הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב על 3000קל'?

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
נתונים: 1.74 80ק"ג בערך 10%שומן.

במקרה ואני מוציא ביום 3000קל' ואני מכניס 2000,גירעון של 1000קל' יספיק?יש טעם לרדת מתחת ל2000?
תודה.

• פותח/ת השרשור
אני בחיטוב כבר ב4 חודשים האחרונים..הכוונה היתה האם אפשר להיות בחיטוב בתפריט של 2000 או אפילו 3000 קל'(כמות קל' לא מעטה)במקרה שמוציאים כמויות אנרגיה גבוהות במהלך היום,האם ככה זה אצל ספורטאים למשל שמתאמנים כמה שעות ביום אבל אוכלים הרבה ושומרים על אחוז שומן נמוך.

הכל עניין של גרעון קלורי בסוף היום, אתה יכול להיות על גרעון קלורי של 1000 אבל קח בחשבון שבלי חומרים זה פשוט מסכן את השרירים שלך.

• פותח/ת השרשור
אימון משקולות אחריו אירובי של 45דק' ובערב עוד הליכה של שעה וקצת,מעריך שבסביבות ה1000 קלוריות.האם גירעון של 1000קל' בהכנסה יומית של 2000 קל' והוצאה יומית של 3000קל' הוא בסדר או ש2000קל' לחיטוב זו כמות גבוהה מדי של קלוריות?
שאלה נוספת,האם שתיה של משקאות מעם ממתיקים מלאכותיים משפיעה על האינסולין והיא בעיתית באופן משמעותי בתקופת חיטוב?

אימון משקולות אחריו אירובי של 45דק' ובערב עוד הליכה של שעה וקצת,מעריך שבסביבות ה1000 קלוריות.האם גירעון של 1000קל' בהכנסה יומית של 2000 קל' והוצאה יומית של 3000קל' הוא בסדר או ש2000קל' לחיטוב זו כמות גבוהה מדי של קלוריות?
שאלה נוספת,האם שתיה של משקאות מעם ממתיקים מלאכותיים משפיעה על האינסולין והיא בעיתית באופן משמעותי בתקופת חיטוב?

הנתונים שלך לא מצדיקים גרעון כל כך גדול וייתכן ותאבד מסת שריר
באחוזי שומן כאלה נמוכים כדאי לשקול דיאטה מיוחדת ואולי גם חומרים
תציץ בפורטל ותקרא על דיאטות לבעלי אחוז שומן נמוך במיוחד וגם תקרא על יוהימבין קלן ואפדרין.

לגבי הקפצת אינסולין, שאלתי את אלירן EMZ באשכול השאלות המפגרות את מה ששאלת פה ותשובתו הייתה שניתן להתעלם מההשפעה של ממתיקים מלאכותיים על אינסולין

אם חולי סכרת מתעלמים מהקפצת האינסולין הזניחה, אני חושב שגם אנחנו יכולים.
זה משהו שנהוג להזכיר אותו כדי להראות שיש מנגנונים שמעלים אינסולין בעקבות תגובה למשהו "מתוק". אבל מהר מאוד הגוף "מבין" שעבדו עליו וזה לא משמעותי (לדעתי לפחות).

• פותח/ת השרשור
לא מעונין בחומרים כמו קלן ואפדרין.
אם ההוצאה היומית היא גבוהה אז אפשר לאכול יותר בעצם לדוגמא,מוציא 3000 מכניס 2000-2500 או שהמס' האלה גבוהים מדי וצריך להיות מתחת ל2000?

לא מעונין בחומרים כמו קלן ואפדרין.
אם ההוצאה היומית היא גבוהה אז אפשר לאכול יותר בעצם לדוגמא,מוציא 3000 מכניס 2000-2500 או שהמס' האלה גבוהים מדי וצריך להיות מתחת ל2000?

בקיצור, תגדיר פה מה המטרה שלך ומה מסגרת הזמן שאתה מקציב להשגת המטרה.
יהיה יותר קל לענות לך.

בכללי אתה יכול להגיע לגירעון של 1000 בהדרגה, השאלה היא למה שתרצה להיות בגירעון יחסית גדול ולהעלות את הסיכוי לאיבוד מסת שריר?

• פותח/ת השרשור
אני בחיטוב,מקציב לעצמי עוד כשבועיים לסיים את החיטוב,כיום בסביבות ה10% קצת פחות.
המטרה היא להוציא יותר קלוריות ולהרשות לעצמי לאכול יותר ועדין להמשיך בחיטוב.
אני בדל פחמימה והשאלה היתה פשוטה,האם במצב שאני מוציא יותר קל' במהלך היום אני יכול להרשות לעצמי לאכול יותר-למשל 2000-2500 קלוריות ועדין להיות בגירעון של 500 או אפילו 1000קל.

אני בחיטוב,מקציב לעצמי עוד כשבועיים לסיים את החיטוב,כיום בסביבות ה10% קצת פחות.
המטרה היא להוציא יותר קלוריות ולהרשות לעצמי לאכול יותר ועדין להמשיך בחיטוב.
אני בדל פחמימה והשאלה היתה פשוטה,האם במצב שאני מוציא יותר קל' במהלך היום אני יכול להרשות לעצמי לאכול יותר-למשל 2000-2500 קלוריות ועדין להיות בגירעון של 500 או אפילו 1000קל.

נו תענה לנו אתה על זה?

אם אתה רוצה להיות בגירעון של 1000.
הBMR שלך כ3000 קל' (מה שאגב נשמע מופרך)אתה אוכל 3000 קל' ואתה ושורף 1000 קל'
משמע? אתה בגירעון של 1000(מה- BMR).

אז ה-BMR שלך הוא 3000 עדיין רק שעכשיו אתה אוכל 3500 קל' ושורף 1500 קל'.

מה אתה אומר, אתה על אותו גרעון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אנסח מחדש למה התכוונתי:אני מעריך שאני שורף 3000 קל' בסה"כ ביום גם מפעילות גופנית וגם ע"י חילוף חומרים!
הפעילות הגופנית עצמה 'שורפת' כ 800קל'.
עכשיו,אם אני בדיאטה ואני בגירעון של 1000קל ומכניס ביום 2000קל' האם המס' הזה הוא לא גבוה מדי לדיאטה ואני צריך לרדת מתחת ל2000?
הכוונה היתה להתאמן ולשרוף יותר כך שאוכל לאכול יותר.

נו בסדר זה אותו עיקרון.

זו אותה משוואה, אם אתה אוכל יותר ושורף את מה שאכלת מה השאלה?
הגרעון הוא אותו גרעון.
תאכל 40,000 ותשרוף 39,000 תהיה עדיין באותו גרעון של 1000.

אני לא הייתי ממליץ לך להחריף את הגרעון הקלורי שלך,יש שיטות הרבה יותר יעילות.
יוהימבין הוא חוקי ואתה יכול לשלב איתו קפאין ולעשות פרוטוקולים לשומן עיקש ולראות תוצאות טובות יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית