הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציפרלקס ופרופסיה

amitat

משתמש מתחיל
164
0
נק' מוניטין:
-69
164
0
שלום!

מישהו מכיר את התרופות פרופסיה(נשירת שיער) וציפרלקס (SSRI-נוגדי דיכאון),והשפעתם על התפקוד המיני...?
אחרי הפסקתם, כמה זמן לוקח לגוף לחזור לעצמו..? כידוע פרופסיה יכול לדפוק תזרע.. וSSRI על התפקוד..האם אחרי תקופה של SSRI והפסקה, הגוף נשאר ב"מוד" הזה של שימוש עם התרופה,כלומר המוח התרגל,ולוקח זמן עד שהגוף חוזר למה שהיה לפני השימוש בתרופה...
אני שואל כי אני חודשיים ללא התרופות הנ"ל,ועדיין לא חזרתי לעצמי...
בבדיקות test free:78
test:25

מצתרף לשאלה בקשר לפרופסיה. האם תיהיה השפעה על האימונים בזמן שימוש בתרופה(למתאמן טבעי)

• פותח/ת השרשור
מצתרף לשאלה בקשר לפרופסיה. האם תיהיה השפעה על האימונים בזמן שימוש בתרופה(למתאמן טבעי)

היא לא משפיעה על האימונים... היא משפיעה על התפקוד,לפחות חודש ראשון..
לא ממליץ בכלל להשתמש בה..יש סכנה להרס של הזרע....תריץ חיפוש..תראה מה אומרים עלייה...

אחי לפי המאמרים המקצועיים ה Escitalopram - בשם המסחרי ציפרלקס פוגע גם בחשק המיני, ובחוסר יכולת להגיע לאורגזמה, בזמן הטיפול וזה נשאר גם אחרי , לזמן מסוים.
אני לקחתי פעם והתאוששתי מזה בערך לאחר כחודש .
לאנשים אחרים זה לוקח יותר זמן קצת... בקיצור אל תבהל , סביר מאוד להניח שהכל יחזור לקדמותו. תן לזה עוד זמן. זה משהו ידוע.

למיטב ידיעתי (בת משפחתי היא אחות) ולא מניסיוני האישי השפעת הציפרלקס היא לאחר כ-3 שבועות של נטילה רצופה. ב-3 השבועות האלו ישנן תופעות לוואי (בחילה, סחרחורות, ירידה בחשק המיני, עליות וירידות במצבי הרוח). לאחר 3 השבועות מרבית התופעות אמורות להתפוגג.
תופעה ידועה היא עיכוב שפיכת הזרע- אני יכול לומר שכנערים בריאים נהגנו לקחת כדור לפני .. , כי הסקס היה יכול להימשך שעות ללא גמירה.
בכל מקרה, כל הפסקה בטיפול תרופתי נוגד דיכאון חייבת להיות מלווה בייעוץ רפואי מתאים ואני לא בטוח שההפסקה בת החודשיים שעשית היא טובה, בטח ללא ייעוץ ומיוזמתך. לחלק מהאנשים התרופות הללו מצילות חיים (יש כאלו שיגידו שלחלק מחברות התרופות הן גם מעשירות את חשבון הבנק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית