עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיבולת שועל אני כבר שותה הרבה אני מחפש משהו אחר...שיבולת שועל אם אתה רוצה איכותית
אם לא תכניס אוראו או קורנפלקס או משהו טעים אתה לא תשמין מזה כפרה
אוראו זה גם איכותי לא הבנתי מה אתה מנסה להשיג ?שיבולת שועל אני כבר שותה הרבה אני מחפש משהו אחר...
ולא אני לא רוצה קורנפחקס או משהו כזה אני מחפש פחמימה איכותית כמו אורז ...
יש למישהו רעיון ...?
אוראו זה גם איכותי לא הבנתי מה אתה מנסה להשיג ?
אתה רוצה לשתות אורז ? תשתה
אתה רוצה עוד פחמימות ? תפוח אדמה, כל סוגי הלחם, בטטה, ירקות אם אתה מחשיב בסך הקלוריות היומי שלך וזה לא נגמר
מלא חלבון וסיבים.. סתם, כנראה לא ישן טוב בלילה או משהובחיאת מה איכותי באוראו
אנחנו לא עכשיו בהכנה לתחרות או שטויות כאלהבחיאת מה איכותי באוראו
כן אחי אני פשוט מחפש גלוריות מהירות להוסיף לשיק .. אין לי זמן לעוד ארוחה ביוםלטחון אורז עם מים ולשתות? איבדתי אותך.... צריך לעשות שקלול מחדש של כל התפריט שלך
אנחנו לא עכשיו בהכנה לתחרות או שטויות כאלה
אפשר לאכול מה שבא לך כול עוד נכנס לך בערכים בחייאת מה זה השטות הזאת לטחון אורז ולשתות אותו ?
תאכל יותר מכל דבר פשוט תגדיל תארוחות , יותר רטבים באוכל או שמן זית ונסגרה לך הפינה אחיכן אחי אני פשוט מחפש גלוריות מהירות להוסיף לשיק .. אין לי זמן לעוד ארוחה ביום
בישבילי זה איכותיהבנתי את הכוונה שלך אבל מפה ולהגיד שאוראו זה איכותי..
אחי עזוב אני ראיתי אותו כמה פעמים כותב פה הוא מדבר שטיות , הוא חושב שלחם זה טוב .. הוא חושב שלאמשנה מה אתה מכניס העיקר שזה קלוריות ..הוא לא מבין שהגוף לוקח יותר הפחמימות הפשוטות האלה לשומן ופתאום ניהיה שומן בטני..בחיאת מה איכותי באוראו
אני כבר אוכל 300 גם שיבולת שועל ליום זה כבר לא יהיה לי טוב יותר , צריך לגוון עם פחמימה אחרתתאכל יותר מכל דבר פשוט תגדיל תארוחות , יותר רטבים באוכל או שמן זית ונסגרה לך הפינה אחי
אחי עזוב אני ראיתי אותו כמה פעמים כותב פה הוא מדבר שטיות , הוא חושב שלחם זה טוב .. הוא חושב שלאמשנה מה אתה מכניס העיקר שזה קלוריות ..הוא לא מבין שהגוף לוקח יותר הפחמימות הפשוטות האלה לשומן ופתאום ניהיה שומן בטני..
עדיף לצרוך פחמימה מורכבת .
אבל אני לא כוצה שיהיה פה דיון עכשיו סביב זה כי זה יוצא מהנושא שאני צריך .
אני מחפש לערבב משהו בשיק (ושלא יהיה שיבולת שועל) ושיהיה לו 400 קלוריות ממקור טוב . יש לךרעיון?
חמאת בוטנים אני כבר אוכל ..חמאת בוטנים, תמרים, בננה.. פירות
פירות זה פחמימה פשוטהאורז הוא לא פחמימה ״איכותית״.
בכל מקרה למה לסבול? דחוף פירות לשייק, קצת חמאת בוטנים- והנה לך 400 קל׳
שמע אתה בדיחה מהלכת חחחחאחי עזוב אני ראיתי אותו כמה פעמים כותב פה הוא מדבר שטיות , הוא חושב שלחם זה טוב .. הוא חושב שלאמשנה מה אתה מכניס העיקר שזה קלוריות ..הוא לא מבין שהגוף לוקח יותר הפחמימות הפשוטות האלה לשומן ופתאום ניהיה שומן בטני..
חמאת בוטנים אני כבר אוכל ..
ובננה ופירות זה פחמימה פשוטה אנימחפש משהו בסגנון שלשיבולת שועל..