרד ל 60 לחמישיה. בהצלחה

יום חמישי

• פותח/ת השרשור
סיבות אפשריות:

התאוששות,התאוששות,התאוששות. (שינה,אוכל,מרווח מנוחה לתרגיל).

ולפעמים זה פשוט לא הולך, תן לעצמך שלושה ימי מנוחה מהתרגיל ונסה אותו שוב והפעם תתחיל איתו באימון.

אז זהו, שאתמול באימון שברתי PR בדדליפט אבל נכשלתי בבנצ' ככה שזה לא קשור כלכך להתאוששות. אני ינסה את מה שקורן הציע
אם אתה מוודא שאתה ישן טוב, אוכל מספיק, עם טכניקה נכון עשית ריסט ועדיין לא עזר אז תוכל לנסות מה שאני עשיתי.
לי היה אותו מצב הייתי תקוע בשמונים בנץ' לפני כמה חודשים וניסיתי ריסט לא כ"כ עזר. עבדתי עם שמונים לחמישיה ולא הצלחתי 82.5 לחמישיה במשך כמה אימונים, אז העליתי ל 82.5 ועשיתי שלוש חזרות. אימון אחרי זה 82.5 לשלוש חזרות. ואז אימון אחרי זה הצלחתי להתקדם ל-85 לשלוש חזרות. אחרי זה שוב שני אימונים של 85 ואז התקדמתי ל 87.5 לשלוש חזרות. ככה הגעתי ל-90 ק"ג לשלוש חזרות ואז ירדתי ל 87.5 לחמש חזרות. תוך כמה שבועות עליתי ב 7.5 שזה אחלה.

יום ראשון- 47.5 לשלוש חזרות כפול 3 סטים. חימום לפני של איזה שני סטים. סה"כ 2 סטים של חימום 3 סטים של שלוש חזרות של 47.5 יוצא 5 סטים

יום ראשון-50 לשלוש חזרות כפול 3 סטים. חימום בהתחלה של שני סטים ואז 3 סטים של שלוש חזרות של 50.

יום חמישי- כמו יום ראשון וכך הלאה. לי מאוד עזר להתקדם עם שלישיות. אז הורדתי חזרות העליתי משקלים. אם לדוגמה המטרה שלך היא 60 לחמישיה אז תעבוד כמו שהסברתי עד 62.5 לשלישיה ואז תרד ל 60 לחמישיה. בהצלחה

יום חמישי
או- זה התשובה שחיפשתי. אתה בטוח שאני צריך להמשיך ב3 חזרות עד 60 או שעדיף עד 55 נגיד ומשם לעשות חמישיות עד 60? ואני עובד בשני-רביעי-שישי

נערך לאחרונה:
תלוי, לי ולעוד חבר זה עזר. הצבנו לעצמנו מטרה- נגיד אתה תציב לעצמך מטרה עד 60 קילו לחמש חזרות, אז מן הסתם אתה צריך לעלות ל 62.5 לשלוש במשך שני אימונים ואז לרדת ל-60. זה הסייקל.
אם אתה מרגיש שאתה עף במשקלים וכבר קל לך, אז עזוב את הסייקל באמצע ותמשיך בחמישיות. אם אתה עדיין מרגיש קושי שאתה מנסה חמישיות תמשיך בשלוש חזרות עד שתרגיש מוכן. בתכלס אפשר להמשיך עם 3 חזרות עד 100 בנץ' ואז לרדת ל 95-97.5 לחמש חזרות, אבל זו תקופה ארוכה שבמהלכה החזה לא מקבל היפרטרופיה משמעותית. הכל תלוי בך ומתי אתה מרגיש מוכן לעלות למשקל הבא או לרדת במשקל ולעלות ל 5 חזרות.

ד"א חשוב לא להחמיץ אימונים כדי לא לאבד מומנטום בעלייה, תמשיך איתה ותעלה איתה רצוף. לפחות פעמיים בשבוע יספיק לך. מכיוון ש 3 חזרות זה לא היפרטרופי תקפיד על שני סטים של חימום ושלושה סטים כבדים של שלוש חזרות של המשקל מקסימום גם כדי שהגוף יוכל להסתגל למשקל החדש. אל תתרגש גם אם לוקח לך שניים או שלושה אימונים לעלות במשקל, תתמיד תאכל טוב ותישן טוב ואני מאמין שתראה שיפור

• פותח/ת השרשור
תלוי, לי ולעוד חבר זה עזר. הצבנו לעצמנו מטרה- נגיד אתה תציב לעצמך מטרה עד 60 קילו לחמש חזרות, אז מן הסתם אתה צריך לעלות ל 62.5 לשלוש במשך שני אימונים ואז לרדת ל-60. זה הסייקל.
אם אתה מרגיש שאתה עף במשקלים וכבר קל לך, אז עזוב את הסייקל באמצע ותמשיך בחמישיות. אם אתה עדיין מרגיש קושי שאתה מנסה חמישיות תמשיך בשלוש חזרות עד שתרגיש מוכן. בתכלס אפשר להמשיך עם 3 חזרות עד 100 בנץ' ואז לרדת ל 95-97.5 לחמש חזרות, אבל זו תקופה ארוכה שבמהלכה החזה לא מקבל היפרטרופיה משמעותית. הכל תלוי בך ומתי אתה מרגיש מוכן לעלות למשקל הבא או לרדת במשקל ולעלות ל 5 חזרות.

ד"א חשוב לא להחמיץ אימונים כדי לא לאבד מומנטום בעלייה, תמשיך איתה ותעלה איתה רצוף. לפחות פעמיים בשבוע יספיק לך. מכיוון ש 3 חזרות זה לא היפרטרופי תקפיד על שני סטים של חימום ושלושה סטים כבדים של שלוש חזרות של המשקל מקסימום גם כדי שהגוף יוכל להסתגל למשקל החדש. אל תתרגש גם אם לוקח לך שניים או שלושה אימונים לעלות במשקל, תתמיד תאכל טוב ותישן טוב ואני מאמין שתראה שיפור

ואפשר להעלות משקל כל אימון במקום כל 2 אימונים אם קל לי? ובSS יש בנצ' 1.5 פעמים בשבוע ככה שיוצא שיש שבוע אחד שיש לי רק פעם אחת בנצ' ואמרת שרק פעמיים בשבוע יספיק

בעזהי"ת

יום חמישי

תוך כדי שאי אפשר לקחת ממך את ההצלחה של התהליך הזה, אני רואה את דבריך מאששים ביתר שאת טענה ותיקה שלי, שבהינתן טכניקה טובה, תזונה מספקת ולחיצה בסביבות משקל גוף, אין מה להתעסק שוב ושוב עם דילואדים או כל מיני אפשרויות אחרות, ובמקום זאת להעביר בשלב די מוקדם את הלחיצות לטקסס מת'וד. 7.5 ק"ג ב"כמה שבועות" , זה בדיוק מספר של התקדמות שבועית.

בעזהי"ת

תוך כדי שאי אפשר לקחת ממך את ההצלחה של התהליך הזה, אני רואה את דבריך מאששים ביתר שאת טענה ותיקה שלי, שבהינתן טכניקה טובה, תזונה מספקת ולחיצה בסביבות משקל גוף, אין מה להתעסק שוב ושוב עם דילואדים או כל מיני אפשרויות אחרות, ובמקום זאת להעביר בשלב די מוקדם את הלחיצות לטקסס מת'וד. 7.5 ק"ג ב"כמה שבועות" , זה בדיוק מספר של התקדמות שבועית.

לך תנסה להסביר לו שלדחוק משקל של 45 קילו שהוא בערך חצי משקל הגוף אין בכלל מה להתעסק בשטויות כאלו.

אבל "איש הישר בעיניו יעשה"...

בעזהי"ת

כלפי פותח האשכול, אתה בהחלט צודק. הדבר הראשון שצד את העין שלי לאחר קריאת ההודעה הפותחת, הייתה 182 גובה, 75 משקל, בתור הסבר מובן מאליו מדוע העסק תקוע.

• פותח/ת השרשור
לא מעודכן, כבר 78 (3 קילו בחודש)
בכל מקרה אני ינסה להמשיך עם 5 במשך כמה אימונים, אם אני ממש יתקע אני יעבור ל3 כמו שהציעו, מחר אני יעלה לפה סירטון טכניקה

בעזהי"ת

גם לאחר 3 ק"ג נוספים, אתה עדיין ביחס גובה-משקל שדורש מבט רב משמעות לעבר מקרר הבשרים בסופרמרקט, אם רצונך בהתקדמות לינארית.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

גם לאחר 3 ק"ג נוספים, אתה עדיין ביחס גובה-משקל שדורש מבט רב משמעות לעבר מקרר הבשרים בסופרמרקט, אם רצונך בהתקדמות לינארית.

אל תדאג, אני אוכל כמה שאני יכול לדחוף (בערך 3500 ביום), 3 קילו בחודש הראשון בתוכנית זה יפה וכשאני יגיע לשלבים יותר מתקדמים בתוכנית אני יוסיף עוד קלוריות..
אגב מה זה בעזהי"ת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית