הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה פתאומית ברצועת הברך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
היי, נוצרה לי היום איכשהו פציעה ברצועה שמאלית של ברך ימנית. לא היתאמנתי על הרגליים אולי איזה שבוע ולא היה לי שום עומס ככה שזה ממש מוזר.
היום היה קצת קר ופתחתי בספרניט לאוטובוס שאני לא יאחר אולי בגלל זה זה קרה, התחילו לי היום כאבים חזקים בזמן שאני מכופף תברך (מבצע סקוואט למשל) ברצועה השמאלית של הברך הימנית.
זה משתק אותי בזמן מאמץ ובקיצור אני לא יכול להתאמץ עם החלק הזה. זה ממש ממש מבאס במיוחד כי זה לא קרה לי בזמן אימון או משו כזה והיום רק חזרתי הביתה מהצבא ומחר היתכוונתי לעשות אימון.
מה אני יכול לעשות עם זה ולמה זה קרה לי מישו יכול להגיד לי??
תודה מראש

דרך אגב אני גם לא בטוח שזה רצועה אולי זה פשוט הקצה של הארבע ראשי או משו כזה. אני פשוט מרגיש את זה בצד שמאלי עליון של ברך ימין

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חשבתי אולי זה קרה כבר למישו פה, שנידפק לו הרצועה סתם ככה. אולי זה סתם ניתפס ממש חזק או משו כזה.
אין לי מה לעשות בלי אורטופד?? בנתיים מרחתי בנגיי ואני מחמם תאיזור מקווה שזה יעזור עד מחר...

אל תחמם את זה
תקרר בתור התחלה ואם למרוח משהו אז טראומיל או וולטרן למרות זה בטח לא יעזור יותר מדי
יותר סביר שמתחת את ה4 ראשי או שהוא התכווץ

• פותח/ת השרשור
אל תחמם את זה
תקרר בתור התחלה ואם למרוח משהו אז טראומיל או וולטרן למרות זה בטח לא יעזור יותר מדי
יותר סביר שמתחת את ה4 ראשי או שהוא התכווץ

להגיד לך תאמת חיממת שמתי בנגי וזה ניהיה באמת הרבה יותר חמור אני מרגיש את זה עכשיו אפילו בהליכה. אני הולך לעשות עכשיו מיקלחת ולשים הרבה קרח על הברך מקווה שזה יעזור באמת, טראומיל וכאלה אין לי אבל זה לא אמור להיות אותו אפקט כמו של בנגיי לא?

אם אתה אומר שזה באמת כיווץ של שריר אז יש מצב עד מחר זה בסדר לא?

אני קרעתי רצועה צולבת ו2 מיניסקוסים סתם מריצה רגילה תאמין לי שאם זה מה שהיה לך היית עכשיו בבית חולים כל עוד זה סתם משהו מציק ולא משהו שמגביל לך את ההליכה והתנועה לגמריי אין לך מה לדאוג או שזה יעבור לבד או שאם תלך לאורטופד תשלול לפחות את הדברים הגרועים למרות שאיך שזה נשמע אין מצב שזה רצועה אולי מתיחה ברצועה הצידית שגם קשה לי להאמין בכל מקרה מנוחה וזה יעבור

המשחות המחממות לא עושות שום דבר חוץ מלחמם

תקרר את זה כמה ימים למשך רבע שעה כמה פעמים ביום ותעבור לסקווט קל להרבה חזרות

• פותח/ת השרשור
יאללהההה ***עמק אני לא מאמין... מפציעה לפציעה. עוד לא יצעתי מפציעה אחת בJUMPERS KNEE וכבר ניקלעתי לפציעה אחרת... המזל שלי על הפנים.
לא ניראה לי שזה קרע כי זה לא כואב לי כל הזמן רק בהליכה וכו, אבל ממש קשה לי להיתכופף עכשיו עם הברך.
מה שבטוח אתם אומרים עד מחר מחרתיים זה לא יעבור הא?

יאללה ועוד יש לי אימון הסתערות בשטח שבוע הקרוב... מקווה שיהיה אפשר להוציא על זה גימלים או משו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית