הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינרים

ofer728

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם..עד היום השתמשתי באבקת חלבון אבל לא ראיתי תוצאות והחלטתי להתחיל עם גיינר. אני רזה וקשה לי להעלות מסה..ממה שקראתי היחס בין חלבון לפחמימה הנכון צריך להיות 1:4 בערך בלי להיכנס לדקויות.
העניין הוא שיש את הגיינרים "לייט" שהיחס שם הוא 1:1.3 בערך כמו אלית גיינר של דמנטייז או איזו מאס ומצד שני יש את אלה עם יחס של 1:5 כמו סופר מאס ואז אם אתה רוצה לקבל 40 גרם חלבון אתה צריך להכניס יחד איתם מאות גרם פחמימות לגוף וברור שזה מוגזם ויכול להוביל לסתם השמנה.
אין גיינר איכותי בטווח ביניים? יחס של 1:3 או 1:4? לא נראה לי הגיוני הקיצוניות הזאת..
תודה למי שיענה!

איזה תוצאות רציתה לראות בלקיחת אבקת חלבון?
זה תוסף תזונה הוא בא סך הכל להשלים לך את הערכים...
אתה יכול פשוט להתחיל לאכול כמו בן אדם ולפי הגובה שלך אני מנחש שאתה שוקל +-85 אז תכין לעצמך איזה תפריט בהתאם לנתונים ותתחיל להפגיז.

• פותח/ת השרשור
זה העניין שאני ממש רזה (74 ק"ג ל194 גובה) וקשה לי בגלל לו"ז צפוף לאכול את הכמות קלוריות הדרושה. אני פשוט חייב גיינר, נראה לי שאלך על הסופר מאס/הארד מאס בתור תוסף כדי להגיע לכמות קלוריות שאני צריך ביום.

זה העניין שאני ממש רזה (74 ק"ג ל194 גובה) וקשה לי בגלל לו"ז צפוף לאכול את הכמות קלוריות הדרושה. אני פשוט חייב גיינר, נראה לי שאלך על הסופר מאס/הארד מאס בתור תוסף כדי להגיע לכמות קלוריות שאני צריך ביום.

תשמע חביבי, אם אתה רזה ואין לך גם ממש זמן לאכול (לטענתך) אז אתה יכול להשתמש.
במקרה שלך לא הייתי חושש להשתמש בגיינר שמכיל כמה שיותר קלוריות מפחמימה.
תרכיב לך תפריט ותוסיף את הגיינר כך שתגיע לפלוס של בערך 400.

ומה זה לא להשמין, עזוב שטויות, אתה רוצה מסה.
תעלה מה שאתה יכול גם עם זה ילווה בקצת שומן, בסוף התקופה תעשה חיטובון.
אם הגנטיקה שלך רזה אני לא בטוח כמה תעלה בשומן אם בקושי

הצעה: במקום לרכוש גיינר במחיר מופקע, פשוט תקנה מלטודקסטרין בשק הרבה יותר זול.

לדעתי זה לשים כסף על קרן הצבי.
אמרתי לך שק מלטודקסטרין ואתה מסודר, גיינר ברבע מחיר.

יש לך גם את הגיינר של אינטראקטיב עם הנחת פורום של 10 אחוז

נכנסו כרגע גיינרים חדשים של חברת SAN בתור מבצע פורום.
השם של הגיינר הוא Myo Juiced. זה 1:3, אתה מוזמן להיכנס לכאן ולהתרשם מהערכים:
www.lbs.co.il/san.php
בקנייה של הגיינר אתה מקבל 3 חטיפי Supreme מתנה (על מוצרי SAN אין 10% הנחה אלא רק על של אינטראקטיב).
לא פירסמתי עדיין את החברה בפורום בגלל שאני צריך לסדר את עמוד הבאנרים כי כרגע אינו מוצג היטב ואת זה נעשה כנראה מחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית