הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקס ואימונים

Shahar Voltinski

משתמש קבוע
1,143
256
נק' מוניטין:
430
1,143
256
כן. בבית.
האם יש קשר בין סקס לבין אימונים?
למשל אם זרע מורכב מחלבונים והגוף מייצר זרע ממאגרי החלבון שלו, האם ביום שבו אדם מקיים יחסי מין עליו לצרוך יותר חלבונים?

אני מניח שאין שום קשר בין הדברים ויכול להיות שזו טענה שצריכה להופיע במדור הפייסבוק "כשאמא ואבא בני דודים"

אבל אני אשמח למידע בנושא.

🥷
האם יש קשר בין סקס לבין אימונים?
למשל אם זרע מורכב מחלבונים והגוף מייצר זרע ממאגרי החלבון שלו, האם ביום שבו אדם מקיים יחסי מין עליו לצרוך יותר חלבונים?

אני מניח שאין שום קשר בין הדברים ויכול להיות שזו טענה שצריכה להופיע במדור הפייסבוק "כשאמא ואבא בני דודים"

אבל אני אשמח למידע בנושא.

זה כבר היטפלות לקטנות
נראה לי בזבוז לא לשכב עם מישהי אלא הם היא מזמינה אותך אליה לשייק

היית יכול לחפש בגוגל ולחסוך פאדיחה 👉👌

בנאדם שאל שאלה , מה התגובות המיותרות האלה?
לנושא, אין לי מושג.

אין שום בעיה. לרוב המיתוס שסקס פוגע באימונים מגיע מהעיקרון שרמת הטסטוסטרון פוחתת לזמן מסוים לאחר שפיכה ולא מכמות החלבון שבזרע (שזה כבר באמת ירידה לפרטים לא משמעותיים).

הועבר לפורום המתאים.

למי שאין תגובה נורמלית שלא יגיב, אפשר לשאול גם שאלות שאולי נראות לכם טיפשיות אבל אם לא שואלים לא יודעים.

גם אני שמעתי שזה מחליש וספורטאים אפילו מנסים להמנע מזה בשבוע שבועיים לפני תחרויות בגלל זה.

• פותח/ת השרשור
לעשות אימון ביום שבת בצהריים אחרי סקס בבוקר זה בלי שום צל של ספק פוגע ביכולת באימון ובמיוחד אחרי פעמיים. אז אני לא יודע מבחינה ביולוגית בדיוק איך להסביר את זה או מבחינה פיזיולוגית מה התהליכים שמתרחשים וגורמים לתחושת חולשה כבדה באימון אחרי סקס פעמיים, ואני אשמח לקרוא הסבר על זה, אבל ללא צל של ספק זה משפיע על האנרגיה לחלוטין.

לעשות אימון ביום שבת בצהריים אחרי סקס בבוקר זה בלי שום צל של ספק פוגע ביכולת באימון ובמיוחד אם נותנים 2 מספרים ולא אחד. אז אני לא יודע מבחינה ביולוגית בדיוק איך להסביר את זה או מבחינה פיזיולוגית מה התהליכים שמתרחשים וגורמים לתחושת חולשה כבדה באימון אחרי סקס פעמיים, ואני אשמח לקרוא הסבר על זה, אבל ללא צל של ספק זה משפיע על האנרגיה לחלוטין.
לא הייתי מתעסק בזה בכלל. אבל אם אתה מאוד רוצה אל תלך לאימון מיד אחרי סקס. תנוח קצת לפני שאתה יוצא

הועבר לפורום המתאים.

למי שאין תגובה נורמלית שלא יגיב, אפשר לשאול גם שאלות שאולי נראות לכם טיפשיות אבל אם לא שואלים לא יודעים.
אבל אם לאותו משתמש יש לא פחות מ-6 פוסטים בעמוד הראשון של פורום אימונים אז כבר אי אשפר להגיב ברצינות.

דווקא יש מחקרים שמראים שסקס מגביר את רמת הטסטוסטרון, איך זה עובד אני לא יודע.
אבל עדיף לא בסמוך לאימון כמו שציינת.

בלי ציניות הפעם, אני מאמין שמאוד תלוי בתנוחה ובזמן עד שאתה גומר.

אם אתה למעלה ומפמפם במרץ למשך חצי שעה אז מן הסתם אתה תהייה יחסית יותר מותש אחר כך.
סקס דורש הרבה אנרגיה (אלא אם הבחורה למעלה ואתה פאסיבי לחלוטין)

לפי הרפואה הסינית יש קשר להתאוששות.

למי שאין תגובה נורמלית שלא יגיב, אפשר לשאול גם שאלות שאולי נראות לכם טיפשיות אבל אם לא שואלים לא יודעים.[/QUOTE]

לא מבין מה הטעם בזה שאי אפשר להגיב את מה שנראה לרוחי, מה הקטע?

לא מבין מה הטעם בזה שאי אפשר להגיב את מה שנראה לרוחי, מה הקטע?[/QUOTE]
הפוסט שייך לפורום מתחילים וחלק מחוקי הפורום -
משתמש שיצחק/יזלזל/לא יענה ברצינות/יעליב/יקלל/לא יכבד משתמש אחר מהפורום, יושעה אוטומטית ל-24 שעות מהפורום. אם יעשה זאת שוב, המשתמש יושעה לצמיתות מהאתר ללא כל אזהרה מוקדמת. הפורום הזה נועד למתחילים, סביר להניח שיהיו פה שאלות שלחלק מהמשתמשים יחשבו כ"מצחיקות" או "טיפשיות" - בשביל זה נפתח הפורום, כדי לספק מענה לשאלות הללו. אם אתם לא מעוניינים לענות לשאלה כזו או אחרת, דלגו לאשכול הבא ואל תגיבו באותו הנושא.

למי שאין תגובה נורמלית שלא יגיב, אפשר לשאול גם שאלות שאולי נראות לכם טיפשיות אבל אם לא שואלים לא יודעים

לא מבין מה הטעם בזה שאי אפשר להגיב את מה שנראה לרוחי, מה הקטע?
אף אחד לא שאל מה נראה לרוחך.
רוצה לכתוב שטויות יש אוף טופיק.

וחלאס עם הזיבולים של הנושא הזה. תגובה הבאה שלא קשורה לשאלה תקבל השעייה

זו כלל לא הירידה ברמות הטסטוסטרון שגורמות להרגשה ולחולשה, זה בכלל רמות הפרולקטין שעולות באופן חד למספר דקות/שעות בודדות, וגורמות לכך

לעשות אימון ביום שבת בצהריים אחרי סקס בבוקר זה בלי שום צל של ספק פוגע ביכולת באימון ובמיוחד אחרי פעמיים. אז אני לא יודע מבחינה ביולוגית בדיוק איך להסביר את זה או מבחינה פיזיולוגית מה התהליכים שמתרחשים וגורמים לתחושת חולשה כבדה באימון אחרי סקס פעמיים, ואני אשמח לקרוא הסבר על זה, אבל ללא צל של ספק זה משפיע על האנרגיה לחלוטין.
גם אם זה פוגע לך באימון משמעותית...אתה מוכן לוותר על סקס בשבת בבוקר בגלל שבאימון אתה תרים קצת פחות?

בכל מקרה, אם אחרי כמה שעות אתה עדיין מרגיש תשוש זה כנראה בגלל המאמץ הפיזי (כמו לעשות ריצת בוקר ואז ללכת להתאמן שלוש שעות אחרי, זה לא מספיק זמן להתאושש).
אם מאוד חשוב לך להגיע לאימון בשיא אז תוריד את רמת המאמץ או שתן רווח של חצי יום (8-9 שעות) בין לבין.

Back
למעלה תחתית