הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד קדמית בעיקוב

גבר

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
51
86
1
טוב קודם כול נמנע מהודעות מיותרות: אני לא אחד שכול מה שמעניין אותו זה הידיים ובלה בלה בלה, אני מתאמן בין שנה וחצי לשנתיים (שנה ברצף ההמשך עם הפסקות), והיד קדמית שלי פשוט בחוסר פרופורציות מוחלט לשאר הגוף. אם מסתכלים על הכתף והטריספס שלי הם מאוד גדולות, אבל הבייספס ניראה כמעט כמו אחד שלא מתאמן, וההגזמה לא רחוקה מהמציאות, וזה פשוט לא יפה ומתסכל.
אני לא מאמין שכזה הבדל הוא בגנטיקה, ואשמח לעצות תודה:193ek:

טיפס על חבל. ברכיאורדליס + בייספס + ורידים מתפוצצים. הגב לא יכול לעזור המון כי החבל מול מרכז הגוף.

טיפס על חבל. ברכיאורדליס + בייספס + ורידים מתפוצצים. הגב לא יכול לעזור המון כי החבל מול מרכז הגוף.
אני חולק עלייך מאוד
אין טעם למתאמן מתחיל לשים דגש על הברכיאליס ..
ובכל אופן טיפוס על חבל לא יתן כ"כ הרבה היפרטרופיה ליד הקדמית שלך...

לטופיקסטארטר.
זאת הגנטיקה שלך..זה שתעמיס על היד הקדמית שלך לא יגדיל אותה (עובדה שאתה אומר שאחורית שלך מאוד מפותחת...)
בכל אופן,אני מציע לחכות בסבלנות...
מה התוכנית אימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שזאת הגנטיקה שלי, כי אם אני לא טועה פעם זה היה פחות גרוע, עשיתי ss בלי שום תוספות וזה ניראה לי הגדיל לי את ההבדל. עכשיו אני בAB,
A
סקוואט 3*8
לג פרס 3*10

פולי עליון 3*8
חתירה במכונה (כי אחרי הסקוואט הרגליים שלי רועדות בבנט אובר) 3*10
פול אובר 3*12

ידיים 3*10/12, אימון אחרון הוספתי עוד איזה 3 סטים כי אני חייב לעשות עם זה משהו אפילו פסיכולוגי.

B לא חשוב- חזה כתפיים יד אחורית.

תמונה אני אעלה יותר מאוחר כי אני בעבודה עכשיו..

• פותח/ת השרשור
זו המטרה שלי עכשיו. שעשיתי SS לא התאמנתי בכלל ידיים, ושעשיתי AB ממאמן שבנה אותה די נתקעתי, והיו לי איזה 6 סטים או אולי יותר ליד קדמית.

אני אומר שתנסה בתור התחלה 3 סטים ליד קידמית במשך חודש ותעלה בתרגיל שלה משקלים על בסיס קבוע,אתה יכול לנסות איזה טווח חזרות שבא לך העיקר שתיהיה ממוקד בדבר אחד כדי שתדע להבא מה לעשות.
אני לא מאמין שלא תראה שינוי אפילו הכי קטן בחודש.

אני חולק עלייך מאוד
אין טעם למתאמן מתחיל לשים דגש על הברכיאליס ..
ובכל אופן טיפוס על חבל לא יתן כ"כ הרבה היפרטרופיה ליד הקדמית שלך...

לטופיקסטארטר.
זאת הגנטיקה שלך..זה שתעמיס על היד הקדמית שלך לא יגדיל אותה (עובדה שאתה אומר שאחורית שלך מאוד מפותחת...)
בכל אופן,אני מציע לחכות בסבלנות...
מה התוכנית אימונים שלך?

אתה שוב טועה. למי שאין גנטיקה טובה לא יכול להשיג יד גדולה? בולשיט.

לפותח האשכול

. אתה עושה 3 סטים ליד קדמית והיא לא גדלה? תמשיך להתחזק במשיכות בפלג גוף עליון ( תרגילי גב) ותוך כדי תנסה להוריד את המנוחה בין הסטים ל- עד דקה וחצי.

---------- התגובה התווספה ב 21:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:35 ----------

ניסית לעלות משקלים על בסיס קבוע ביד קידמית?

זה בלתי אפשרי. לא על בסיס שבועי ובטח ובטח שמאימון לאימון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בבקשה, התמונות מהיום בערך מ7 בערב, לפני אימון, לא הספקתי להעלות...

קבצים מצורפים

• 2011-12-15 19.17.23.jpg
    2011-12-15 19.17.23.jpg
    KB 55.9 · צפיות: 336
  • 2011-12-15 19.17.35.jpg
    2011-12-15 19.17.35.jpg
    KB 51.2 · צפיות: 393
  • 2011-12-15 19.17.53.jpg
    2011-12-15 19.17.53.jpg
    KB 53.3 · צפיות: 362
  • 2011-12-15 19.18.33.jpg
    2011-12-15 19.18.33.jpg
    KB 56 · צפיות: 337
אין ידיים בכלל,איך הגענו למצב של "יד קדמית בפיגור"? אני יכול לעשות בישבילך 2 דברים- טיפ: אין ידיים לפחות 45 עד שאתה לא עובר 90 קילו על גובה ממוצע.לא קיים.מפה בצורה חופשית- אם אתה לא שם,אז אתה לא חזק מספיק,אז קדימה כל תוכנית כח. אחרי שתיהיה חזק מספיק יש תוכנית מיקוד לידיים :
גב + בייספס בסגנון פאמפ בסוף
חזה + טרייספס בסגנון של פאמפ בסוף
ובסוף שבוע אימון
יד קדמית-יד אחורית
תרגיל לזה ותרגיל לזה
גם בסגנון פאמפ
15 חזרות לפחות

סלח לי פותח הפוסט אם אפשר להיות ישראלי לרגע ולהידחף לאשכול ,פשוט ראיתי שאנטון נתן טיפ למקרה שלך.
יש מצב לטיפ קלינה ? (פרסמתי אשכול היום , גם כאן, "אין פרופורציה בין הקדמית לאחורית")

סלח לי פותח הפוסט אם אפשר להיות ישראלי לרגע ולהידחף לאשכול ,פשוט ראיתי שאנטון נתן טיפ למקרה שלך.
יש מצב לטיפ קלינה ? (פרסמתי אשכול היום , גם כאן, "אין פרופורציה בין הקדמית לאחורית")

אני מגיע 😉

אתה שוב טועה. למי שאין גנטיקה טובה לא יכול להשיג יד גדולה? בולשיט.

לפותח האשכול

. אתה עושה 3 סטים ליד קדמית והיא לא גדלה? תמשיך להתחזק במשיכות בפלג גוף עליון ( תרגילי גב) ותוך כדי תנסה להוריד את המנוחה בין הסטים ל- עד דקה וחצי.

---------- התגובה התווספה ב 21:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:35 ----------

זה בלתי אפשרי. לא על בסיס שבועי ובטח ובטח שמאימון לאימון.

אני אמרתי כזה דבר?
אמרתי לו לחכות בסבלנות,תפסיק להכניס מילים לפה
ולמה אתה מבלבל את השכל ? למה לנוח 90 שניות בין סט לסט? אין לזה שום הסבר הגיוני ,במנוחה כזאת קצרה אתה מרים פחות משקל ומביא פחות התנגדות לשריר
אני מבקש ממך עכשיו הוכחה לדברים שאמרת.

אני אמרתי כזה דבר?
אמרתי לו לחכות בסבלנות,תפסיק להכניס מילים לפה
ולמה אתה מבלבל את השכל ? למה לנוח 90 שניות בין סט לסט? אין לזה שום הסבר הגיוני ,במנוחה כזאת קצרה אתה מרים פחות משקל ומביא פחות התנגדות לשריר
אני מבקש ממך עכשיו הוכחה לדברים שאמרת.

הלו, אנחנו מדברים על יד קדמית. תרגילים כמו כפיפות מרפקים.... מה הבעיה לנוח 90 שניות? המטרה פה היא לא לעלות משקל כל אימון אלא פשוט "לפמפמ" את השריר.

והמשקל לא ירד בין הסטים משמעותית אם בכלל ( אלא אם זה נפח לא הגיוני).
שוב התחלת עם ההוכחות שלך?
הוכחה מחקרית- אין לי.
ובפעם האלף, זה מניסיון אישי ומניסיון של הרבה אנשים שאני מכיר.

הלו, אנחנו מדברים על יד קדמית. תרגילים כמו כפיפות מרפקים.... מה הבעיה לנוח 90 שניות? המטרה פה היא לא לעלות משקל כל אימון אלא פשוט "לפמפמ" את השריר.

והמשקל לא ירד בין הסטים משמעותית אם בכלל ( אלא אם זה נפח לא הגיוני).
שוב התחלת עם ההוכחות שלך?
הוכחה מחקרית- אין לי.
ובפעם האלף, זה מניסיון אישי ומניסיון של הרבה אנשים שאני מכיר.

אז אם אין לך הוכחה אתה הבלבלן שכל הכי גדול פה.
ו"הלו" אני יודע שמדברים על יד קדמית אבל זה לא אומר שלפמפם אותה זה מה שימקסם את הגדילה שלה.
ומה זאת אומרת שמשקל על המוט לא יגדיל אותה? בטח שכן..
וב90 שניות אתה לא יכול לנוח ולהגיע להתאוששות מלאה ולהרים קרוב למשקל הRM1 שלך=פחות היפרטרופיה.
ככה שלנוח 90 שניות כי ככה "קאי גרין וכל הסוסים" נחים זה לא בהכרח נכון.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכולם על העזרה. בקשר ליד 45/משקל 90 זה לא יקרה, כי אני 1.60, ואני עדיין חושב שיש לי קצת פיגור, ואני שם לב להבדל אפילו לכאלה עם ידיים קטנות יותר.
קיצור נמשיך לעבוד חזק (תוכנית AB) וננסה להוריד את הזמן בין הסטים של הידיים לדקה וחצי מקסימום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית