עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, הוא רציני.אתה לא רציני..30 קילוו?
..ואיך אני יכול לעלות במסה בלי להעלות את אחוזי השומן שלי?
ריבועים הם פונקציה של אחוז שומן ולא של כמה כפיפות בטן אתה עושה
לא סתם קוראים לזה ניפוח 🤫צודק, הוא יעלה באויר.
צודק, הוא יעלה באויר.
אם הוא יאכל הרבה הוא יעלה באחוזי שומן, או שאצלו זה לא יעבוד ככה?יופי חוכמולוג...אולי פעם תתן תגובה נורמאלית?!
אתה יודע מה סבבה...תן לי סיבה שאחוזי השומן שלו יעלו במצבו....
תתן סיבה הגיונית ואשתוק
הוא במאזן חיובי, הוא יעלה בשומן נכון שלא בהכרח באחוזי השומן (כי יחס המסה הרזה גם עולה) אך סבירות גבוהה שגם % השומן יעלו, קצת קשה לעלות במסה בלי זה אלא אם אתה מכיר ממש טוב את הגוף שלך ויודע מה בדיוק טוב בשבילך וכמה קלוריות בדיוק לאכול ביום ובלי לחפף מסביב, רוב המקרים זה לא קורה ומעט מאוד אנשים לא עולים באחוזי השומן (במיוחד כמו שקצת הגזימו ודיברו פה על עלייה של 30 ק"ג אבל לפחות 20 ק"ג זה ריאלי בשביל הבחור כדי להראות "נורמאלי" )יופי חוכמולוג...אולי פעם תתן תגובה נורמאלית?!
תתן סיבה הגיונית ואשתוק
הוא במאזן חיובי, הוא יעלה בשומן נכון שלא בהכרח באחוזי השומן (כי יחס המסה הרזה גם עולה) אך סבירות גבוהה שגם % השומן יעלו, קצת קשה לעלות במסה בלי זה אלא אם אתה מכיר ממש טוב את הגוף שלך ויודע מה בדיוק טוב בשבילך וכמה קלוריות בדיוק לאכול ביום ובלי לחפף מסביב, רוב המקרים זה לא קורה ומעט מאוד אנשים לא עולים באחוזי השומן (במיוחד כמו שקצת הגזימו ודיברו פה על עלייה של 30 ק"ג אבל לפחות 20 ק"ג זה ריאלי בשביל הבחור כדי להראות "נורמאלי" )
יופי חוכמולוג...אולי פעם תתן תגובה נורמאלית?!
תתן סיבה הגיונית ואשתוק
לשם שינוי הגבת בצורה נורמלית אז אני יענה לעניין
לגוף תמיד יש נטיה לעלות ביותר שומן, גם יותר קל לעלות בשומן מבשריר.
בכל מקרה אני לא חושב שהשאלה הזאת אמורה להטריד אותו, בטח שלא עכשיו
קודם שיעבור את הלפחות 80 קילו בלי לספור קלוריות
הם היו באותו טווח גילאים (פחות או יותר) ?אני ראיתי סרט של BBC שהם עשו "מחקר" על עלייה דרסטית במשקל על ידי האבסה והראו שיש אנשים שעולים גם ללא פעילות ספורטיבית , בעיקר מסה רזה .
אני לא יודע כמה זה מדעי (יותר נכון אני יודע שזה לא ) אבל זה עדיין נראה לי הגיוני .
הם היו באותו טווח גילאים (פחות או יותר) ?