הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטה

Άχιλλεύς

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן ,
אני נמצא בערך על 14 אחוז שומן אולי קצת פחות .
אני מעוניין לעשות PSMF לשבועיים בלבד אני יודע שיש כאן המון מתנגדי השיטה יחד עם זאת יש לי כמה שאלות .
במידה ואני עושה את הדיאטה הזאת ולאחר שבועיים חוזר לתפריט חיטוב מאוזן/אנבוליק דיאט שהבסיס שלו יהיה הרבה חלבון , כמות סבירה של שומן ומעט פחימימות אני אוכל להמשיך לרדת במשך הדרך בלי להתקל בבעיות?
כי זה ברור שבדיאטה המאוזנת אני אצרוך יותר קולורות ושומן אחרי שהגוף קיבל כל כך מעט זה לא ישבש את הירידה בהשמך?

שאלה נוספת , כן אני יודע שהדיאטה הזו היא שואתית ולכן אני עושה אותה רק שבעויים השאלה היא האם לפרק זמן של שבועיים היא באמת יותר יעילה מכל דיאטה אחרת בתוצאה הסופית ? הרי זה היתרון של השיטה השורה התחתונה כפי שהבנתי .

שאלה אחרונה שנזכרתי בה , הדיאטה הזו לא נוגדת את העקרון שאם יש גרעין גדול מדי הגוף נכנס למגננה ומופרש חומר מסויים שמונע ירידה בשומן?

תודה רבה על העזרה.

נערך לאחרונה:
אהלן ,
אני נמצא בערך על 14 אחוז שומן אולי קצת פחות .
אני מעוניין לעשות PSMF לשבועיים בלבד אני יודע שיש כאן המון מתנגדי השיטה יחד עם זאת יש לי כמה שאלות .
במידה ואני עושה את הדיאטה הזאת ולאחר שבועיים חוזר לתפריט חיטוב מאוזן/אנבוליק דיאט שהבסיס שלו יהיה הרבה חלבון , כמות סבירה של שומן ומעט פחימימות אני אוכל להמשיך לרדת במשך הדרך בלי להתקל בבעיות?
כן, אבל מה ההגיון לעשות אותה רק לשבועיים? זה לא יתן לך הרבה אם בכלל.

כי זה ברור שבדיאטה המאוזנת אני אצרוך יותר קולורות ושומן אחרי שהגוף קיבל כל כך מעט זה לא ישבש את הירידה בהשמך?
תלוי באיזו קטגוריה אתה ב PSMF, אולי תצטרך לעשות נטראלי של כמה ימים.

שאלה נוספת , כן אני יודע שהדיאטה הזו היא שואתית ולכן אני עושה אותה רק שבעויים השאלה היא האם לפרק זמן של שבועיים היא באמת יותר יעילה מכל דיאטה אחרת בתוצאה הסופית ? הרי זה היתרון של השיטה השורה התחתונה כפי שהבנתי .
לשבועיים זה לא יעיל.

שאלה אחרונה שנזכרתי בה , הדיאטה הזו לא נוגדת את העקרון שאם יש גרעין גדול מדי הגוף נכנס למגננה ומופרש חומר מסויים שמונע ירידה בשומן?
זה כן ולכן זה תלוי באיזו קטגוריה אתה ואם תקפיד לעשות העמסות כמו שרשום בספר.

תודה רבה על העזרה.
....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית