הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום וברכה! סיימתי צבא, חוזר להתאמן!

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום לכולם!

אני לא יודע אם אתם זוכרים אותי, אני מאמין שה׳ותיקים׳ פה זוכרים אותי...

אני כרגע סיימתי את שרותי הצבאי, הייתי בגדוד חרוב, בייני״ש, עשיתי שרות של שנה וארבעה חודשים. כך הוא המסלול של הביינישי״ם.

לפני הצבא הייתי מתאמן בתוכנית ss, למי שזוכר, הגעתי למשקלים גבוהים יחסית: סקוואט 160 ל 3*5, דדליפט 150, בנץ׳ פרס 100, מתח עם תוספת משקל, וכו׳... אני מאמין שעדיין לא הגעתי לקצה היכולת בתוכנית והייתי יכול לתת עוד טיפה.
עליתי במשקל בזמן שהתאמנתי מ 70 קילו ל 94 קילו.

בצבא, הייתי בצבא כך שלא התאמנתי מסודר אלא פקלי כח מדי פעם. כרגע אני שוקל 80 קילו, יחסית חטוב...

עכשיו ברוך ה׳ אני חוזר לישיבה, ואני מעוניין לחזור להתאמן, ולכן רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים לי לעשות במצב שסיפרתי לכם, האם להתחיל מחדש ss, או להשיל לתוכנית אחרת וכדומה...

אני בעז״ה מתחתן בעוד כחודשיים וחצי אז ככה שאני לא רוצה להשמין בצורה קיצונית..

תודה רבה מראש על העזרה והייעוץ!
בהצלחה לכולם!😃

נערך לאחרונה:
תתחיל SS תתקדם לאט במשקלי עבודה (לא קפיצות של 10 קילו כל אימון, אלא 5 בסקוואט/דדליפט ו 2.5 בלחיצות)
ותאכל יחסית נקי (פחמימות מורכבות, הרבה חלבון לא יותר מדי שומן) תהיה בחיובי לא גדול (תתחיל מ 200-500) ובמידת הצורך תעלה עוד קלוריות

כשאתה מרגיש שאתה נשרף ואתה לא רוצה להוסיף אוכל תעבוד לליניארית ותשאר בחיובי קטן

• פותח/ת השרשור
תתחיל SS תתקדם לאט במשקלי עבודה (לא קפיצות של 10 קילו כל אימון, אלא 5 בסקוואט/דדליפט ו 2.5 בלחיצות)
ותאכל יחסית נקי (פחמימות מורכבות, הרבה חלבון לא יותר מדי שומן) תהיה בחיובי לא גדול (תתחיל מ 200-500) ובמידת הצורך תעלה עוד קלוריות

כשאתה מרגיש שאתה נשרף ואתה לא רוצה להוסיף אוכל תעבוד לליניארית ותשאר בחיובי קטן

מאיזה משקלים להתחיל? ממשקלים שקשים לי ומשם להתקדם לאט כמו שאמרת?
אם המשקלים לא כבדים (לפחות לא בהתחלה), אז מה העניין ב"חיובי"? החיובי תפקידו הוא בעצם כדי שאני אצליח להוסיף משקל למוט באימון הבא, ואם אני יודע שאצליח להרים באימון הבא אז עדיין יש צורך להיות על "חיובי"?

מה הכוונה מרגיש שאני נשרף?

תודה רבה !;susss

חיובי קטן אם אתה רוצה להעלות במאסה וכוח אתה צריך להיות בחיובי (במאסה כוח אפשר להתחזק גם לא על חיובי אבל זה לא אידיאלי)

תתחיל עם משקלים לא כבדים מדי, שהמוט עולה יחסית מהר והטכניקה טובה (באימון הראשון תעלה משקל כל סט ובסט האחרון תעשה 3X5)

נשרף שאין לך כוח יותר אתה עייף לא מעלה משקלים ומרגיש שאתה צריך לאכול יותר ואתה מצד שני מפחד להשמין
אז תעבור לליניארית

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לך!
כמובן שהפחד שלי הוא מלהשמין לפני החתונה, בעז"ה אחרי החתונה אכנס לאימונים איכותיים יותר...
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית