סרטון Power Clean 77.5KG X3

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אפשר להגיד שזה PR3, כי יותר מזה לחזרות לא ניסיתי.

דרך אגב, הבחור שנדחף בסוף הסרטון זה Dr.Vin Diesel, למי שזוכר כזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אנסה באימון הבא, זה כלכך כבד לי שאני לא מצליח להתרכז בכל הפרטים החשובים.
אימון הבא ככל הנראה ריסט.

אל תעשה ריסט, פשוט אל תתקדם בינתיים ותעבוד יותר על מהירות וטכניקה של התרגיל עם המשקל הזה.

אגב את די קופץ אחורה. תנסה לחשוב על קו ישר למעלה ואז תתפרץ למעלה כמה שיותר מהר, כמובן שמהירות הירידה מתחת למוט גם חשובה ואנשים נוטים לשכוח את זה.

עוד טיפ קטן. אתה נוחת על קצות האצבעות, כדי למנוע את זה תנחת על הריצפה כאילו את מרסק אותה עם כל הכף הרגל. זה יעזור לך ליהיות מהיר, יציב ולא להתנדנד אחורה קדימה. כמובן שגם שיפור טכניקה.

בהצלחה, רואים שיש התקדמות! 😉

נערך לאחרונה:
בפאוורקלין לא אמורים לתפוס את המוט ישר בגובה הכתפיים (בלי כל הירידה עם הברכיים), לעומת קלין?
יש מצב שאני טועה אשמח לשמוע.

בפאוורקלין אתה אמור לתפוס את המוט ברבע סקוואט ולא עם רגליים ישרות, אתה אפילו יכול ליהיות לא הרבה מעל המקביל. כאשר בקלין אתה יורד לסקוואט מלא.

בפאוורקלין אתה אמור לתפוס את המוט ברבע סקוואט ולא עם רגליים ישרות, אתה אפילו יכול ליהיות לא הרבה מעל המקביל. כאשר בקלין אתה יורד לסקוואט מלא.

לא חייב ליתפוס ברבע סקוואט כל אחד ואיך שנוח לו אצלי התפיסה מעל חצי סקוואט וזה נוח מאד אבל זה גם תלוי בגמישות שלך ולרוחב הכתפיים

אתה אפילו יכול ליהיות לא הרבה מעל המקביל = אצלי התפיסה מעל חצי סקוואט

אם היית קורא את ההודעה שלי טוב אז היית רואה שאני מציין את זה גם...

בראשון קפצת קצת אחורה כי משכת עם הגב השני היה בסדר ובשלישי נראה שנשארת על קצות האצבעות אבל המשיכה הייתה טובה יותר מהראשונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית