הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה עם הסקוואט

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז אחרי שנפצעתי בסקוואט, הבראתי, שיפרתי את הטכניקה (אני יעלה סרטון יותר מאוחר)
אבל אני לא מצליח להתקדם במשקלים
אני 4 חודשים עשיתי SS והסקוואט שלי עומד על 77.5 שזה השיא והתחלתי עם 30 אבל זה מעצבן.
אני יודע, הבעיות הן בתזונה, בשינה וכל החרא הזה, אבל גם כשאני דואג לישון טוב ולאכול טוב אני עדיין לא מתקדם.
כל שאר התרגילים אני כן מתקדם (דדליפט, בנצ' פרס, פרס)
אז אולי אני פשוט יעבור ל-AB ואני יעשה לחיצת רגליים ושיהיה לי דגש על דדליפט וזהו.
נמאס כבר, באמת, אין לי עוד הרבה זמן בחדר כושר וזה מבאס אותי רצח שאני לא מצליח להגיע למטרות שלי לפני שנגמר המנוי
מה אתם ממליצים לעשות?

77 קילו זה לא משקל שאתה אמור להפצע ממנו
או שממש זרקת זין או שהסקוואט שלך היה פח זבל.
בכל מקרה אני מציע לך להתחיל לאכול ולהתאמן
אם אתה לא אוכל,אתה לא תתקדם,סוף סיפור.
אין 0 פה,אין מישהו שיאכל והקלוריות לא יספרו לו,אין לאנשים איזה בור שמפיל את מה שהם אכלו.
אתה פשוט חושב שאתה אוכל מספיק,או שיכול להיות שבאמת יום אחד אתה מכניס כמו שצריך אבל למחרת אתה נרדם כי אתה עייף ויצא שלא אכלת כלום

---------- התגובה התווספה ב 14:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:13 ----------

תאחלס עכשיו שאלה די טרולית אבל לי היא די עוזרת
מה עם רצון ומוטיבציה לאימון? אתה שומע מוזיקה בזמן האימון? אתה מתכונן אליו או שאתה בא גם כשאין לך חשק כדי להחתים כרטיס בחדכ?

• פותח/ת השרשור
נעשה קצת סדר:
אני מתאמן כ-4 חודשים
ההתקדמות האמיתית שלי הייתה בחודשיים הראשונה שבהם עליתי 9 קילו ומאז עליתי רק קילו
אני בא עם מוטיבציה לאימונים תמיד, אני לא לוקח שום תוסף, הטכניקה שלי די טובה, אני כן מתקדם בכל התרגילים חוץ מבסקוואט וכפעם אחרונה כשהתקדמתי בכוח אני מתחתי את הגב תחתון בגלל עלייה עם הגב והחזה קרס.
הסיבה היחידה שאני רואה שזה ככה זה אולי שאני אוכל אותה כמות של אוכל כמו שהתחלתי ובהתחלה זה כן היה מספיק אבל בגלל שה-BMR עלה אז צריך להוסיף עוד אוכל.

• פותח/ת השרשור
אין תקציב.
היום עשיתי סקוואט, אני מרגיש שהטכניקה לא טובה למרות שהיא נראית מעולה, ואני יודע איך נראה סקוואט טוב.
בקיצור, נמאס, אני מתכוון לתת דגש בדדליפט ולעשות לחיצת רגליים.
יש רעיונות לתכנית AB טובה? בשביל המטרות..?
חשבתי על משהו בסגנון:
A
דדליפט: 3X5
לחיצת רגליים: 3X10
תאומים: 3X10
מתח: 3XMAX
פרס: 3X8

B
לחיצת חזה: 3X8
פרפר חופשי: 3X10
לחיצה צרפתית/בנצ' באחיזה צרה: 3X10
כפיפות מרפקים: 3X10

מה אתם אומרים?
זה נראה כמו חרא תכנית אבל אין ברירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית