ייעוץ דיעה אישית...

הידוע לשמצה

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
26
40
0
שלום לכולם.. אתם מוזמנים לקרוא על הסיפור שלי... אני מציע לכולכם!! להתרחק מסטרואידים... הדברים האלה הם בדיוק כמו סמים.... מי שירצה אני אפרט.. תודה ויום טוב...

שלום לכולם.. אתם מוזמנים לקרוא על הסיפור שלי... אני מציע לכולכם!! להתרחק מסטרואידים... הדברים האלה הם בדיוק כמו סמים.... מי שירצה אני אפרט.. תודה ויום טוב...

מה זו ההודעה הלקונית הזו?
אתה אומר לנו שאנחנו מוזמנים לקרוא את הסיפור שלך, ולמרות זאת לא ציית נתיב או סיפרת אותו.
אחרי זה אתה אומר שמי שירצה אתה תפרט.

אולי במקום כל זה, היית ניגש לעניין מהתחלה? אם יש לך משהו לשתף, שתף.

אתה ידוע לשמצה בגלל הסיפורים שלך?

מה זו ההודעה הלקונית הזו?
אתה אומר לנו שאנחנו מוזמנים לקרוא את הסיפור שלך, ולמרות זאת לא ציית נתיב או סיפרת אותו.
אחרי זה אתה אומר שמי שירצה אתה תפרט.

אולי במקום כל זה, היית ניגש לעניין מהתחלה? אם יש לך משהו לשתף, שתף.

אתה ידוע לשמצה בגלל הסיפורים שלך?

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23972

סטרואידים וסמים אלה דברים שונים לגמריי...
למרות שההתמכרות קיימת ב2 הסוגים אבל בסטרואידים זה יותר התמכרות פסיכולוגית...

סטרואידים לא ממקרים פיזית כמו סמים רגילים. אכן יש התמקרות פסיכולוגית לתופעות שבאות עם שימוש בהם כגון כוח מוגבר, אנרגיה, מצב רוח טוב וכו, מראה חיצוני משופר. אלה הם הסיבות שאנשים חוזרים ומשתמשים בהם שוב ושוב.
הרבה פעמים ההרגשה אחרי הסייקל או בזמן הPCT היא חרא, בגלל חוסר איזון הורמונאלי זה רק מעודד פסיכולוגית לחזור לחומרים ולהרגשה הטובה שהם עושים.

בלי קשר הרבה שמשתמשים בסטרואידים כולל גם הרבה מקצוענים אוהבים מסיבות וסגנון חיים שמסתובב סביבם, אז הם גם שותים אלקוהול וצורכים סמים בנוסף לסטרואידים. כל זה ביחד מאמיס הרבה יותר על הגוף והסוף הוא לא טוב בהרבה מן המקרים. הגוף נשבר בסוף. אם תסתקלו על המיתות של כמה מפתחי גוף מקצועיים מאחרונה אז רובם מתו כתוצאה משילוב של סטרואידים עם מחטבים עם אלקוהול, סמים וסגנון חיים לא בריא בעליל עם מסיבות וכו.

חשוב לציין שמה שקטלני זה אלקוהול וסמים מעורבב עם סטרואידים.

לא ידעתי שסטרואידים גורמים למצב רוח טוב.

הכוונה לא למצב רוח של היי כמו בשכרות, אלה שאתה מבסוט מהכוח, האנרגתיות והעלייה במסה... בקיצור אתה אמור להרגיש ס1ס ואנשים אוהבים את זה אז הם חוזרים לזה.

אבל לא הבנתי למה הוא משוה סמים לסטרואידים אנאבוליים? אחרי הכל לא מודבר באותם חומרים.
(תקנו אותי אם אני טועה-טסט לא מביא סטלההה)🚬🤪🚬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית