הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חושב שהתפריט שלי לא יעיל מספיק בשבילי

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
קצת נתונים:
שוקל 70 קילו, 180, 13-14 אחוזים
מבנה גוף רזה בן 17

לפי המאמר שבפורטל SS שאלות ותשובות הבנתי שאני צריך לאכול פי 48 מהמשקל גוף שלי, אז זה מה שעשיתי, אכלתי 3300 קלוריות ביום
עכשיו אני עולה בסביבות ה2-3 קילו בחודש, אני חושב שאולי פחות, ואני הרבה פעמים מגיע למצב שאפילו ירדתי קילו מאימון לאימון ואני לא מבין למה זה

התפריט שלי הוא עם הקפדה קבועה של 140 גרם חלבון ו300 גרם פחמימות, קורה לא מעט פעמים שאני מגיע למעל 130-140 גרם שומן בלי בעיה

מה אתם אומרים על התפריט הזה? אולי כדאי לי להתחיל לקחת אבקות חלבון או לאכול יותר חלבון? לשנות את היחס בין האבות מזון וכו'

אה ועוד דבר חשוב, יוצא לי איזה 2-3 פעמים בשבוע אולי 4 שאני יושן 6 שעות ביום במקום 7.5-8, יכול להיות בעצם שזה מקור הבעיה? וזה מה שגורם לי אפילו לאבד מסה?

מקווה שתעזרו, תודה.

ד"א מי שרוצה מוזמן לעיין קצת בלוג שלי:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?goto=newpost&t=23064

• פותח/ת השרשור
אוקיי אבל עדיין עלייה של רק 2-3 קילו בחודש, אפילו אם אני לא עולה כל כך באחוזי שומן נראה לך נורמלי?

אם אתה עולה במשקלי עבודה אין לך מה לדאוג. עלייה במשקלי עבודה מעידה על עלייה במסת השריר (לא תמיד אתה תראה את זה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית