הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לעלות...

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
בSS אני למשהו תמיד לא מצליח לעלות בבנץ' יוצא שאני מעלה ב2.5 קילו כל 2-3 אימונים...
אני אוכל מספיק יושן איזה 8 שעות (לא ממש ברצץ 6 שעות ככה אחרי זה עוד שעה ואז עוד שעה)
והטכניקה נכונה.. המשלים:
סקווט: 60
דדליפט 80
בנץ' 57.5
פרס 37.5 (גם בפרס לא ממש מצליח לעלות)

אז יש משהו אחר שיכול לפגוע בהעלעת המשקלים? אולי הגיל? אני בן 15 גובה 1.76 משקל 68.5...
אולי להחליף לטכניקה אחרת בבנץ'? (אני עושה בתכניקה של ריפטו מעלה ומוריד לקו הפטמות)
וגם בסקווט התחלתי לעלות 2.5 כל אימון זה בסדר? כי 5 לא מצליח...

נערך לאחרונה:
אני התחלתי להשתפר בלחיצות כשהבנתי שאתה צריך כל הזמן להגביר את הכח שאתה דוחף את המוט, ז"א שאיך שהמוט נוגע לך בפטמה ישר תדחף אותו הכי חזק שאתה יכול ותיתן לו תאוצה ותגביר את הכח
אותו דבר בפרס

לגבי הדדליפט קצת מוזר שזה המשקל שנתקעת בו, יכול להיות שיש לך בעיות אחיזה?

• פותח/ת השרשור
לא אחי בדדליפט לא נתקעתי... אבל תודה עצה טובה אני אנסה וגם יש מצב זה מחוסר חלבון?

• פותח/ת השרשור
אמרתי אני די בטוח שאני אוכל לא פחות מ+400-500 (שים לב לא פחות) אה כן ועוד שאלה בדדליפט כל חזרה צריך שזה יגע ברצפה לשחרר א זה ואז לעשות עוד חזרה ככה 5? או שאפשר גם על השנייה הראשונה שזה נוגע ברצפה להרים את זה?

בדדליפט כל עוד אתה לא מקבל תנופה מההתגשות של המוט ברצפה אז זה בסדר, תן למוט להיות שנייה אחת על הרצפה ובשנייה הזאת תיכנס לסט אפ ואז תמשוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית