הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תפריט החיטוב שלי

• פותח/ת השרשור Tortia
  • פורסם בתאריך

Tortia

משתמש מתחיל
174
3
נק' מוניטין:
-113
174
3
משקל: 76 גובה: 181 אחוז שומן:לא יודע כ''כ בערך 14.. גיל: אוטוטו 16

ערכים:
1650קלוריות
150גרם חלבון
40גרם שומן
175גרם פחמימה

-2קופסאות טונה במים
-גביע קוטג' 3%
2כוסות חלב 1%
כף שמן זית
7פרוסות לחם חיטה מלאה
2בננות
ביצה
סקופ חלבון

אחת לשבועיים העמסה של 2200קלוריות 2גרם חלבון לכל קילו גוף,והשאר פחמימות.

• פותח/ת השרשור
אנימל-כי אני לא רוצה להיות בקיץ על 14אחוז שומן עם כרס..עזוב אותך נתונים,אני לא נראה שחיף..ואם אני ממשיך מסה עד הקיץ הבא אני יהיה 20אחוז שומן,וגם אני עולה לכיתה י' הקיץ הזה,ויש ילדים חדשים..היו לי הרבה התלבטויות אבל בסוף אני יעשה חיטוב וזהו..

משה-צודק,טעיתי התכוונתי 2700קלוריות אני יאכל 2גרם חלבון לכל קילו גוף,והשאר מפחמימות (יחד עם הפחמימות יבאו השומנים)

אנימל-כי אני לא רוצה להיות בקיץ על 14אחוז שומן עם כרס..עזוב אותך נתונים,אני לא נראה שחיף..ואם אני ממשיך מסה עד הקיץ הבא אני יהיה 20אחוז שומן,וגם אני עולה לכיתה י' הקיץ הזה,ויש ילדים חדשים..היו לי הרבה התלבטויות אבל בסוף אני יעשה חיטוב וזהו..

משה-צודק,טעיתי התכוונתי 2700קלוריות אני יאכל 2גרם חלבון לכל קילו גוף,והשאר מפחמימות (יחד עם הפחמימות יבאו השומנים)
תמשיך מסה עוד חודש וחצי בערך ואז תן חיטוב, זה מה שאני מתכנן...

• פותח/ת השרשור
כן אחי,גם אני ככה חושב באפריל אני מתחיל חיטוב (מה חיטוב,חיטובון) חודשיים ככה ואז מסה עצבנית..פשוט אני סוגר פרטים אחרונים לחיטוב 😃

כן אחי,גם אני ככה חושב באפריל אני מתחיל חיטוב (מה חיטוב,חיטובון) חודשיים ככה ואז מסה עצבנית..פשוט אני סוגר פרטים אחרונים לחיטוב 😃
אה אוקיי, זה כבר נשמע יותר הגיוני.
הייתי מוסיף איזה 20 גרם שומן ומקצץ על חשבונן פחמימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית