מידע somewhere, girl is warming up with your 1RM

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
פריסצילה ריביק...... 507LB (שהם כ-230 ק"ג) לשלישיה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אפשר להגיד אותו דבר על ספרינטריות 😃

וזה יהיה נכון. אפשר להכליל את זה לאתלטיות עילית באופן כללי. הנקודה היא שהשוואות של חלק מהאנשים שמדברות על כך שרוב הגברים כאן חלשים מאותה בחורה לא רלבנטיות.

כן זה ברור. אבל היא אוהבת לייצר פרובוקציות ו"שובניזם VS פמינזם" בכוח.

אגב, ההגדרה בספורט כיום היא כרוזומלית וגם עם זה יש בעיות.
הרבה מה"בנות" בספורט הן המפרודיט או בעלי קריוטיפ כרוזומלי לא נורמלי. מגדירים אותן כבחורות רק כי ההגדרה היא כזאת. ככה שהגבול בין גבר לאישה הוא אפור מאוד והוא בסך הכל הגדרה. ראה דוגמה אחרונה את הדבר הזה שרץ 800 וניצח את כולן באיזה 20 מטר פור או מה שלא היה שם.

ועוד משפט שוביניסטי עוקצני לסיום:
ידוע כי הגנום של זכר אדם דומה יותר לגנום של שיפנזה זכר מאשר לנקבת אדם.
בנוסף ידוע כי לבחורות אין יותר מידי שכל והן בעלות יכולות מוטוריות לקויות.
האם ניתן להסיק מכאן כי שימפנזות זכרים חכמים יותר מבחורות ואף נוהגים יותר טוב? 😛

מה עם הגדרה עפ"י רמות טסטוסטרון\אסטרוגן?
לאתלטית שדיברת עליה קוראים קסטר סמניה והיא אכן הרמופרודיט ובעלת רמות טסטוסטרון גבוהות בהרבה ממה שיש לנשים.

הנקודה האחרונה שלך מעניינת ובוראט כבר התייחס אליה בסרטו.

על פי הורמונים פוסלים. אבל לא קובעים מין. מין נקבע על פי בדיקות גנטיות.

• פותח/ת השרשור
אין לי חלקים בולטים בחלק התחתון של הגוף שהמוט הולך למחוץ בדרך למעלה ולמטה בדדליפט, אז לי פחות אכפת, אבל לכם אני מציעה לבחון את הכלל הזה שנית 😛

כנרא שתצטרכי להתחרות בעירום - "החלקים הבולטים" שלהם לא ממש בולטים.

אגב, ההגדרה בספורט כיום היא כרוזומלית וגם עם זה יש בעיות.
הרבה מה"בנות" בספורט הן המפרודיט או בעלי קריוטיפ כרוזומלי לא נורמלי. מגדירים אותן כבחורות רק כי ההגדרה היא כזאת. ככה שהגבול בין גבר לאישה הוא אפור מאוד והוא בסך הכל הגדרה. ראה דוגמה אחרונה את הדבר הזה שרץ 800 וניצח את כולן באיזה 20 מטר פור או מה שלא היה שם.

ועוד משפט שוביניסטי עוקצני לסיום:
בנוסף ידוע כי לבחורות אין יותר מידי שכל והן בעלות יכולות מוטוריות לקויות.
האם ניתן להסיק מכאן כי שימפנזות זכרים חכמים יותר מבחורות ואף נוהגים יותר טוב? 😛
שימפנזות הן קופים.
האם ניתן להסיק מכך שהגברים הם קופים? 😛

ולכל המתדייני "אישה או לא" - כל עוד היא נראית כמו אישה (במיוחד בלי סיליקון) זה מוטיבציה מבחינתי.
Priscilla_ribic.jpg

נערך לאחרונה:
אין לי חלקים בולטים בחלק התחתון של הגוף שהמוט הולך למחוץ בדרך למעלה ולמטה בדדליפט, אז לי פחות אכפת, אבל לכם אני מציעה לבחון את הכלל הזה שנית 😛

הם משתמשים בזה לתנופה, מעין מוט אולימפי נוסף:)

היא אישה גם אם יש בולבול קטן מקופל?
כל עוד אני מתייחסת לזה כמוטיבציה, פחות מעניין אותי להתייחס לכרומוזומים (ואני אתעלם מעניין הבולבול). אם הייתי צריכה להתחרות מולה, זה כנראה היה יותר מדאיג אותי.
באותה מידה דנה אינטרנשיונל יכולה להיות מודל יופי נשי. או בילדרים מוזרקים יכולים להיות מוטיבציה לבילדרים טבעיים.

אז יש לי שאלה, אם יש לאישה יותר הורמונים גבריים מאשר מתבגר בן 15 מה זה מחשיב אותה?
1
זו לא דוגמא כי זה נראה מכוער. בשביל אדם מכל מין שהוא. ולכן זה לא מוטיבציה כי השאיפה (שלי לפחות) היא להראות טוב וגם להיות חזקה.

נערך לאחרונה:
זו לא דוגמא כי זה נראה מכוער. בשביל אדם מכל מין שהוא. ולכן זה לא מוטיבציה כי השאיפה (שלי לפחות) היא להראות טוב וגם להיות חזקה.

אבל יש לזה גבול ברור, למרות שזה מסביר מדוע זה מוטיבציה עבורך.

יש גבול עד כמה אישה יכולה להתפתח בלי להתחיל לגדל זיפים, לאישה אין מספיק הורמונים בגוף שנדרשים כדי להמשיך להתקדם במשקלים ולהתפתח גופנית ואז באים ה"עזרים" שגורמים להרבה מהבנות להיראות גבריות מאוד.
לכן אמרתי שזה מסביר למה זה מוטיבציה עבורך.

• פותח/ת השרשור
ולכל המתדייני "אישה או לא" - כל עוד היא נראית כמו אישה (במיוחד בלי סיליקון) זה מוטיבציה מבחינתי.

יש לה גם בן....
בערך בגיל הפקה-פקיסטים פה.

וכדרך אגב, פריסצילה מתחרה ב-IPF - קצת קשה להשתמש בסטרואידים, כשיש בדיקות בתחרויות ובדיקות פתע מחוץ לתחרויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית