עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וגם צנוע מידי ...😉חח,תודה רבה אבל אני חושב שאני ישר ואמין מדי בשביל התפקיד הזה
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆תגידו, אולי פשוט האכילו אותי יותר מדי בולשיט אבל חשבתי שגם מעישון חד פעמי של מריחואנה יכולות להיות תופעות לוואי קטלניות... זה שווה את הסיכון?
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
תעשן בסבבה גבר, מי שאמר לך דיבר שטויותובנימה יותר רצינית? 😡
א. אחלה מגביר תאבון ( לא חייבים לזלול מתוקים,אפשרי בהחלט לאכול אוכל בריא בתנאי שאתה בעל שליטה עצמית סבירה ומודעות לעניין ).
ב. מי אמר שחייבים לעשן? אפשר לאכול ( החומר הפעיל דלתא-9-THC מתמוסס בשמן ואלכוהול ולכן אפשר להוסיף באפיית עוגיות,יוגורט ועוד ועוד ) או שאפשר לאדות ( שואפים אדים ולא עשן ) בעזרת מכשיר ייעודי ( וואפורייזר )שמעביר אוויר חם בטמפ' שמאפשרת אידוי של החומרים הפעילים בלבד.
ג. עושה אותך חרמן בצורה מטורפת ( אני מדבר על מריחואנה באיכות טובה ולא על החשיש המסחרי המעפן שנמכר בארץ ).
ד. למי שרוצה לבדוק - כמה אנשים מתים כל שנה מאלכוהול? כמה מתים מעישון סיגריות "חוקיות" ? כמה מתים מתרופות חוקיות למיניהם ( כדורי שינה וכו' )? וכמה מתים ממריחואנה? אם יש למישהו ספק , שיבדוק איפה שהוא רוצה מכיוון שלא ימצא מידע סותר.
ד. כל האמור נכתב לא על מנת לשדל לשימוש בצמח הירוק אלא על מנת להביא מספר עובדות לידיעת חברי הפורום ומי שיעשן - על אחריותו בלבד!
סתם בשביל הפרוטוקול עשו סטטיסטיקה בארה"ב ומבחינת האנשים שהופנו למיון עקב שימוש במריחואנה הוא השלישי בגודלו
במקום הראשון אלכוהול ,שני קוקאין,שלישי מריחואנה:stop:
אני לא מכיר מידע ישיר על שימוש במריחואנה, אבל הפעלת יתר של המערכת האנדוקנבינואידית (כפי שמריחואנה עושה) קשורה בסינדרום המטבולי - חסינות לאינסולין, דיסליפידמיה (LDL גבוה HDL נמוך), הגברת צריכת המזון והורדת חילוף החומרים וכו' - בדיוק מה שמתאמן לא רוצה מבחינה מטבולית. ההשפעה על המערכת הזו מתבצעת גם במח וגם באיברים שונים בגוף. אתה יכול לקרוא את האבסטרקט הזה:
http://www.jbc.org/cgi/content/abstract/283/48/33021
ולחפש עוד מידע בעצמך. אגב, למי מכם ששמע על אקומפליה (רימונבמנט), זו תרופה שחוסמת את רצפטור אנדוקנבינואידי (CB1) והיא הראתה תוצאות מעולות במישור של הפרמטרים הקליניים של הסינדרום המטבולי, רק שהיו איתה קצת בעיות כי היא גרמה לבעיות פסיכיאטריות (לא מפתיע במיוחד).
מעבר לזה, 15% מהמקרים של התקפי פאניקה קשורים בשימוש בקנביס. חשיפה כרונית יוצרת סבילות (=דרושים מינונים גבוהים יותר לקבלת ההשפעה) והתמכרות (=יש תסמיני גמילה בהפסקת השימוש, אבל הגמילה קצרה יחסית והתסמינים לא קשים ביחס לסמים אחרים).
מי שהביא את הסטטיסטיקה המגוחכת של מקרי המוות לא לוקח בחשבון שני דברים: א. גם אם לא מתים מזה, זה יכול להזיק בקלות. ב. כמה אנשים מעשנים סיגריות וכמה אנשים מעשנים מריחואנה? זה לא נכון להשוות בצורה אבסולוטית את מקרי המוות/נזק, אלא באחוזים. ברור שיותר אנשים ניזוקים מסיגריות, מהסיבה הפשוטה שהרבה יותר אנשים מעשנים סיגריות מאשר חשיש. בכל אופן, גם אם הסטטיסטיקה המגוחכת הזאת היתה נכונה, היא עדיין לא מצדיקה את השימוש.
לסיכום - שימוש במריחואנה בהחלט יכול להזיק לבריאות. אני לא בא לחנך ולא בא להגיד לכם לא לעשן - תעשו מה שבא לכם, אני לא אמא שלכם. רק אל תשלו את עצמכם שהכל בסדר ושאין תופעות לוואי, כי בהחלט יש.
אל תכליל! :nono:אני לא מכיר מידע ישיר על שימוש במריחואנה, אבל הפעלת יתר של המערכת האנדוקנבינואידית (כפי שמריחואנה עושה) קשורה בסינדרום המטבולי - חסינות לאינסולין, דיסליפידמיה (LDL גבוה HDL נמוך), הגברת צריכת המזון והורדת חילוף החומרים וכו' - בדיוק מה שמתאמן לא רוצה מבחינה מטבולית. ההשפעה על המערכת הזו מתבצעת גם במח וגם באיברים שונים בגוף.
הוא לא מתאמן, הוא עושה סקוואט עם חצי ממשקל הגוף שלו