הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חבר שלי בתת משקל והוא צריך להעלות 13 ק"ג תוך 8 חודשים

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
חבר שלי צריך עזרה, כרגע הוא נמצא בתת משקל, הוא שוקל 48 קילו על 1.74 והוא חייב להגיע למשקל תקין - 61-62 בשביל הצבא, כדי שלא יפגע לו בפרופיל.
הוא צריך לעשות את זה כמה שיותר מהר, מה אתם מציעים לו לעשות? מה שאני הצעתי לו זה SS ולאכול הרבה, משהו כמו 2500-3000 קלוריות והוא יגדל, אבל יש עוד דרכים אחרות שיכולים לעזור לו להעלות משקל חוץ מסטרואידים?
בחודש האחרון הוא העלה באיזה 1-2 קילו, נראה שאפילו שהוא אוכל הרבה הוא מאלה שלא עולים בשומן...

כמו שכתבת, SS+ (הרבה) אוכל. בהתחלה הוא יכול להתפרע עם האוכל, בהמשך שישים לב שהוא לא עולה רק בשומן ובנוזלים ולא בשרירים. חלב יכול מאוד לעזור.

אחלתי למלש"ב בהצלחה.

בעזהי"ת

שייקים של 1500 עד 2000 קלוריות, יכולים לנפץ כל דעה קדומה של שחיף כלפי עצמו, בכל הנוגע לחוסר האפשרות שלו לעלות במשקל. כמובן כשהם לא באים במקום הארוחות, אלא בין לבין.

• פותח/ת השרשור
כן הוא באמת לוקח שייק כזה פעם ביום.
אתם חושבים אבל שזה אפשרי בכלל עם הקצב התקדמות שלו בחודש האחרון?

בעזהי"ת

כן הוא באמת לוקח שייק כזה פעם ביום.
אתם חושבים אבל שזה אפשרי בכלל עם הקצב התקדמות שלו בחודש האחרון?

להדגיש, שאין כוונתי למנה של גיינר או משהו, אלא לשייק עתיר שומן - שמכיל מספר קלוריות כפול מגיינר.

בעזהי"ת

בא נתחיל:

- 1 עד 1.5 גביעי שמנת של פעם: 520-740 קלוריות (השייק הקלאסי הוא באמת עם חמאת בוטנים).
- 3 בננות בשלות: 200 - 250 קלוריות.
- 2 סקופים אבקת חלבון בטעם בננה: סביבות 200 קלוריות.
- 50 גרם סוכר - 200 קלוריות.
- 1 ליטר חלב 3% - 600 קלוריות.

סך הכל יש לך כאן בין 1700 קלוריות לכל הפחות, עד 2000 קלוריות ויותר.

בעזהי"ת

בא נתחיל:

- 1 עד 1.5 גביעי שמנת של פעם: 520-740 קלוריות (השייק הקלאסי הוא באמת עם חמאת בוטנים).

עשית אותי רעב ! רק שבאמת הייתי מוסיף לפה גם איזה כף גדושה של חמאת בוטנים, הולך מצויין עם הבננה ועוד 130 קלוריות +- :hoel

בעזהי"ת

בא נתחיל:

ואאווו תודה, אני חושב שאני באמת אעשה אותו על טהרת חמאת בוטנים.

בעזהי"ת

עשית אותי רעב ! רק שבאמת הייתי מוסיף לפה גם איזה כף גדושה של חמאת בוטנים, הולך מצויין עם הבננה ועוד 130 קלוריות +- :hoel

כף חמאת בוטנים באמת יכולה להוסיף לטעם.

ואאווו תודה, אני חושב שאני באמת אעשה אותו על טהרת חמאת בוטנים.

על טהרת החמאת בוטנים, לעומת זאת, מהנסיון שלי (יום אחרי יום בקיץ האחרון, תחת תקופת קורטה 3X3, והייתי משתמש ב-200 גרם חמאת בוטנים / טחינה גולמית, על כל שייק!) היא יוצאת מהאף די מהר. השמנת של פעם, כנראה מתוך היותה מוצר חלב ביסודו, או אולי בגלל השומן הרווי, מסתדרת לטעמי משמעותית טוב יותר.

בעזהי"ת

:161bd:תיזהר. ממשלת ישראל נאבקת בשומנים. עוד ימצאו אותך במחנות הריכוז למתנגדי המשטר...

תגיד לו שישאר על אותו משקל, שלא יגייסו אותו ושיתגייס כמתנדב. רק טוב יצא לו מזה.
(היה לי חבר בדיוק באותו מצב שגם לא הקשיב, ואכל אותה בסוף)

להיות חייל כמו כולם, פשוט להשפיע יותר על התפקיד שהוא יבחר, והוא יצטרך להוכיח שהמצב שלו מסתדר (יענו אחרי זה הוא יתחיל לאכול, יעלה משקל ויסכימו לגייס אותו) ויתגייס כמתנדב, רובם למיטב זכרוני עושים שנה וחצי שירות וגם אם תבחר בדרך של לצאת מהצבא יהיה לך הרבה יותר קל על רפואי וכאלה.

להיות חייל כמו כולם, פשוט להשפיע יותר על התפקיד שהוא יבחר, והוא יצטרך להוכיח שהמצב שלו מסתדר (יענו אחרי זה הוא יתחיל לאכול, יעלה משקל ויסכימו לגייס אותו) ויתגייס כמתנדב, רובם למיטב זכרוני עושים שנה וחצי שירות וגם אם תבחר בדרך של לצאת מהצבא יהיה לך הרבה יותר קל על רפואי וכאלה.
+ אין תורנויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית