הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחם לבן VS לחם מלא

מילניום

משתמש פעיל
768
2
נק' מוניטין:
322
768
2
מזה 10 שנים אני אוכל רק לחמים מקמח מלא

אני אוכל בבמוצע 10 פרוסות ליום

לאחרונה אני כבר ממש נגעל אחרי שעברתי על כל החברות\טעמים וגם פיתות מלאות

השאלה מה ההשלכות אם מעכשיו אצרוך לחם לבן

האם יחסרו לי ויטמינים\מינרלים\סיבים כתוצאה מכך או שזה לא הכי בריא

אנני צורך תוספים מלבד אומגה3, התזונה שלי רוויה בהמון מוצרי חלב, 2 ירקות ליום, עוף, בשר, ביצים, פסטות\אורז (לא מלאים)

ברוב הלחמים מחיטה מלאה יש שומן טראנס, לא בדקתי לגבי לחם לבן כי אני לא אוכל אבל לפי האריזות בלחם קל אין.

מילניום הסיבה שתוותר על לחם היא שזה משהו עם סוכר בגוף ערך גליקמי נדמה לי, תראה את הסרט "שמנצ'יק" שמה הם מסבירים במפורט למה דגנים זה לא טוב ..

דווקא אני איתך פה
מי שמחפש יותר בילדינג/להשאר חטוב/לעלות נקי כדאי שיתרחק מלחם לבן

ניהיה יותר מדי כאלה,שיוכלו לחם לבריאות,יהיה לנו יותר ''רהיטים ''על הבמה ופחות מתחרים בטופ

שטויות, בילדר יכול להימנע מלחם בחיטוב בלבד, ולהגיע לאותן תוצאות.
לא צריך להיות אנאליים.

להשמנה גורם עודף קלוריות. ,לא משנה מה המכור שלהם. למה לאכול לחם אם אפשר לתחון עוגות?

אני יהיה סבלני על,אסור להטריל בשבת,זה מביא נעכס ושלשולים. יש כמות של ערכים שאני כן חייב לעצמי,זה די הרבה וזה די טרחה. אם אני לא יהיה ממוקד בעוף ואורז (מטאפורה,כן) שלי אני לא משיג את המטרה שלי,עם כל הכמויות אין פיזית מקום לשטויות. קוביית,שוקולד או פרוסת עוגה פה ושם זה לא נחשב באוף סיזן,אבל לתכנן לחם בתוכנית תזונה בתור מקור פחמימה.. ..אני חושב שאני מתנהל טיפה יותר רציונאלי.

אני יהיה סבלני על,אסור להטריל בשבת,זה מביא נעכס ושלשולים. יש כמות של ערכים שאני כן חייב לעצמי,זה די הרבה וזה די טרחה. אם אני לא יהיה ממוקד בעוף ואורז (מטאפורה,כן) שלי אני לא משיג את המטרה שלי,עם כל הכמויות אין פיזית מקום לשטויות. קוביית,שוקולד או פרוסת עוגה פה ושם זה לא נחשב באוף סיזן,אבל לתכנן לחם בתוכנית תזונה בתור מקור פחמימה.. ..אני חושב שאני מתנהל טיפה יותר רציונאלי.

מהם מקורות הפחמימה שלך במאסה?

לרוב אורז,כוסמת,קינוא,שיבולת שועל ,פסטה מחיטה מלאה ובטטות.יש אולי 10% מקאלוראג' היומי שנכנס מדו סכארידים ופחמימות פשוטות.

כמה % מהתפריט היומי במאסה אתה מקדיש לפחמימות? אתה לא צורך פחמימה פשוטה לפני / אחריי אימון?

מה ההבדל בין פחמימה שבאה מאורז מול פחמימה שבאה מלחם?

מה ההבדל בין פחמימה שבאה מאורז מול פחמימה שבאה מלחם?

פוליסאכארידים ומונוסכארידים.אינדקס ואומס גליקמי שונה לטובת האורז?

---------- התגובה התווספה ב 14:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:15 ----------

כמה % מהתפריט היומי במאסה אתה מקדיש לפחמימות? אתה לא צורך פחמימה פשוטה לפני / אחריי אימון?

זה לא מחושב ולא שקול,אבל זה בפיקוח. אני מנסה לשחזר כמה ימים אחרונים -זה בסביבות ה 300-400 קלוריות ליום.
לגבי ליפני אחרי אימון (רק במאסה כמובן) -בד"כ הליפני אימון הפחמימה זה פאסטה מח"מ(סוג של שילוב בין פחמימה פשוטה לפחמימה מורכבת-לא מדוייק,אבל משהו כזה) ואחרי אימון לפי מצב הרוח,אבל שום שטויות של תמרים או אינסינואציות דביליות בנושא של עליית אינסולין.
בורה,גלידה או עוגה בערב.

פוליסאכארידים ומונוסכארידים.אינדקס ואומס גליקמי שונה לטובת האורז?

---------- התגובה התווספה ב 14:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:15 ----------

זה לא מחושב ולא שקול,אבל זה בפיקוח. אני מנסה לשחזר כמה ימים אחרונים -זה בסביבות ה 300-400 קלוריות ליום.
לגבי ליפני אחרי אימון (רק במאסה כמובן) -בד"כ הליפני אימון הפחמימה זה פאסטה מח"מ(סוג של שילוב בין פחמימה פשוטה לפחמימה מורכבת-לא מדוייק,אבל משהו כזה) ואחרי אימון לפי מצב הרוח,אבל שום שטויות של תמרים או אינסינואציות דביליות בנושא של עליית אינסולין.
בורה,גלידה או עוגה בערב.
קלינה במה אתה עובד שאתה מסוגל לבשל ולאכול כוסמת ופאקינג אורז באמצע היום?
אני גאה בעצמי שאני מסוגל להכין סנדוויצ'ים לצבא ולקחת אותם בתיק, אז אורז?

יש לך במקרה את התיק המיוחד הזה עם כל הקומות אוכל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית