שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על התוסף"הידרוקסיקט", ראשית יש לציין שאני עומד כרגע על 10 - 13 אחוזי שומן(המכשיר לא מדייק) עם גובה של 173, ומשקל של 75, אני עושה 4 פעמים בשבוע אימוני אירובי עצימים במיוחד, ריצה של כ 15 כמ' על קצב 12 וחצי, סה"כ 75 דק', בנוסף לחמישה אימוני כח, אני יודע שזה יותר מדי ואף מיותר אין צורך להרחיב על כך, ברצוני להוריד עוד כמה אחוזי שומן בודדים, אינני יודע אם המכשיר למדידה צודק אולם אני רואה על גופי שומן שהוא לא כ"כ קטן ומציק נורא, חשבתי לנסות לקחת את התוסף הנ"ל לפני האירובי, אולם לא בטרם אשמע דעת מןמחים, אנא הרחיבו בנושא, האם יעיל הוא אם לאו, ואם כן יתכן שרק לאנשים שמנים במיוחד ולא למי שחפץ להוריד שומן עיקש ובודד, היתכן שאין זה מתאים למי שבונה מסה(אינני בתקופת מסה אם כי יש לציין כי אינני גורע בכמות הפחמימות לגופי, שמעתי שאפילו בשביל להוריד אחוז שומן צריך לספק לגוף די פחמימות, האמנם?)ואם אתם ממליצים על תוסף אחר, איזה?, ובכלל איך להוריד שומן עיקש , ניסיתי הכל כבר ולא עזר כלום(בלי אנבולים)
עוד אשמח לדעת מה דעתכם על אבקת חלבון המכונה "איזוסנסיישן" שמעתי שזה החלבון הכי טוב שקיים, ברצוני לשאול הרי במנת הגשה של כל חלבון אשר יהיה יש כמות מסויימת של חלבון -לא כל הכף היא חלבון נטו זה מורכב מעוד דברים, יש חברות שרושמות תישעים וכמה אחוזי חלבון במנת הגשה -האם זה יכול להיות הרי זה בילתי אפשרי אם זה היה כך לא היה אפשר לשתות את זה, הגוף הרי מסוגל לקלות כמות מסויימת של חלבון בבת אחד (30 גרם נדמה לי) ולא יותר אז אם חלבון של 200 שקל יעשה את אותה עבודה של חלבון של 500 שקל(הנוכחי, רכשתי אותו) אז מה ההבדל לעזאזל?(אינני מדבר על גיינרים)תודה מראש
עוד אשמח לדעת מה דעתכם על אבקת חלבון המכונה "איזוסנסיישן" שמעתי שזה החלבון הכי טוב שקיים, ברצוני לשאול הרי במנת הגשה של כל חלבון אשר יהיה יש כמות מסויימת של חלבון -לא כל הכף היא חלבון נטו זה מורכב מעוד דברים, יש חברות שרושמות תישעים וכמה אחוזי חלבון במנת הגשה -האם זה יכול להיות הרי זה בילתי אפשרי אם זה היה כך לא היה אפשר לשתות את זה, הגוף הרי מסוגל לקלות כמות מסויימת של חלבון בבת אחד (30 גרם נדמה לי) ולא יותר אז אם חלבון של 200 שקל יעשה את אותה עבודה של חלבון של 500 שקל(הנוכחי, רכשתי אותו) אז מה ההבדל לעזאזל?(אינני מדבר על גיינרים)תודה מראש