הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצות בטקסס והיפוטרפיה

OverPower

משתמש קבוע
1,633
13
נק' מוניטין:
3,519
1,633
13
כרגע בלחיצות אני עובד על הפרס, סיימתי פחות או יותר התקדמות מאימון לאימון ואני רוצה לעשות טקסס ללחיצות. המתכונת תהיה כזאת:
יום 1: פרס 5X5
יום2: פרס מאחורי הראש 3X3 קל
יום 3: פרס לחמישייה

בנוסף אני מעוניין לשלב תרגילי היפוטרפיה ליד האחורית והכתפיים. למישהו יש המלצות מה / כמה / באיזה יום לעשות?

תודה לעוזרים 😃

היפוטרפיה?
יד אחורית אתה יכול לנסות מקבילים, ביום הקל או ביום העצימות. יש סיכוי סביר שהנפח בפרס יגמור לך אותה גם ככה, אז תוסיף פשוט 2 סטים פשיטה ביום הכבד.
כתפיים אתה יכול להוסיף הרחקה, זה הדבר היחיד שאולי הייתי חושב עליו עם כל הפרסים האלה, וגם אז לא ממש (אתה כבר תרגיש).

• פותח/ת השרשור
מה דעתך על באק אפ סט ביום העצימות של דאמבל פרס בסביבות ה-15 חזרות לכשל? או קצת הנפות דאמבלים לקדימה / צדדים / אחורה? יש טעם להוסיף משהו ביום הנפח?

אני לא יודע לגבי הבאק אפ, אתה עלול לטחון לעצמך את המוות. אפשר לעשות פשוט תרגיל מבודד ל-2 סטים. לגבי ההנפות לצדדים, זה מה שהתכוונתי עם הרחקה. זה הדבר היחיד שהייתי חושב להוסיף אם הייתי רואה לנכון, וגם אז במידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית