הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תדירות הסקוואט בSS

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
הסקוואט בתוכנית מתקיים בכל אימון לא כמו שאר התרגילים שהם סוג של AB

יתכן ומסיבה זו אני לא מצליח להתקדם באותה רמה כמו שאני מתקדם בשאר התוכנית?
ניתן לראות פירוט הבעיה שאני לא מצליח לעקוף את הבנץ פה:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=347556&postcount=8

יתכן והתדירות משפיעה לי על ההיתאוששות ?
אציין גיל 33 לא עובד פיזית ובינתיים גם ללא שום פעילות אירובית

אולי להוריד את הסקוואט ביום שאני עושה דדליפט ואם כן אז אולי גם להוסיף סט או שניים לאימון B

---------- התגובה התווספה 04-11-2011 ב 10:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-11-2011 ב 12:41 ----------

מישו?

אה... קח את הדברים לעט, יותר באיזי... זאת תוכנית שנבנתה במקור לנערים עם הורמונים משתוללים... הגיוני שיהיה לך טיפה יותר קשה. ניסית ריסט? אולי תנסה להוריד את קצב ההתקדמות במשקלים?

אמנם אני מאותם בני 17 עם הורמונים משתוללים אבל... אצלי הסקוואט הוא דווקא הדבר שאני הכי רואה בו התקדמות. תנסה לעשות אותו בתחילת האימון אם אתה עדיין לא עושה. חוץ מזה המשקלים די יפים, אני מאמין שזה עניין זמני ויסתדר עם הזמן כמו שיש לי עם הדדלפיט שהוא נמוך טיפה מהסקוואט.

• פותח/ת השרשור
הנה למשל אתמול לא יכולתי להמשיך עם חימום על 60 קילו
הרגשתי שהשרירים עדיין לא התאוששו ואני רק יחמיר את זה

למה שלא אעשה סקוואט קבוע פעמיים בשבוע ואוסיף אולי עוד סט לדדליפט ?

יכול מאוד להיות. אני מאותם בני נוער אבל עוד אימונים של אגרוף פוגעים לי בהתאוששות, אז אני עושה באמצע השבוע ביום של הדדליפט פרונט סקוואט קל

אין לי מושג כמה אחוז אבל פשוט שתרגיש קצת מאמץ אבל לא יהיה יותר מידי קשה. לדוגמא הסקוואט שלי 85 והפרונט עשיתי 45

• פותח/ת השרשור
השאלה מה יתן לי lb במשקל קל? לא עדיף לוותר לטובת התאוששות

לא שאלתי כמה אחוז פרונט הינו מ lb, אלא התכוונתי האם פרונט עובד אחרת על השרירי רגליים ככה שאולי אני כן יוכל לאמן רגליים אם אני מרגיש באותו אימון ש lb הינו מאומץ מידי

תעשה אימון אחד רגיל, אימון שני 80%.

תוסיף קלוריות לתפריט שלך אם צריך.
ואם הבעיה היא כאבי שרירים מסיביים, אז יש פרוטוקול פציעות איך לעבוד עד שזה משתחרר ותתקדם משם.

השאלה מה יתן לי lb במשקל קל? לא עדיף לוותר לטובת התאוששות

לא שאלתי כמה אחוז פרונט הינו מ lb, אלא התכוונתי האם פרונט עובד אחרת על השרירי רגליים ככה שאולי אני כן יוכל לאמן רגליים אם אני מרגיש באותו אימון ש lb הינו מאומץ מידי

פרונט בעיקר על קוואדס, לואו בר על ההאמסטרינג והפוסטייר צ'יין (גם הקוואדס מעורבים אבל פחות מבפרונט)

כמו שכתבו, באימונים הראשון והשלישי בשבוע תעשה סקוואט לפי התוכנית, באימון השני תעשה פרונט סקוואט או סקוואט קל.

אל תוסיף סט של דדליפט.

צלם את הסקוואט שלך והעלה לקבל בקורת; טכניקה לקויה תקשה עליך להוסיף משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית