הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיצי שרפת שומן

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על התוסף"הידרוקסיקט", ראשית יש לציין שאני עומד כרגע על 10 - 13 אחוזי שומן(המכשיר לא מדייק) עם גובה של 173, ומשקל של 75, אני עושה 4 פעמים בשבוע אימוני אירובי עצימים במיוחד, ריצה של כ 15 כמ' על קצב 12 וחצי, סה"כ 75 דק', בנוסף לחמישה אימוני כח, אני יודע שזה יותר מדי ואף מיותר אין צורך להרחיב על כך, ברצוני להוריד עוד כמה אחוזי שומן בודדים, אינני יודע אם המכשיר למדידה צודק אולם אני רואה על גופי שומן שהוא לא כ"כ קטן ומציק נורא, חשבתי לנסות לקחת את התוסף הנ"ל לפני האירובי, אולם לא בטרם אשמע דעת מןמחים, אנא הרחיבו בנושא, האם יעיל הוא אם לאו, ואם כן יתכן שרק לאנשים שמנים במיוחד ולא למי שחפץ להוריד שומן עיקש ובודד, היתכן שאין זה מתאים למי שבונה מסה(אינני בתקופת מסה אם כי יש לציין כי אינני גורע בכמות הפחמימות לגופי, שמעתי שאפילו בשביל להוריד אחוז שומן צריך לספק לגוף די פחמימות, האמנם?)ואם אתם ממליצים על תוסף אחר, איזה?, ובכלל איך להוריד שומן עיקש , ניסיתי הכל כבר ולא עזר כלום(בלי אנבולים)
עוד אשמח לדעת מה דעתכם על אבקת חלבון המכונה "איזוסנסיישן" שמעתי שזה החלבון הכי טוב שקיים, ברצוני לשאול הרי במנת הגשה של כל חלבון אשר יהיה יש כמות מסויימת של חלבון -לא כל הכף היא חלבון נטו זה מורכב מעוד דברים, יש חברות שרושמות תישעים וכמה אחוזי חלבון במנת הגשה -האם זה יכול להיות הרי זה בילתי אפשרי אם זה היה כך לא היה אפשר לשתות את זה, הגוף הרי מסוגל לקלות כמות מסויימת של חלבון בבת אחד (30 גרם נדמה לי) ולא יותר אז אם חלבון של 200 שקל יעשה את אותה עבודה של חלבון של 500 שקל(הנוכחי, רכשתי אותו) אז מה ההבדל לעזאזל?(אינני מדבר על גיינרים)תודה מראש

שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על התוסף"הידרוקסיקט",

יש 2 גירסאות, האחד מה שיש בארץ שלא יעיל במיוחד והאחד מה שיש בחו"ל, השאלה איזה יש לך איך הקופסה נראת?

ראשית יש לציין שאני עומד כרגע על 10 - 13 אחוזי שומן(המכשיר לא מדייק) עם גובה של 173, ומשקל של 75, אני עושה 4 פעמים בשבוע אימוני אירובי עצימים במיוחד, ריצה של כ 15 כמ' על קצב 12 וחצי, סה"כ 75 דק', בנוסף לחמישה אימוני כח,

אימון יתר + כנראה התפריט תזונה לקוי = פירוק שריר + מערכת חיסונית בקנטים

אני יודע שזה יותר מדי ואף מיותר אין צורך להרחיב על כך, ברצוני להוריד עוד כמה אחוזי שומן בודדים,

אתה עושה יותר נזק ממה שאתה חושב שאתה עושה תועלת, החילוף חומרים שלך יורד, הקלוריות שאתה רץ בשיבלהן יכולות להישרף גם במנוחה אם החילוף חומרים יתאזן.

אינני יודע אם המכשיר למדידה צודק אולם אני רואה על גופי שומן שהוא לא כ"כ קטן ומציק נורא, חשבתי לנסות לקחת את התוסף הנ"ל לפני האירובי, אולם לא בטרם אשמע דעת מןמחים, אנא הרחיבו בנושא, האם יעיל הוא אם לאו, ואם כן יתכן שרק לאנשים שמנים במיוחד ולא למי שחפץ להוריד שומן עיקש ובודד, היתכן שאין זה מתאים למי שבונה מסה(אינני בתקופת מסה אם כי יש לציין כי אינני גורע בכמות הפחמימות לגופי, שמעתי שאפילו בשביל להוריד אחוז שומן צריך לספק לגוף די פחמימות, האמנם?)

כמה פחממות אתה אוכל?

ואם אתם ממליצים על תוסף אחר, איזה?, ובכלל איך להוריד שומן עיקש , ניסיתי הכל כבר ולא עזר כלום(בלי אנבולים)

תתחיל מזה שתסתכל על התוכנית תזונה + אימונים שלך ותפסיק ללכת ראש בקיר, לא פעם אני זוכר שפירסמת פה הודעות תיקנו אותך ואתה ממשיך בשלך

עוד אשמח לדעת מה דעתכם על אבקת חלבון המכונה "איזוסנסיישן" שמעתי שזה החלבון הכי טוב שקיים,

אין חלבון הכי טוב, זה כמו שאני אגיד הרכב הכי טוב שקיים, האבקה היא איזולוט, סתם יקר לדעתי.

ברצוני לשאול הרי במנת הגשה של כל חלבון אשר יהיה יש כמות מסויימת של חלבון -לא כל הכף היא חלבון נטו זה מורכב מעוד דברים, יש חברות שרושמות תישעים וכמה אחוזי חלבון במנת הגשה -האם זה יכול להיות הרי זה בילתי אפשרי אם זה היה כך לא היה אפשר לשתות את זה,

אפשר זה נקרא חלבון איזולט, והוא לא טעים לרוב.

הגוף הרי מסוגל לקלות כמות מסויימת של חלבון בבת אחד (30 גרם נדמה לי) ולא יותר אז אם

הוא יכול לקלוט יותר, זה מיתוס שנשבר בלי סוף.

חלבון של 200 שקל יעשה את אותה עבודה של חלבון של 500 שקל(הנוכחי, רכשתי אותו) אז מה ההבדל לעזאזל?(אינני מדבר על גיינרים)תודה מראש

ההבדל בחברה, בערכים של החלבון בד"כ (איזלוט, נגד מי גבינה כדוגמא)

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אנא הרחב

יש לציין שהפחדת אותי, בלי ציניות, הדבר שאני חושש מימנו הכי זה אימון יתר, נכון שזה לא הפעם הראשונה שאני כותב ותיקנתם אותי אולם תיקנתם אותי בזה שאמרתם כמו עכשיו שזה לא בסר אנא פרטו מה החלופה, מה לעשות במקום, אמרת לי פה עכשיו בעצם שאם הייתי מתאמן פחות הייתי נראה טוב יותר הן בשומן(נמוך)והן בשריר, זה הורג אותי מה לעשות?, אנא פרט אפילו בקצרה אני אבין לבד, אני בעצם מתאמן(חלק מהאימון) סתם?
אינני סופר את כמות הפחמימות, זה משתנה , אולם דבר אחד לא, זה שהם נקיות, אם אני מתאמן כמו שאתה כבר יודע אז כמה שיותר יותר טוב לא(ברור שכמות מופרזת תהפוך לשומן אבל ברי לי שלא אגיע לשם)
עוד דבר שהוע מה שבעצם מניע אותי להיתאמן כמו שאני מתאמן, הבטן, היא די שרירית ורואים גם קוביות אולם היא תפוחה ביותר, אם אשתה או אוכל משהו היא תתפח, יראו עדיין את הקוביות(בעיקר שאני עושה שריר) מה שמעיד בכל זאת על שומן לא גבוה כ"כ, הרי בכל זאת רואים קוביות מה שאומר שיש שיכבה קטנה יחסית של שומן שם, אולם זה ניראה -מירוב התפיחות- כשומן, כתבת כבר שבתקופת מסה הבטן תופחת וזה נוזלים-לא כך זה אצלי היא גדולה במיוחד-גם השריר בה גדול שכבר חדלתי לעבוד עם מישקלים על הבטן ואמרו לי זאת לא פעם שהיא די גדולה כלפי חוץ וזה לא שומן, בלי צחוק כמו של קופים

יש לציין שהפחדת אותי, בלי ציניות, הדבר שאני חושש מימנו הכי זה אימון יתר, נכון שזה לא הפעם הראשונה שאני כותב ותיקנתם אותי אולם תיקנתם אותי בזה שאמרתם כמו עכשיו שזה לא בסר אנא פרטו מה החלופה, מה לעשות במקום, אמרת לי פה עכשיו בעצם שאם הייתי מתאמן פחות הייתי נראה טוב יותר הן בשומן(נמוך)והן בשריר, זה הורג אותי מה לעשות?, אנא פרט אפילו בקצרה אני אבין לבד, אני בעצם מתאמן(חלק מהאימון) סתם?

תשב פעם אחת ובאמת תקרא את המדריך לחיטוב, מילה במילה בלי לדלג על פיסקאות או מילים:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=2606

אינני סופר את כמות הפחמימות, זה משתנה , אולם דבר אחד לא, זה שהם נקיות, אם אני מתאמן כמו שאתה כבר יודע אז כמה שיותר יותר טוב לא(ברור שכמות מופרזת תהפוך לשומן אבל ברי לי שלא אגיע לשם)

בעיה מספר 1: אתה לא סופר את מה שאתה אוכל, ולכן גם כנראה לא יורד במשקל.

עוד דבר שהוע מה שבעצם מניע אותי להיתאמן כמו שאני מתאמן, הבטן, היא די שרירית ורואים גם קוביות אולם היא תפוחה ביותר, אם אשתה או אוכל משהו היא תתפח, יראו עדיין את הקוביות(בעיקר שאני עושה שריר) מה שמעיד בכל זאת על שומן לא גבוה כ"כ

נו אז הבטן "תגדל" עקב נוזלים או אכילה מרובה, אז? מה לא נאכל? נשאר אנורקסיות? תרד יותר באחוזי שומן כך גם כשתאכל "יראו לך את הקוביות"

, הרי בכל זאת רואים קוביות מה שאומר שיש שיכבה קטנה יחסית של שומן שם, אולם זה ניראה -מירוב התפיחות- כשומן, כתבת כבר שבתקופת מסה הבטן תופחת וזה נוזלים-לא כך זה אצלי היא גדולה במיוחד-גם השריר בה גדול שכבר חדלתי לעבוד עם מישקלים על הבטן ואמרו לי זאת לא פעם שהיא די גדולה כלפי חוץ וזה לא שומן, בלי צחוק כמו של קופים

זה שיש לך מסת שריר הכל טוב ויפה, אין על מה לעבוד כל כך הרבה על הבטן במיוחד לא במאזן קלורי שלילי, היא לא תגדל זה לא יעזור לך. אם אתה רוצה לראות את הבטן יותר ויזאולית (מה שיביא בסופו של דבר לגדול יותר [ "אפקט החיטוב"] צריך להוריד באחוזי שומן, ואיך עושים את זה בצורה הנכונה רשום הכל במדריך שהבאתי לך למעלה.
😈

תפסיק לחשוב ופשוט תתמקד בתרגילים הגדולים ובלאכול ותצבור מאסה, לגובה שלך אתה לא אמור לעצור לפני 90 קילו ולפחות 100 קילו בנץ'

• פותח/ת השרשור
חרגתם מהעיקר

לעיקרו של עניין -הידרוקסיקט- טוב או לא, לא קניתי עוד האם כדאי ואיזה תוצרת חוץ או הארץ, כמה לקחת ומתי?
למה התכוונתם שאמרתם 100 קילו קנצ' 90 קילו???

לעיקרו של עניין -הידרוקסיקט- טוב או לא, לא קניתי עוד האם כדאי ואיזה תוצרת חוץ או הארץ, כמה לקחת ומתי?
למה התכוונתם שאמרתם 100 קילו קנצ' 90 קילו???

יהודה אתה מפספס את הנקודה פה, קודם כל תסדר את התפריט שלך לפני שאתה קונה "שורף שומן כל שהו". אני לא מכיר ספיציפיט את הידרוקסיקט אבל אני מאמין שאם זה חוקי מדובר במוצר שמכיל קפאין ועוד כמה צמחים "מסעיים", תבין רוב "שורפי שומן" החוקיים זאת תערובת של כל מני צמחים שלרוב לא נחוצים ולא עוזרים במהלך החיטוב, אם כבר תרגיש מהם משהו זה את הקפאין אז תחסוך כסף ותכין לעצמך נס.

• פותח/ת השרשור
זה כלל לא פשוט להסדיר תפריט, עם כל המדריכים שבעולם(כולל המדריך של משה, מעולה אגב), , יכול להיות שאתה יודע כמה קלוריות אתה צריך ליצרוך ביום למטרות האימון שלך, זה לא אומר שאתה בקי בכל מוצר מזון לדעת מה הוא ומה הוא מכיל, אני לא ירוץ כל דקה למחשבוני תזונה, והערך התזונתי שרשום בכל מוצר, זה שונה ומה אם הוא מבושל בצורה זו או אחרת, אנו נתקלים בכ"כ הרבה מאכלים ביום יום, וכי כיצד אדע כמה ומה לאכול, רק פסטה ופסטה ופסטה, בסוף אני אשתכנע לקחת אנבולים!, רק שם אפשר באמת לגדול ובד בבד לאבד אחוז שומן לא?
שאלה נוספת, נכון שבתקופת חיטוב השריר לא גדל, אולם הרי אנו עושים אימוני כח בתקופה זו בכל זאת, אז מה קורה לשריר-מתחזק הוא כן?, או שמא כוח השריר וגודלו מתפתחים יחד, אחרת מה קורה לשריר באימוני כח בתקופת החיטוב?

זה כלל לא פשוט להסדיר תפריט, עם כל המדריכים שבעולם(כולל המדריך של משה, מעולה אגב), , יכול להיות שאתה יודע כמה קלוריות אתה צריך ליצרוך ביום למטרות האימון שלך, זה לא אומר שאתה בקי בכל מוצר מזון לדעת מה הוא ומה הוא מכיל, אני לא ירוץ כל דקה למחשבוני תזונה, והערך התזונתי שרשום בכל מוצר, זה שונה ומה אם הוא מבושל בצורה זו או אחרת, אנו נתקלים בכ"כ הרבה מאכלים ביום יום, וכי כיצד אדע כמה ומה לאכול, רק פסטה ופסטה ופסטה, בסוף אני אשתכנע לקחת אנבולים!, רק שם אפשר באמת לגדול ובד בבד לאבד אחוז שומן לא?

אתה עושה מכל זבוב פיל, רשום לך מאחורי כל דבר מה הערך התזונתי שלו, תכין לעצמך תפריט ותלך לפיו כך לא תצטרך לחשב כל שנייה משהו תאכל באופן קבוע.

שאלה נוספת, נכון שבתקופת חיטוב השריר לא גדל, אולם הרי אנו עושים אימוני כח בתקופה זו בכל זאת, אז מה קורה לשריר-מתחזק הוא כן?

לא, אתה עושה אימוני כוח כדי לשמור על השריר, אם לא תעשה תאבד אותו כי הגוף יחוש שאין בו צורך והוא רק "מעמיס" עליו.

, או שמא כוח השריר וגודלו מתפתחים יחד, אחרת מה קורה לשריר באימוני כח בתקופת החיטוב?

🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית