עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר להגיד אותו דבר על ספרינטריות 😃
אין לי חלקים בולטים בחלק התחתון של הגוף שהמוט הולך למחוץ בדרך למעלה ולמטה בדדליפט, אז לי פחות אכפת, אבל לכם אני מציעה לבחון את הכלל הזה שנית 😛
ידוע כי הגנום של זכר אדם דומה יותר לגנום של שיפנזה זכר מאשר לנקבת אדם.אגב, ההגדרה בספורט כיום היא כרוזומלית וגם עם זה יש בעיות.
הרבה מה"בנות" בספורט הן המפרודיט או בעלי קריוטיפ כרוזומלי לא נורמלי. מגדירים אותן כבחורות רק כי ההגדרה היא כזאת. ככה שהגבול בין גבר לאישה הוא אפור מאוד והוא בסך הכל הגדרה. ראה דוגמה אחרונה את הדבר הזה שרץ 800 וניצח את כולן באיזה 20 מטר פור או מה שלא היה שם.
ועוד משפט שוביניסטי עוקצני לסיום:
ידוע כי הגנום של זכר אדם דומה יותר לגנום של שיפנזה זכר מאשר לנקבת אדם.
בנוסף ידוע כי לבחורות אין יותר מידי שכל והן בעלות יכולות מוטוריות לקויות.
האם ניתן להסיק מכאן כי שימפנזות זכרים חכמים יותר מבחורות ואף נוהגים יותר טוב? 😛
אין לי חלקים בולטים בחלק התחתון של הגוף שהמוט הולך למחוץ בדרך למעלה ולמטה בדדליפט, אז לי פחות אכפת, אבל לכם אני מציעה לבחון את הכלל הזה שנית 😛
כל עוד אני מתייחסת לזה כמוטיבציה, פחות מעניין אותי להתייחס לכרומוזומים (ואני אתעלם מעניין הבולבול). אם הייתי צריכה להתחרות מולה, זה כנראה היה יותר מדאיג אותי.היא אישה גם אם יש בולבול קטן מקופל?
זו לא דוגמא כי זה נראה מכוער. בשביל אדם מכל מין שהוא. ולכן זה לא מוטיבציה כי השאיפה (שלי לפחות) היא להראות טוב וגם להיות חזקה.אז יש לי שאלה, אם יש לאישה יותר הורמונים גבריים מאשר מתבגר בן 15 מה זה מחשיב אותה?
1
זו לא דוגמא כי זה נראה מכוער. בשביל אדם מכל מין שהוא. ולכן זה לא מוטיבציה כי השאיפה (שלי לפחות) היא להראות טוב וגם להיות חזקה.
לא הבנתי, גבול ברור למה?אבל יש לזה גבול ברור, למרות שזה מסביר מדוע זה מוטיבציה עבורך.
Global Powerlifting Committeeשאלה... מה זה GPC?..
ולכל המתדייני "אישה או לא" - כל עוד היא נראית כמו אישה (במיוחד בלי סיליקון) זה מוטיבציה מבחינתי.