הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעוניין לקצץ בפחמימות.

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני מעוניין להתחיל לקצץ בכמות הפחמימות שאני אוכל, אולם אני עדיין רוצה להישאר על כמות קלוריות גבוהה (מסה). הבעיה היא שקשה לשבוע או שאני לא מוצא מה לשים על הצלחת. אני לא מעוניין להיפתר מפחמימות בכלל...
אילו מאכלים אני יכול להתחיל לאכול? מלבד סוגי גבינות, ביצים ובשרים למיניהם? למשל יש לי אנטריקוט בצלחת ואין לי מושג מה להוסיף לידו...
מה בדבר קטניות? הבנתי שקטניות לא מומלצות לאכילה בסופו של דבר (אם אני לא טועה, מכיוון שהקטניות מכילות יחס גבוהה מדי של אומגה 6 לעומת 3)
מה עוד אני יכול להוסיף לצחלת בשביל להישאר על כמות קלוריות גבוהה ולשבוע?

ולמה אתה רוצה לעשות זאת ? (את הקיצוץ)

ולגבי הקטניות זה לא נכון

תוספות יפות ליד סטייק זה עוד סטייק/שעועית/אורז/תפוא/פתיתים/פירה/פסטה/לוביה/חומוס גרגירים/קינואה/מאש/כוסמת

אתה יכול לנסות כרוב חמוץ\כבוש של רוסים 😃

זה אמנם הרבה נתרן אבל מעט פחמימה(20 קלוריות סה"כ ל100 גרם).

• פותח/ת השרשור
ולמה אתה רוצה לעשות זאת ? (את הקיצוץ)

ולגבי הקטניות זה לא נכון

תוספות יפות ליד סטייק זה עוד סטייק/שעועית/אורז/תפוא/פתיתים/פירה/פסטה/לוביה/חומוס גרגירים/קינואה/מאש/כוסמת

אתה חרא. לגבי הקטניות אני לא בטוח שזאת הסיבה, אבל אני זוכר סיבות מסויימות שלא ממליצים כל כך לצרוך אותם, לפחות לא קבוע.
אני מעוניין לקצץ בפחמימות בשביל לצרוך יותר שומן וחלבונים (שיהיו המקור קלוריות העיקרי) אולם כן לצרוך פחמימות אבל לא במינון גבוהה (הרבה סיבות)

חשבתי להתחיל לאכול הרבה שעועית, אפונה, עדשים וכדומה

ד"א אני גם מחפש כמה שיותר קלוריות...

נערך לאחרונה:
אתה חרא. לגבי הקטניות אני לא בטוח שזאת הסיבה, אבל אני זוכר סיבות מסויימות שלא ממליצים כל כך לצרוך אותם, לפחות לא קבוע.
אני מעוניין לקצץ בפחמימות בשביל לצרוך יותר שומן וחלבונים (שיהיו המקור קלוריות העיקרי) אולם כן לצרוך פחמימות אבל לא במינון גבוהה (הרבה סיבות)

חשבתי להתחיל לאכול הרבה שעועית, אפונה, עדשים וכדומה

ד"א אני גם מחפש כמה שיותר קלוריות...
מה רע פחמימות אני לא מבין?

• פותח/ת השרשור
מה רע פחמימות אני לא מבין?
חצי מהרצון לא לצרוך פחמימות במינון גבוהה היא העובדה שאני צורך כמות ענקים של פחמימות בצבא ופשוט נמאס לי. אני רוצה לבוא הביתה ולאכול דברים אחרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית