הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מריחואנה ואימונים?

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
יש איזה מחקר שמצביע על פגיעה בביצועים או בכוח כתוצאה מעישון?
סתם סקרנות, יש עוד 4 חודשים לחפש"ש 🚬🤪🚬

לא יצא לי לנסות מריחואנה אבל יצא לי לנסות חשיש , יום אחרי הישיבה בערך (נגיד עברו 10-12 שעות בערך) לפי מה שזכור לי לא היה משהו מיוחד...🤘

יכול אולי לפגוע במטבוליזם, אבל משימוש קבוע.

תשאל את מייקל פלפס:s59:

יש מכון כושר בדרום אמריקה? 👏

עישון לא יכל לפגוע בשרירים?
במיוחד למתאמנים זה פוגע בביצועים ובשרירים עצמם לא?

שוב, מאופן שימוש לא קבוע אין נזק ממשי.

זה מאוד עוזר מגביר את החילוף חומרים ופותח את דרכי הנשימה חחחחחחחחחחחח מזה השאלה המטומטמת הזאת:sarcastic:

כל עישון מכל סוג שהוא פוגע באימונים

• פותח/ת השרשור
עישון של אבקות חלבון לא נכנס למשוואה 🤡
יאללה עושים שורות של קרם עוגיות

קיצר תודה, רק רציתי לדעת שמריחואנה לא שונה יותר מדי מסיגריות באפקט הפיסיולוגי

בינינו אחי זה ישנה לך משהו? גם אלכוהול פוגע בסינטזת חלבון, נו ו?

פוגע בשחרור טסטוסטרון

Recreational drug use must also be curtailed. Marijuana​
2,3 and cocaine4,5 have been shown to
decrease serum testosterone. And though I allow for a beer or two during carb loading sessions

of the diet, it’s best not to overdo it. Alcohol also lowers testosterone
6,7,8 and growth hormone.9

3. Barnett G, Chiang CW, Licko VJ.​
Effects of marijuana on testosterone in male subjects. Theor

Biol 1983; 104(4):685-92.

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו בולשיט רועי, כבר העליתי לאתר מאמר מגובה בהמון ריפרנסים (של T-NATION) שמראה שאלכוהול לא כזה נזק כמו שכולם חושבים, וזה כמעט שולי כשזה בתדירות נמוכה של פעם-פעמיים בשבוע 😃

אם ככה אני מאמין שגם המריחואנה על אותו המשקל, וגם אם לא חובה לעשות ctrl+alt+delete לשירות 😃

א. אחלה מגביר תאבון ( לא חייבים לזלול מתוקים,אפשרי בהחלט לאכול אוכל בריא בתנאי שאתה בעל שליטה עצמית סבירה ומודעות לעניין ).
ב. מי אמר שחייבים לעשן? אפשר לאכול ( החומר הפעיל דלתא-9-THC מתמוסס בשמן ואלכוהול ולכן אפשר להוסיף באפיית עוגיות,יוגורט ועוד ועוד ) או שאפשר לאדות ( שואפים אדים ולא עשן ) בעזרת מכשיר ייעודי ( וואפורייזר )שמעביר אוויר חם בטמפ' שמאפשרת אידוי של החומרים הפעילים בלבד.
ג. עושה אותך חרמן בצורה מטורפת ( אני מדבר על מריחואנה באיכות טובה ולא על החשיש המסחרי המעפן שנמכר בארץ ).
ד. למי שרוצה לבדוק - כמה אנשים מתים כל שנה מאלכוהול? כמה מתים מעישון סיגריות "חוקיות" ? כמה מתים מתרופות חוקיות למיניהם ( כדורי שינה וכו' )? וכמה מתים ממריחואנה? אם יש למישהו ספק , שיבדוק איפה שהוא רוצה מכיוון שלא ימצא מידע סותר.
ד. כל האמור נכתב לא על מנת לשדל לשימוש בצמח הירוק אלא על מנת להביא מספר עובדות לידיעת חברי הפורום ומי שיעשן - על אחריותו בלבד!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
א. אחלה מגביר תאבון ( לא חייבים לזלול מתוקים,אפשרי בהחלט לאכול אוכל בריא בתנאי שאתה בעל שליטה עצמית סבירה ומודעות לעניין ).
ב. מי אמר שחייבים לעשן? אפשר לאכול ( מתמוסס בשמן ואלכוהול ולכן אפשר להוסיף באפיית עוגיות,יוגורט ועוד ועוד ) או שאפשר לאדות ( שואפים אדים ולא עשן ) בעזרת מכשיר ייעודי ( וואפורייזר )שמעביר אוויר חם בטמפ' שמאפשרת אידוי של החומרים הפעילים בלבד.
ג. עושה אותך חרמן בצורה מטורפת ( אני מדבר על מריחואנה באיכות טובה ולא על החשיש המסחרי המעפן שנמכר בארץ ).
ד. למי שרוצה לבדוק - כמה אנשים מתים כל שנה מאלכוהול? כמה מתים מעישון סיגריות "חוקיות" ? כמה מתים מתרופות חוקיות למיניהם ( כדורי שינה וכו' )? וכמה מתים ממריחואנה? אם יש למישהו ספק , שיבדוק איפה שהוא רוצה מכיוון שלא ימצא מידע סותר.
ד. כל האמור נכתב לא על מנת לשדל לשימוש בצמח הירוק אלא על מנת להביא מספר עובדות לידיעת חברי הפורום ומי שיעשן - על אחריותו בלבד!
👏
לראשות הממשלה:bananaparty:

Back
למעלה תחתית